2. Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akasya durağındaki Osman aganın karısı Safiye geldi aklıma. Daha Osman ölmeden, hemen Rumeli'ye telefon edip bana koca bulun diyordu. Bu cümle bana Safiye'yi hatırlattı. Gülümsetti.
Konudan bağımsız. Durduk yere beddua yemeyelim.
hahahahah ya evet hatırladım safiyeyi :KK70: konu sahibi herkesi beyinsiz yaptı beddualar havada uçuşuyor çünkü kendi beyni o kadar büyük ki sadece erkek aramaya çalışıyor ama:KK70::KK70::KK70:

Aaaaa bir dk sizin burda hakaret etmeye hakkınız yok beyinsiz kelimesi çok yanlış bana görede acizsiniz. burda böyle bir konu açıyorsanız ve böyle bir düşünceniz varsa evet arayış içerisindesiniz. Ve şunuda belirtmöek istiyorum burda çoğu kişiye hakaret etmişsiniz ama emin olun sizden daha eğitimli dünya gezmiş görmüş insanlar var sadece zekanızda erkek düşünen beyincinizle kalkıp burda hakaret edemezsiniz. 21 yaşında koşa koşa erkek peşine gidip evlenmek için evlenen sizsiniz bence hakaret ederken bir düşünün bunları. He bu arada beni banlatabilirsin bak yapmak istersen bu dediklerimi hazmedemeyeceğin için çünkü doğruları söylüyorum banlatabilirsin hiç problem değil :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kocasızlık başına vurmuş bırak .🤣🤣

Akasya durağındaki Osman aganın karısı Safiye geldi aklıma. Daha Osman ölmeden, hemen Rumeli'ye telefon edip bana koca bulun diyordu. Bu cümle bana Safiye'yi hatırlattı. Gülümsetti.
Konudan bağımsız. Durduk yere beddua yemeyelim.
Aynen oyle bosanmadan koca ariyorum yazmisim. Artik sizin gibilere cvp bile yazmicam
Hem sana hem çocuğuna bakacak bağrına basacak adamın çok çok aşık olması lazım. Zaman değişti ya, kimse kendini üzdürmüyor bu kadar. Bu erkekler zaten kendi çocuğuna bakmıyor, boşanınca haftada bir gezmeye götürünce baba oldum diyorlar, sevgilisi ile aynı evde yatırınca, berabar tatile falan çıkınca büyük fedakarlık yapmış oluyorlar. Zamanın ruhuna göre büyük beklentiler.
Ne olcak peki kabugumuza mi cekilcez. Ne sacma konusuyosunuz evlendi ayrildi daha hayattan hicbir beklentisi olmasin

Aaaaa bir dk sizin burda hakaret etmeye hakkınız yok beyinsiz kelimesi çok yanlış bana görede acizsiniz. burda böyle bir konu açıyorsanız ve böyle bir düşünceniz varsa evet arayış içerisindesiniz. Ve şunuda belirtmöek istiyorum burda çoğu kişiye hakaret etmişsiniz ama emin olun sizden daha eğitimli dünya gezmiş görmüş insanlar var sadece zekanızda erkek düşünen beyincinizle kalkıp burda hakaret edemezsiniz. 21 yaşında koşa koşa erkek peşine gidip evlenmek için evlenen sizsiniz bence hakaret ederken bir düşünün bunları. He bu arada beni banlatabilirsin bak yapmak istersen bu dediklerimi hazmedemeyeceğin için çünkü doğruları söylüyorum banlatabilirsin hiç problem değil :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
İşte bak allaha inanci olmayan 21 yasinda kosa kosa erkege gitmissiniz der. Kader demez burda allaha inanan bir kisi bile yok kadere imana..

Kendi hayatınızda o kadar edilgensiniz ki başınıza gelen her şeyi kadere bağlıyorsunuz. Siz en başında elsiz ayaksız bir adama teslim olmuşsunuz, çektiğiniz onun sıkıntısı, kader değil, bu pasiflik sizin tercihiniz. Din dediğiniz şeyi de doğru düzgün bildiğiniz yok. Kader böyle bir şey değil.

Aynen oyle cok zekisiniz 😂 sizin beyniniz hepimizinkinden buyukmus
Ben sizin gibi öyle birşey iddida etmedim sadece allahın verdiği zekayı koca aramaya çıkarak kullanmayın. Çocuğunuzla kendinize en önemlisi çocugunuza güzel bir hayat kurmaya çalıştırın. Ama şu konuda beynimin sizden büyük olduğunu kabul ediyorum ERKEK DELİSİ DEĞİLİM EVLENMEK İÇİN ADAM ARAMAYA KULLANMIYORUM kendimi daha çok geliştirmek yeni şeyler öğrenmek kısacası kendime daha fazla bilgi katmaya çalıştırıyorum aramızdaki beyin büyüklüğünün farkı bunun olduğuna emin olabilirsin :rapci:

Ben sizin gibi öyle birşey iddida etmedim sadece allahın verdiği zekayı koca aramaya çıkarak kullanmayın. Çocuğunuzla kendinize en önemlisi çocugunuza güzel bir hayat kurmaya çalıştırın. Ama şu konuda beynimin sizden büyük olduğunu kabul ediyorum ERKEK DELİSİ DEĞİLİM EVLENMEK İÇİN ADAM ARAMAYA KULLANMIYORUM kendimi daha çok geliştirmek yeni şeyler öğrenmek kısacası kendime daha fazla bilgi katmaya çalıştırıyorum aramızdaki beyin büyüklüğünün farkı bunun olduğuna emin olabilirsin :rapci:
Aaa bende yarin evleneyim diyodum zeki bayan. Hic calismak cocuk falan aklima gelmiyodu iyiki hatirlattiniz ya saolun

Kendi hayatınızda o kadar edilgensiniz ki başınıza gelen her şeyi kadere bağlıyorsunuz. Siz en başında elsiz ayaksız bir adama teslim olmuşsunuz, çektiğiniz onun sıkıntısı, kader değil, bu pasiflik sizin tercihiniz. Din dediğiniz şeyi de doğru düzgün bildiğiniz yok. Kader böyle bir şey değil.
Bak dogru lafa sapka cikariyorum. Elsiz ayaksiz adama teslim olmak . Helal olsun dogru konusan biri cikti. Ben hatami zaten kabul etmis hayatimi yakmanin pismanligini yasiyorum. Ve hemen evlenmek degilde bigun boyle bi fikrim olursa b3ni neler bekliyo cunku ortam cok kotu demisim. Bu surecte ayni seyleri yasayanlara yada benzer durumlari gorenlerle tecrubeleremizi paylasirsak bu ayrilik surecinde belki kendime guvenim daha fazla olur.. hayatim bitmis gibi hissetmem die dusundum

Yaşınız daha çok genç elbette yeniden sevmek, sevilmek, evlenmek isteyebilirsiniz ama boşanmış olursunuz üzerinden zaman geçer de bu kaygılarınız biraz daha anlamlı olur. Daha evliyken ikinci evliliği düşünmeniz enteresan istediğiniz kadar tepki gösterin yorumlara.

Aciz olan biri varsa oda bunu yazan şahsiyetsiz. Aranmıs mıyım ilerde beni neler bekliyo boyle bi durum yaşayan var mı demisim. Koca arayisinda olsam zaten burada degil farkli sitelerde olurum ne kadar beyinsizsiniz ya. Ben yillar sonrasinda beni neler beklio bu durumu tek ben mi yasiyorum yasayan oldumu var mi diyorum. Bosanma pskolojisini siz3 n3 kadar anlatsamda o kalin beyniniz anlamayacagi icin susuyorum
Şahsiyetsiz ha!Ya siz bir haddinizi bilseniz mi artık.4 yaşında kızınız var,resmiyette hala evlisiniz.Boşanmak zaten yıkıcı bir süreç.İşiniz,gücünüz yok.Küçücük kızınız var.Önce kızınıza bakmak için iş bulup çalışın.Hayat zaten pahalı.Bir de kızım üniversiteye gidince evleneceğim yazmışsınız.Şu an kızınız 4 yaşında.Nereden baksan 12-14 sene var.Bu kadar uzun yıllar sonrasının planını mı yapıyorsunuz?O yüzden mi 2.evlilik diye konu açıyorsunuz daha boşanmadan?O küçücük aklınızla kimi kandırdığınızı zannediyorsunuz siz.İş hayatım deyip durmuşsunuz neredeyse sizin yaşınız kadar benim iş hayatım var.Ben sizi anladım ama.Siz cahil,kuş kadar beyni olmayan bir kadınsınız.Kocasız kalmamak için her şeyi yutup oturmuşsunuz.Kocanız gidince siz bir kocadan diğer kocaya geçme planı yapıyorsunuz.Arada o küçücük kızınızı ezdirmezsiniz inşallah.Hani benim inancımı beğenmiyorsunuz ya,Allah sizi ıslah etsin!

Beyinsiz.. bir gram beyin olsa konunun basligini bikere daha okursunuz ve hemen evleneyim demiyorum ileride beni ne bekliyo diye yazdigimida okurdunuz
İnsan kendine yakışanı yaparmış ağzında böyle hakaret olan bir insan bu dünyaya çokta düzgün bir çocuk yetiştiremez diye düşünüyorum. Hadi o üye beyinsiz diyelim sizin tabirinizle ki öyle olduğunu düşünmüyorum geçmiş yorumlarına baktım çok fazla ülke gezmiş bilgili biri anladığım kadarıyla. başlığınızda sadece 2.EVLİLİK yazıyor baktım evet öyle yazıyor. Bir kere yeni boşanmış daha üzerinden diğer üyelerin dediği süre geçmeden evlenmek için oraya düşen sizsiniz , hani bari şöyle 1 sene olaydı sonra bu konuyu açmış olsaydınız kimse size böyle tepki vermezdi. Ve saniyede böyle bir konu açtığınız için kusura bakın buna lütfen ARANAN ERKEK DELİSİ OLARAK görüyor çoğu kişi sizi ki haklılarda kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biri olsaydınız yine böyle denmezdi. Siz üslubunuzu bozarsanız herkes bozar bunuda unutöayın buraya konu açtıysanız her türlü yorumu kabul edeceksiniz hemen hakaret beddua seansına geçmeyin :super:

İlk basta yorum yapanlar iyi dileklerde bulundu ve yol gosterici oldular. Sizin sokak kopeginden farkiniz yok hani boyle daha bisey yapmadan saldiran cinsten agzinda salya akanlardan bi farkiniz yok
Yapılan yorumlar hoşuna gitmedi dimi aaah canım gerçekler bunlar ama sende erkek delisi olmasaydın biz ne yapalkım

Bak dogru lafa sapka cikariyorum. Elsiz ayaksiz adama teslim olmak . Helal olsun dogru konusan biri cikti. Ben hatami zaten kabul etmis hayatimi yakmanin pismanligini yasiyorum. Ve hemen evlenmek degilde bigun boyle bi fikrim olursa b3ni neler bekliyo cunku ortam cok kotu demisim. Bu surecte ayni seyleri yasayanlara yada benzer durumlari gorenlerle tecrubeleremizi paylasirsak bu ayrilik surecinde belki kendime guvenim daha fazla olur.. hayatim bitmis gibi hissetmem die dusundum
Herşey kader kısmet değilmiş işte, bunu gayet iyi biliyorsunuz. Kendi inanmadığınız şeyi bile başkasını korkutmak için kullanmaya çalışmanız garip oldu. Kaderden diyebileceğimiz pek az şey var. Sahi şimdi adam gitti, ne yapıyorsunuz, ne yiyip içiyorsunuz? Ailenizle iyi misiniz? Evlenmek için elinizle ittiğiniz şeyleri size ancak onlar verir.

Şahsiyetsiz ha!Ya siz bir haddinizi bilseniz mi artık.4 yaşında kızınız var,resmiyette hala evlisiniz.Boşanmak zaten yıkıcı bir süreç.İşiniz,gücünüz yok.Küçücük kızınız var.Önce kızınıza bakmak için iş bulup çalışın.Hayat zaten pahalı.Bir de kızım üniversiteye gidince evleneceğim yazmışsınız.Şu an kızınız 4 yaşında.Nereden baksan 12-14 sene var.Bu kadar uzun yıllar sonrasının planını mı yapıyorsunuz?O yüzden mi 2.evlilik diye konu açıyorsunuz daha boşanmadan?O küçücük aklınızla kimi kandırdığınızı zannediyorsunuz siz.İş hayatım deyip durmuşsunuz neredeyse sizin yaşınız kadar benim iş hayatım var.Ben sizi anladım ama.Siz cahil,kuş kadar beyni olmayan bir kadınsınız.Kocasız kalmamak için her şeyi yutup oturmuşsunuz.Kocanız gidince siz bir kocadan diğer kocaya geçme planı yapıyorsunuz.Arada o küçücük kızınızı ezdirmezsiniz inşallah.Hani benim inancımı beğenmiyorsunuz ya,Allah sizi ıslah etsin!
Aaaaaa lütfen başlığı okur musunuz kadın hemen evlencem yazmamış devamlı başlığı okuyun deyip duruyor yapılan yorumlarda gördük ki erkek delisi söylüyoruz suç oluyor yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X