2. Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu arkadaslar şu yazdigim yaziyi bikere anlayarak okuyun. Ben ikinci evlilik hemen yapicam mi demisim yoksa cocugumu buyuttukten sonra evlilik dusunursem beni neler mi bekliyo demisim?? Nerden cikariyorsunuz calismayacagimi nerden cikariyosunuz hemen yarin evlenecegimi?? Sizden once ben dusunmus yazmisim zat3n evet caliscam dukkanimi acicam die. Benim kizimda bend3 kimsenin iki dudaginin arasindaki vicdanina kalmadik zaten
O zaman niye 2.evlilik diye konu açıyorsunuz?Kader bu.Biz nereden bilelim?

Yine beddua.Dikkat edin o beddualar size dönmesin sonra.Yazılanları okuduysanız niye hala evliyken evlilik konusunu açtığınızı anlayamadım.Zaten eşiniz sizi bırakıp gitmeseymiş boşanacağınız da yokmuş.Önce boşanın.Kendinizi toparlayın.Bu kafayla tekrar yanlış bir evlilik yapabilirsiniz.Nedir bu aceleniz?
Kadinin beni tanimadan yargilamasi ona tekrar donmuyoda benim ona beddua etmem bana donuyor oylemi☺️ gercekten dini inanciniz da kalmamis basit dusunuyosunuz

Yahu arkadaslar şu yazdigim yaziyi bikere anlayarak okuyun. Ben ikinci evlilik hemen yapicam mi demisim yoksa cocugumu buyuttukten sonra evlilik dusunursem beni neler mi bekliyo demisim?? Nerden cikariyorsunuz calismayacagimi nerden cikariyosunuz hemen yarin evlenecegimi?? Sizden once ben dusunmus yazmisim zat3n evet caliscam dukkanimi acicam die. Benim kizimda bend3 kimsenin iki dudaginin arasindaki vicdanina kalmadik zaten
Önce içinde bulunduğunuz durumlardan kurtulun, sonra sıra gelir evlilik hakkında düşünmeye. Tek bir şey diyebilirim, çocuklu adam tercih edin ilerde, ki birbirinizle empati yapabilesiniz.

Kesinlikle katiliyorum.. baska turlu beni anlayan olamaz cunku
Eski konulara bakarsanız bir sürü ikinci evliliğini yapmış kadınların yorumlarını okursunuz.
Evet ben sizi anlayamıyorum.Boşanmadan 2.evlilik diye konu açmanızı.Etik de bulmuyorum.Üstelik üslübunuz da bana ters.Doğruları yazınca hemen beddua ediyorsunuz.

Eski konulara bakarsanız bir sürü ikinci evliliğini yapmış kadınların yorumlarını okursunuz.
Evet ben sizi anlayamıyorum.Boşanmadan 2.evlilik diye konu açmanızı.Etik de bulmuyorum.Üstelik üslübunuz da bana ters.Doğruları yazınca hemen beddua ediyorsunuz.
Sonunda bosancaz ama. Butun umutlarimi yitirdikten sonra boyle bi dusunceye girmisim. Bunu dusunuyosam zaten artik onunla olurumuz kalmamistir. Aylardir yaninda degilim mesela bisryler kesin kes bitmis demekkiii.
Ayrica neyi kinadiysam yasarken buldum kendimi. Sizde kiniyosunuz ben beddua etmesemde yaradan herseyi goren bilendir. İnsanin agzindan ne cikiyorsa evren o mesajla tekrar kapinizi caliyor. Birebir yasadim diyorum neyi elestirdiysem.buyuk konustuysam.
Hemcinsim olarak beni savunup bana bu konuyu actirana soylenmiyosunuz,ama magduru taşlıyorsunuz. Sizin d3 bu hareketleriniz bana etik gelmedi en iy8si uzatmamak

Sonunda bosancaz ama. Butun umutlarimi yitirdikten sonra boyle bi dusunceye girmisim. Bunu dusunuyosam zaten artik onunla olurumuz kalmamistir. Aylardir yaninda degilim mesela bisryler kesin kes bitmis demekkiii.
Ayrica neyi kinadiysam yasarken buldum kendimi. Sizde kiniyosunuz ben beddua etmesemde yaradan herseyi goren bilendir. İnsanin agzindan ne cikiyorsa evren o mesajla tekrar kapinizi caliyor. Birebir yasadim diyorum neyi elestirdiysem.buyuk konustuysam.
Hemcinsim olarak beni savunup bana bu konuyu actirana soylenmiyosunuz,ama magduru taşlıyorsunuz. Sizin d3 bu hareketleriniz bana etik gelmedi en iy8si uzatmamak
O zaman 2.kez evleneyim diye büyük konuşun ne diyeyim.
Tekrar söylüyorum.Boşanmadığınız için 2.evlilik diye konu açmanızı etik bulmadım.Kaç kere evlenirseniz evlenin beni ne ilgilendirir.

O zaman 2.kez evleneyim diye büyük konuşun ne diyeyim.
Tekrar söylüyorum.Boşanmadığınız için 2.evlilik diye konu açmanızı etik bulmadım.Kaç kere evlenirseniz evlenin beni ne ilgilendirir.
Hanimefendi ilgilendirmiyosa bu sitede cok konu var gidin baska ota bocege yorum yapin. Bu konuda ne geziyosunuz ben mi zorla kolunuzdan tutup yorum yaptirdim yoksa

Cevaplariniz benim maneviyatıma uymadı musluman olarak bi muslumandan akil almak isterim.
Basina bi is gelmeyecekmis gibi asice bu hayatı yaşayanlardan degil. İyi geceler
Önce bir haddinizi bilin.Kimsiniz de benim müslüman olup olmadığım ile ilgili yorum yapabiliyorsunuz?Benim nasıl yaşadığım da sizi ilgilendirmez.
Bu arada koca peşinde koşmadan önce ilk kocanızı boşayın!

Hanimefendi ilgilendirmiyosa bu sitede cok konu var gidin baska ota bocege yorum yapin. Bu konuda ne geziyosunuz ben mi zorla kolunuzdan tutup yorum yaptirdim yoksa
Size mi soracağım neye yorum yapıp yapmayacağımı?Lütfen kimseye dini yorum yapmayın.Bu site de yasak.

Önce bir haddinizi bilin.Kimsiniz de benim müslüman olup olmadığım ile ilgili yorum yapabiliyorsunuz?Benim nasıl yaşadığım da sizi ilgilendirmez.
Bu arada koca peşinde koşmadan önce ilk kocanızı boşayın!
Boşuyorum zaten boşuyorum ki buraya gelmisimmmm o beyniniz bunu idrak etmiyor. İlla adliyeye sizide cagirmak gerekiyo inanasiniz die 😂 inanin nasil yasadiginiz degil isminizin ne olduguyla bile ilgilenmiyorum. Sizin gibilere doymuşum ben o yuzden dişinizi gosterince nasil tepki verecegimide biliyorum. Koca pesinde olsam burdan once sosyal medyaya giderdim senin gibilerle ugrasmakla degil onlara mesaj atmayla gecirirdim vaktimi.
Herseyi detayiyla aciklamak zorunda kaliyorum bakin size...... O kadar ki IQ seviyesi dusuksunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X