Biliyorsun bu ayda hepsi üst üste geldi muhtemelen ilaç kullanmam gerekecek sökülmem için bi hafta daha bekleyin diyorum olmadı gidicem artık doktorda zaten iki ay bekle demişti
merhaba arkadaşlar
ben daha önce sormamiştım size,,
benim hamileliğim sırasında karaciğer enzimlerim yükselmişti.. son haftasında..kürtaj olunca ilgilenememiştim.
bugün sağlık ocağındaki dr.la konuştum. p.tesi kan vereceğim ve değerlerime tekrardan bakacağız. hem tekrar gebe kalmadan eğer bir sorun varsa tedavisini olurum. hayırlısıyla
Canim sokulemiyosan maydanoz kuru ve ada cayi icebilirsin cok iy geliyo benim gevince ozelliklede ada cayi iciyirum
Yarın başlayım bakalım içmeye umarım fayda eder pek içemiyorum öyle şeyleri ama yapacak başka bişi kalmadı.ne kadar sürede fayda eder acaba çok sıkıldım artık hergün olacak diye beklemekten
Canim onu nasil anladiniz hangi tahlil yapildi da ogrendin daha onceki bi yorumundada okumustum folik asit kullanmaya bsgli oldugunu mu soylemistin. simdi hangi tahlil icin kan vericeksin.
Fayda eder bence sirasiyla dene böyle stres yapacagina içmeye başla ilaç kullanmadan önce bunlar dene sonra ilaç kullanirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şu bitki çaylarını içenlere hep özenirim başladım ada çayına nasıl bir tattır buu zorla içmek başka da severek içenlere gerçekten hayranım:))
Aynen bende Sevemem onlari bir türlü.. Benim halis muhlis rize cayim varken onlari begenemiyorum. Ama şifa niyetine ic....yarasin
Başladım cnm yaptım şuan içiyorum içine bal katında biraz daha içilebilir kıvama geldi:)
Afiyet olsun inşallah söktürür seni..
Yarın başlayım bakalım içmeye umarım fayda eder pek içemiyorum öyle şeyleri ama yapacak başka bişi kalmadı.ne kadar sürede fayda eder acaba çok sıkıldım artık hergün olacak diye beklemekten
Gebelik sirasinda Normal kan tahlilinde cikmisti. Öncesinde yoktu. Son yaptirdigim tahlil de alt ast değerleri yani karaciğer enzimleri yükselmiş. Zaten Dr.la bi konuyu konuşmadan gebeligim sonlanmisti. Dr.ilaçtan olabilir demişti bende onemsememistim ama bir kontrol ettirmekte fayda var. P.tesi kan vereceğim hem tekrardan kan değerlerine bakmakta fayda var. Bende kansizlik ta vardı folik asitle b12 ye hepsine bakacak kismetse.
evet canım iyi yapıyosun acaba bede mi baktırsam değerlerime kansızlık gebelikte çıktı benimde
İnş cnm Saol bu arada senin sonuçlar ne oldu haber yokum hala
evet canım iyi yapıyosun acaba bede mi baktırsam değerlerime kansızlık gebelikte çıktı benimde
Şükürler olsun 47. Günde regl oldum kızlar:)
Şükürler olsun 47. Günde regl oldum kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?