2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

İlgili bir hastane. Dr.zaten taniyormussun nasil olsa. Daha fazla para ödemeye gerek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ümraniye den via hospıtale nasıl giderim ulaşım nasıl sen hangi araçla gidiyosun

canım ümraniye den via hospıtale nasıl giderim ulaşım nasıl sen hangi araçla gidiyosun

ümraniyeden çarşıdan kadıköye giden (zeynep kamilden geçen) otobüslere binebilirsin. 13 no 14 no 14k 14d gibi otobüsler gidiyor. selimiye durağında ineceksin. zeynep kamilden 2 durak sonra. durakta indiğin zaman park var parkın arkasında zaten hastaneyi görürsün hemen..

Kızlar bende 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve kürtaj oldum önlem amaçlı ikincide de aynı sorunu yaşamamak için kan pıhtı testi yaptırmak istiyorum özeller çok pahalı hangi devlet hastanelerinde yaptırabilirim fikri olan varsa cvp bekliyorum bu arada ist yaşıyorum

Bende ayni dertten muzdaripim..ilk düşükte genelde yapmiyorlar mis.. Burada arkaslardan bazilari 2-3 düşük yaptim deyip testi devlet hastanesinde ücretsiz yaptirmislar. Bende koydum kafaya daha sonra keşke yaptirsaydim dememek için 2 düşük diyeceğim. 1 nisanda göztepe eğitim araştırmaya gideceğim bakalim ne olacak

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin. Rabbim hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin insallah

cok tesekkür ederim canım

canım ben zeynep kamile ve ümraniye eğitim araştırmaya sordum yapmıyolarmış ben pıhtılasma testini sondurak ümran tıp merkezinde 110 tl ye yaptırdım

canım ben zeynep kamile ve ümraniye eğitim araştırmaya sordum yapmıyolarmış ben pıhtılasma testini sondurak ümran tıp merkezinde 110 tl ye yaptırdım

Cnm benim bildiğim o kadar uygun değil benim doktorum özellerde bin lira civarında olduğunu söyledi bana 5 tane test ismi yazdı sen hangi testleri yaptırdın bi sorun varmıydı

Cnm sana da çok geçmiş olsun ben ikinci için çok beklemek istemiyorum bir an önce yaptırmak istiyorum acaba devlette çok beklerimiyiz.buradan okuduğum kadarıyla biraz geç çıkıyormuş sanırım sonuçlar

İnşallah ara verme bende adetimden sonra korunmayacagim kismetse. Göztepe yapar muhtemelen çünkü üniversite hastanesi. Ben gideyim sonucu bildiririm.

Cnm benim bildiğim o kadar uygun değil benim doktorum özellerde bin lira civarında olduğunu söyledi bana 5 tane test ismi yazdı sen hangi testleri yaptırdın bi sorun varmıydı

Testleri size kim yazdi. Birde hangi testler. Genklinik diye bir laboratuar var oradan da fiyat alabilirsin.

özelde bana 1 haftada çıkar dediler 4 günde aldım sanırım devlettede 15 gün sonra çıkabilir ama sana barkot verirler sen barkot numaranla yaptırdığın hastanenin labaratuarından çıkıp çıkmadığını takip edebilirsin bazen erken çıkabiliyo onlar geniş tutuyolar zamanı , nerde yaptırmayı düşünüyosun

selam kızlar ben kasım ayında düşük yaptım ikinci düşüktü doktor bir sürü test verdi.düşükten sonra bir adet görüp testleri yaptırdım.balıkesirde bu testleri yapan bir yer olmadığı için izmire gittim ege doğum ve kadın hastalıkları araştırma hastanesine sonuçlar iki ay sonra çıktı.protein c miktarı birazcık yüksekti

Çok geçmiş olsun.tekrar gebelik ne zaman dusunuyorsun.. Tedavin nasil.

yaza düşünüyorum kismetse tekrar denemek için hazır değilim doktor hamilelik düşününce bir ay önceden gel dedi ilaç falan verecekmiş

Tamm cnm haberlerini bekliyorum bu arada sen ne kadar bekledin benim henüz iki hafta oldu kürtaj olalı ama test sonuçlarından sonra korunmayı düşünmüyorum

Testleri size kim yazdi. Birde hangi testler. Genklinik diye bir laboratuar var oradan da fiyat alabilirsin.

Cnm testleri bana doktorum yazdı ama doktor yazısı pek okunmuyor bilirsin ayrıca bu genklinik nerede oluyor acaba

Cnm sen özelde ne kadara yaptırmıştın ve nerede yaptırdın. Ben öncelikle şansımı devlette denicem yaptırabilirsem çünkü devlette 3 düşükten sonra yapıyorlarmış bu testleri duruma göre bakıcım artık olmadı özelde yaptırıcam bu arada ben ist deyim araştırıyorum bakalım neresi olursa artık bu arada bana verdiği testler yaklaşık 1000/1500 civarında tutuyormuş özelde

Tamm cnm haberlerini bekliyorum bu arada sen ne kadar bekledin benim henüz iki hafta oldu kürtaj olalı ama test sonuçlarından sonra korunmayı düşünmüyorum

Benimde yeni 12 martta kürtaj oldum.ama Dr bir adetten sonra korunma dedi.bakalim ne zaman adet olurum.bu arada da testlerimi yaptirabilirsem iyi olur. Genklinik Şişli de bir yer internetten bakabilirsin. Mail de yazabilirsin cevap veriyorlar sanirim orasi biraz daha uygun. Kan pihti testlerinde 3 grup test için 240 lira demişti.ilavelerle fiyat artiyor muş. Tabi sana Dr kaç grup verdiyse ona gore fiyat cikar.sen hangi Dr.a gidiyorsun.ilk dusugun ardından hemen testleri önerdi mi

canım benden istenen testleri yazıyorum sana ( açlık kan şekeri,hemogram,kanama zamanı,pıhtılalaşma zamanı,tsh,toxsoplazma ıgm,toxsoplazma ıgg,rubella ıgm,rubella ıgg,cmv ıgm,cmv ıgg,hsv2ıgm,hsv2ıgg,protein c,protein s ) bu tahlillerin hepsi afiyet hastanesinde 415 tl tutuyodu ben ünraniye kezban esat ünsal semt polikiliniğinde protein c ve s hariç hepsini ücretsiz yaptırdım protein c ve s tahlilinide ümraniyede ümran tıp merkezinde 110 tl ye yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…