Hic ara vermeden hemen git dra ve inşallah bi dahaki ay hayirli güzel haberlerini aliriz canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar ben topige yeni katildim 3 yasinda bir oglum var tekrar hamile kaldim ama bebegimin gelisimi durdugu icin 31 ocakta dusuk yaptim bugun burdaki yazilanlari okudum kan pihtilasmasindan suphelendim ben sisli etfale yakin oturuyorum orada yaptirmak istiyorum testlerimi sizinde orada yaptirdiginizi soylediler sizden bilgi almak istedim mhrs den randevu alamiyorum siz nasil aldiniz ve ne kadar zaman sonraya veriyorlar rahatsiz ettm ozur dilerim iyi aksamlar
Merhaba... Hoşgeldin aramiza... Bu testleri yaptırmak için hastanenin genetik bölümüne basvurman gerekiyor... Ya hastaneyi ara yada mhrs den tibbi genetik bölümünden randevu alabilirsiniz...
Merhaba mhrs den randevu alamiyorum hastaneyi arasam randevu verirlermi acaba tesekkur ederim iyi geceler
bu hafta cuma ara dediler en son.. bakalım cuma çıkar inşallah yada önümüzdeki haftaya çıkar bakalım. hayırlısı
Cnm aradınmı hastaneyi ne olmuş sonuçlar
Cikmis p.tesi alirsin dediler bakalim p.tesiye kaldi inşallah hayirlisiyla
Cikmis p.tesi alirsin dediler bakalim p.tesiye kaldi inşallah hayirlisiyla
Hadi hayırlısı cnm inş hayırlı haberleri senden alırız. Bu arada nettende laboratuar sonuçlarına bakabilirsin.bazen göstermeyebiliyor ama
Cnm aradınmı hastaneyi ne olmuş sonuçlar
inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm...
kızlar sonuçlarım çıktı
TROMBOFİLİ PANELİ ng/mL
FAKTÖR II :HOMOZİGOT NORMAL
FAKTÖR V LEIDEN:HOMOZİGOT NORMAL
MTHFR C677T:HOMOZİGOT NORMAL
MTHFR A1298C:HETEROZİGOT MUTANT
bu şekilde... ne yapmam lazım acaba... şimdi nede pıhtılaşma var mı yok mu??? :26:
Hayir Dr.herhangi bir test onermedi ilk düşük olduğu için. Bende burada okuduklarima gore önlem almak istiyorum illa 2-3 katip yasamam mi gerek. Testi nasil yaptiririm bilmiyorum
kızlar sonuçlarım çıktı
TROMBOFİLİ PANELİ ng/mL
FAKTÖR II :HOMOZİGOT NORMAL
FAKTÖR V LEIDEN:HOMOZİGOT NORMAL
MTHFR C677T:HOMOZİGOT NORMAL
MTHFR A1298C:HETEROZİGOT MUTANT
bu şekilde... ne yapmam lazım acaba... şimdi nede pıhtılaşma var mı yok mu??? :26:
Doktora gösterdinmi cnm benimde mthfr677 heterozigot du.seninkine bi bakıcam şimdi netten cnm çoğunluk ne diyor bakalım.bana çoğunlukda pıhtılaşma değil deniyor
yani cnm bu şekilde bişey anlamadım sonuçlar homozigot mu yoksa normal mi... bende başlık şöyleydi [normal homozigot heterozigot ] karşısında sonuç yazıyodu... dr.a ne zaman göstericeksin.
Devlet Hastaneleri bu testi 3 bebek ölümünden sonra yapıyor odemesi o şekilde ama özel bir hastaneye gidip yaptırabilirsiniz. Trombofili testi. 750 tl gibi bir miktarı sanırım.arkadasim 2 bebek ölümünden sonra gitti özelde yaptırdı ve kanda pıhtılaşma çıktı 3. Ye çalışıp duruyorlar. Bende de var kan pıhtılaşmasi 2. Ye hamileyim haftaya iğneyle başlayacağım benim doktorum çok iyiydi ilk gebeliğe yaptı bu testi ve hiç kaybetmedi. Inşallah bunuda sağ saglim dogururum
Hayir Dr.herhangi bir test onermedi ilk düşük olduğu için. Bende burada okuduklarima gore önlem almak istiyorum illa 2-3 katip yasamam mi gerek. Testi nasil yaptiririm bilmiyorum
hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah.. testimi yaptırdım MTHFR A1298C:HETEROZİGOT MUTANT çıktı.. şimdi onu araştıracağım.. Senin sonuç nasıldı.. ilk düşükmü? şimdi kaç haftalıksın ne kullanıyorsun?
Tatlım hatırlamıyorum ne çıktığını 3 sene önce yaptırmıştır Hetorozigot mutasyona sanırım ve protein c düşüktü. Clexsan 0.04 kullandım. Hiç düştüğüm olmadı ilk hamileligimde sağolsun doktorum araştırdı ve hemen iğneye başladık. Şimdi 2. Hamileliğim keseyi gördük ama daha kalp atışı dinlemedik kalp atışını duydukları sonra iğneyle başlayacağız. 1. Aylık falan sanırım planlı gebelik olmadigindan bilemiyorum 15 inde gidince öğreneceğim.
Çok araştırma bana sorarsan iyi bir Dr bul ve güven.
Ben ankaradayim Zekai Tahir Burak hastanesinde başhekim yardımcısı nuvit hoca.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah... hangi ildesin... dr.un kim? iyi doktor bulmakta zor
evet genelde bu konu da ikiye bölünülmüş... kayıpların çokluğuna bakıyorlar..
Cnm evet doktorlar ikiye ayrılıyor ama pıhtılaşma var diyebilmek için mthfr nin iki sonucunda heterozigot olması gerekiyormuş.bi tanesinde sorun çıkıyorsa folik asit takviyesi veriyorlar.normalde ben folik asit plus kullanıyordum doktor bana onu bıraktırdı folbiol verdi.folik asit eksikliğinden de kalp durması olabiliyormuş bebek gelişmiyormuş.ikimizinde sonuçlar aynı ortada kaldık ben bugün Kanuni sultan süleyman hastanesine gidip sormayı düşünüyorum orasında kadın doğum üzerine araştırma hastanesi geldiğimde bildiririm sanada cevabı
evet genelde bu konu da ikiye bölünülmüş... kayıpların çokluğuna bakıyorlar..
Cnm evet doktorlar ikiye ayrılıyor ama pıhtılaşma var diyebilmek için mthfr nin iki sonucunda heterozigot olması gerekiyormuş.bi tanesinde sorun çıkıyorsa folik asit takviyesi veriyorlar.normalde ben folik asit plus kullanıyordum doktor bana onu bıraktırdı folbiol verdi.folik asit eksikliğinden de kalp durması olabiliyormuş bebek gelişmiyormuş.ikimizinde sonuçlar aynı ortada kaldık ben bugün Kanuni sultan süleyman hastanesine gidip sormayı düşünüyorum orasında kadın doğum üzerine araştırma hastanesi geldiğimde bildiririm sanada cevabı
evet canım çok muallakta kalan bir durum.. inşallah iyi bir doktor çıkar karşına.. haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?