- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
- Konu Sahibi Esra haktan
-
HayrO kadar peşpeşe yanlış kararlar vermişsiniz ki ailenizi tanımıyorum ama kim olsa size güvenmezdi emin olun, mesleğinizi bilmiyorum ama bi araba şart size gerekirse üçünü de hergün okula kreşe bırakıp akşam toplayıp eve götürmelisiniz zaten kızkardeşiniz evde o yaşlardaki çocuklara nasıl bakacak tablet tv saçma sapan geçiyorlardır vakitleri artık ona buna kabahat bulmayı bırakın silkelenip ayağa kalkın. Neticede aileniz o çocuklara destek olsa çok iyi olur ama değillerse de bakmak zorunda değiller di mi, o kadar peşpeşe çocuk yapmak da ayrı bi tartışma konusu zaten. Valla nerden tutsak elimizde kalıyor mevzu. İlk eşten nafaka filan hiçbir şey almıyor musunuz?
Evin vardi amaIyıde bugune kadarda ailem bakmıyodukı bna neden onlara mecbur kalıyım yanlarına gitsem hersey daha kotu olucak benı bosverin cocukları isteseler arayabılıtlerdı benm bu sıkıntıları cektıgımı biliyorlardı ben evden cıkamyınca kardesım den yardım istedim cocukları Bı bahaneyle alın bende Bı kac gun sonra gelip alıcam diye bızım umurumuzda degılsın dedıler
Çocukları bile mi almadılar? Ben de size bu fikri vericektim, siz toparlanana kadar en azından çocuklar orda güvende olsun, çocukları alsınlar diyecektim. Anladığım kadarıyla siz bu adama kaçmadan önce kendi evinizdeydiniz ve çalışıyorsunuz, o zaman siz işteyken çocuklara kardeşiniz mi bakıyordu? Tekrar eski düzene dönmek lazım. Sizin ayrı bir eve çıkmanız ve çalışmanız lazım ancak çocuklara kim bakacak?Iyıde bugune kadarda ailem bakmıyodukı bna neden onlara mecbur kalıyım yanlarına gitsem hersey daha kotu olucak benı bosverin cocukları isteseler arayabılıtlerdı benm bu sıkıntıları cektıgımı biliyorlardı ben evden cıkamyınca kardesım den yardım istedim cocukları Bı bahaneyle alın bende Bı kac gun sonra gelip alıcam diye bızım umurumuzda degılsın dedıler
Okurken sinir krizi geçirdim. Ailenin onaylamadığı birine 3 çocukla kaçmışsınız hani 17,18 yaş desem ergenlik derim ama sizinkisi kusura bakın isterseniz düpedüz kocasız kalamamak. Ayıptır günahtır. Hadi yaptınız bir hata buraya yazmakla zaman kaybetmeyin o çocukları ordan çıkarın ailenizin yanına gidin ayaklarına kapanın affettirin tedavi olacağınızı söyleyin. Ona buna yedireceğinize çocukların rızkını çocuklara harcayın.
Kim koca derdine dusmus pardon biraz ahlaklı olun senin ailen sahip cıkmasın etmesin paran bitince sırtını donsun anlarsınKonusahibinin totosu biraz rahatlar görünce koca derdine düştüğü için aile bıkmış bence. Çocukların derdiyle bunalırsa belki elalemin alkolik adamlarının peşine düşmez, üç küçücük çocukla bekar adamla nasıl mutlu bi evlilik hayatı planlıyordu cidden merak ediyorum
İyi de adam da işsizmiş, sana bı maddi bı faydası da olmamış ki üstelik kendin diyosun , seviyordum, benim birikimimi yedik diye...yani evet koca olsun diye evlenmişsin, bunda bozulacak birşey yok, doğruyu söylemek ahlaksızlık değil benceKim koca derdine dusmus pardon biraz ahlaklı olun senin ailen sahip cıkmasın etmesin paran bitince sırtını donsun anlarsın
Hiçbir şey için geç degil maalesef adama guvenerek hata yapmışsınız ama yeniden başlayabilirsiniz.Elalemi bosverin ayri bir eve cikin cocuklari kreşe verip çalışın en kötü kac yasindalar bilmiyorum ama yoksa böyle alkolik biriyle uğraşırsınızKızlar inanın derdimi anlayıcagım kimsem kalmadı daha dogru su etrafımda kimsem kalmadı daha oncede konu acmıstım 3 cocuk annesiyim esımden ayrıldım Bı flort donemim oldu hıc evlenmemıs bırıyle ailemde bılıyodu annem hep olmaz gozuyle baktı daha sonra gorduk ten sonra bısey demedı babası benı istemediği ıcın ıstteme olmadı o arada annemle kavga edince benimde aklıma girdi cocuklarımı alıp yanına gttım 3 cocugumu bastan ailesinde bılıyodu annesı hep olur gezip tozmayın benm oglum yapar eder dıyodu adamda sıkıntı yok dıyodu ama maalesef aynı evin ıcıne girince hersey degıstın ailem ve akrabalarım agzına geleni saydı barısmadılar arada alkol aldıgın bılıyodum meger alkolikmıs her gun bagırıs cagırıs cocuklar adım atsa kavga bu arada ben tek basıma calısıp bakıyodum cocuklarıma kardesım de para karsılıgı bakıyordu cocuklarıma ben akıllıyım ya adamı 8 aydır tanıyorum ilk 2 ay sadece benim bırıkmısımı yedik hadi yuvam olsun cok sevdi kavga cıkmasın dedim evimi bosallttım mecbur hadi mobılya borcuna girmesin tek calısıcam sonucta yuk olmayalım cocuklarıma var dedim gecen 2 gun tatile gıdın dedi tamm dedim oraya suraya gıdıcem ısım var dıyo Bı bakıyorum gene ıcıp ettıgı mahallesinde dun yine aynısını yaptı bodrumda Bı ısım var sen cocuklarla tatile gt ama bu evi bosaltalım dedi annesıde bizdeydi dedim bosaltıp napcaz evinin oldugu yer cok ıssız gercekten hayat yok gbı sen sıkıldın Burda merkeze tasın alım o arada satılıga cıkar alım burayı dedi esyalı tutarız esya tasımayla Burdan oraya cok yazar dedi tamm dedim bu arada surekli annesine ayrılcan olmuyo cocukları ver yoksa olmaz dıyo cocuklarımın hepsı kucuk ailem sırtını dondugu ıcın ıyıce arkasını dondu bugun yanıma gelıcektı ben sabh sehır dıaına cıkıcam ısım one alındı dedi tamm dedim banada koydeyım demıstım az once aradı yine o mahallede yine ıcıyo gtcek yerim yok kadın sıgınma evine gitsem 6 ay sonra cıkıcam yine aynı olcak calısıyım desem cocuklarıma bakan yok inanın artık olmekten Baska hıcbısey gelmıyo aklıma rezil oldugum amı tanıyım yoksa hep yalan duydugumamı uzun oldu hakkınızı helal edın
Kim koca derdine dusmus pardon biraz ahlaklı olun senin ailen sahip cıkmasın etmesin paran bitince sırtını donsun anlarsın
Derdiniz çocuklarınız olsaydı daha sütten kesilmemiş bebeği bu durumlara düşürmezdiniz. Hiç ağlamayın. İnanın size hiç vicdan yapasım gelmiyor hatta O minnacık günahsız bebeleri düşündükçe çöm sinirleniyorum. Keşke biraz daha eğitim alıp kendinizi geliştirseymişsiniz, böyle koca peşinden koşmazdınız en azından…Insallah ınanın arkamdan oyle rezil seyler yaptıkları pek umrumda da deegıller benim suan tek derdim cocuklarımın huzuru
Eminim o adamla resmî evlilik bile yapmamışsınızdır. O yüzden burda “ahlak” kelimesini kullanacak en son insansınız …Kim koca derdine dusmus pardon biraz ahlaklı olun senin ailen sahip cıkmasın etmesin paran bitince sırtını donsun anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?