ben kredi kartımla aldım gittigidiyorun kapıda ödeme yada nakit ödeme yok bildiğim kadarıyla ama labaquick marka testin satışı tıpkimsan diye satış sitesi var orada havale ile ödeme yapıyorsun sanırım bir araştır istersen canımsağol canım kartlami ödedin nakit olmuyomu
neyse canım akşam eşim gelince onun kartıyla alırımben kredi kartımla aldım gittigidiyorun kapıda ödeme yada nakit ödeme yok bildiğim kadarıyla ama labaquick marka testin satışı tıpkimsan diye satış sitesi var orada havale ile ödeme yapıyorsun sanırım bir araştır istersen canım
eger 17 sıne kadar dayanamazssam gıdıcem erken den drmerhaba arkadaşlarım bende geldim...asim senin tedirginliğin beni de tedirgin etti randevuyu erkene alamazmısın acaba...luck canım lekelenmen yorgunluktan olmuştur inşallah kötü bişey yoktur...errenpaşa canım senin şafak ne zaman dı çalımalar nasıl gidiyor...
saol canm cevap için... geçmiş olsun sanada.. inşallah en kısa zamanda kavuşursun tekrar bebeğine...Arkadaşlar bana da kadın doğumda 2 3 düşük sonrası kan pıhtılaşma genetik vs.. bakılıyo dediler ama ben üniversite hastanesine hematoloji bölümüne gidip anlattım durumu yardımcı oldular bence hematoloji bölümlerini deneyin hiç para harcamaya gerek yok bence sonucu bende cuma öğrenecem bakalım hayırlısı bu arada 3 ay önce ilk bebeğim olacaktı kalbi durdu şimdi yeniden düşünüyorum en az 5 hafta önce folik asit kullanılmalıymış 1 hafta oldu başlayalı henüz bakalım kısmet
al bakalım bu ay sende dene belki yumurtayı kaçırıyorsun. hem hangi gün yumurtladığını teyit etmiş olursun :)neyse canım akşam eşim gelince onun kartıyla alırım
çok geçmiş olsun canım ben hematolojiye gittim sonuçlarımı gösterdim bir değer heterozigot bir değer homozigot buna rağmen iğneye gerek olmadığını söyledi hayırlısı bakalım..ben yaklaşık 5 aydır folik asit ve aspirin kullanıyorum...bende eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım tahlillerimi hiç para harcamadım...Arkadaşlar bana da kadın doğumda 2 3 düşük sonrası kan pıhtılaşma genetik vs.. bakılıyo dediler ama ben üniversite hastanesine hematoloji bölümüne gidip anlattım durumu yardımcı oldular bence hematoloji bölümlerini deneyin hiç para harcamaya gerek yok bence sonucu bende cuma öğrenecem bakalım hayırlısı bu arada 3 ay önce ilk bebeğim olacaktı kalbi durdu şimdi yeniden düşünüyorum en az 5 hafta önce folik asit kullanılmalıymış 1 hafta oldu başlayalı henüz bakalım kısmet
ya evet canım bu güne kadar tek atışta gol oldu artık tutturamıyoruz niyeyse belki aspirinle alakalıdır geçen günde dediğim gibi aspirinden sonra regl düzenimde değişti...al bakalım bu ay sende dene belki yumurtayı kaçırıyorsun. hem hangi gün yumurtladığını teyit etmiş olursun :)
olabilir canım.. insan korkuyor bir şey mi oldu acaba diyorsun dimi..ya evet canım bu güne kadar tek atışta gol oldu artık tutturamıyoruz niyeyse belki aspirinle alakalıdır geçen günde dediğim gibi aspirinden sonra regl düzenimde değişti...
aynen öyle canım..olabilir canım.. insan korkuyor bir şey mi oldu acaba diyorsun dimi..
günaydın hanımlar nasılsınız
yaaa cnm gecmıs olsun dr gıtseydın bekleme benceben iyi değilim asim malesef lekelenmeler devam ediyor Allahtan hayırlısı artık cumartesi kontrolum var
GÜNAYDIN CANIM..günaydın hanımlar nasılsınız
ben iyi değilim asim malesef lekelenmeler devam ediyor Allahtan hayırlısı artık cumartesi kontrolum var
bende iyiyim ALLAHA şükürler olsun dün aksam mıde bulantım vardı gectı bılmıyorum bır gelıyor bır gıdıyor anlamadım benGÜNAYDIN CANIM..
aynı bildiğin gibi işşş güççç
sen nasılsın..
gecen gun bır arkadasımın kanaması vardı cok ca gelıyor apartopar hast. gitti okadar kanamaya bebegın kalp atıslarını duymuslar bebegı saglıklıymısben iyi değilim asim malesef lekelenmeler devam ediyor Allahtan hayırlısı artık cumartesi kontrolum var
Gelip gidiyor ise korkma canım. .tamamen kesilmesi kötü ama sana kendini hatırlatıyorbende iyiyim ALLAHA şükürler olsun dün aksam mıde bulantım vardı gectı bılmıyorum bır gelıyor bır gıdıyor anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?