2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

sağol canım kartlami ödedin nakit olmuyomu
ben kredi kartımla aldım gittigidiyorun kapıda ödeme yada nakit ödeme yok bildiğim kadarıyla ama labaquick marka testin satışı tıpkimsan diye satış sitesi var orada havale ile ödeme yapıyorsun sanırım bir araştır istersen canım

neyse canım akşam eşim gelince onun kartıyla alırım

Arkadaşlar bana da kadın doğumda 2 3 düşük sonrası kan pıhtılaşma genetik vs.. bakılıyo dediler ama ben üniversite hastanesine hematoloji bölümüne gidip anlattım durumu yardımcı oldular bence hematoloji bölümlerini deneyin hiç para harcamaya gerek yok bence sonucu bende cuma öğrenecem bakalım hayırlısı bu arada 3 ay önce ilk bebeğim olacaktı kalbi durdu şimdi yeniden düşünüyorum en az 5 hafta önce folik asit kullanılmalıymış 1 hafta oldu başlayalı henüz bakalım kısmet

eger 17 sıne kadar dayanamazssam gıdıcem erken den dr

saol canm cevap için... geçmiş olsun sanada.. inşallah en kısa zamanda kavuşursun tekrar bebeğine...

çok geçmiş olsun canım ben hematolojiye gittim sonuçlarımı gösterdim bir değer heterozigot bir değer homozigot buna rağmen iğneye gerek olmadığını söyledi hayırlısı bakalım..ben yaklaşık 5 aydır folik asit ve aspirin kullanıyorum...bende eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım tahlillerimi hiç para harcamadım...

al bakalım bu ay sende dene belki yumurtayı kaçırıyorsun. hem hangi gün yumurtladığını teyit etmiş olursun :)
ya evet canım bu güne kadar tek atışta gol oldu artık tutturamıyoruz niyeyse belki aspirinle alakalıdır geçen günde dediğim gibi aspirinden sonra regl düzenimde değişti...

ya evet canım bu güne kadar tek atışta gol oldu artık tutturamıyoruz niyeyse belki aspirinle alakalıdır geçen günde dediğim gibi aspirinden sonra regl düzenimde değişti...
olabilir canım.. insan korkuyor bir şey mi oldu acaba diyorsun dimi..

kızlar gece ruyamda usg girmişim bebegimin cinsiyetini söylüyor kız oldugunu söylüyor cok güzel di

GÜNAYDIN CANIM..
aynı bildiğin gibi işşş güççç
sen nasılsın..
bende iyiyim ALLAHA şükürler olsun dün aksam mıde bulantım vardı gectı bılmıyorum bır gelıyor bır gıdıyor anlamadım ben

ben iyi değilim asim malesef lekelenmeler devam ediyor Allahtan hayırlısı artık cumartesi kontrolum var
gecen gun bır arkadasımın kanaması vardı cok ca gelıyor apartopar hast. gitti okadar kanamaya bebegın kalp atıslarını duymuslar bebegı saglıklıymıs

bende iyiyim ALLAHA şükürler olsun dün aksam mıde bulantım vardı gectı bılmıyorum bır gelıyor bır gıdıyor anlamadım ben
Gelip gidiyor ise korkma canım. .tamamen kesilmesi kötü ama sana kendini hatırlatıyor

Günaydın kızlar... Nasılsınız demicem hepinizin moral sıfır okudum...luckystar canım aklına kötü bişi getirme ama bence ihmal etme Dr görün..inş herşey yolundadır..en azından Dr progeston verir lekelenmem için..asimcim cnm sende aynı şekilde içinde şüpheler varsa sana zaman geçmez bence de randevunı erkene çek..bu arada benim herhangi bir yiyeceğe karşı tiksintim olmadı hiç..ama çok fazla mide bulantılarım oldu 5 hafta itibariyle 3 aya kadar tam gaz gaz devam etti şimdi ara ara yokluyor sadece..hayırlı haberler le gelin inş..bu arada çok yorma kendini lucky yat uzan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…