2.evlılık

Okurken sinir krizi geçirdim. Ailenin onaylamadığı birine 3 çocukla kaçmışsınız hani 17,18 yaş desem ergenlik derim ama sizinkisi kusura bakın isterseniz düpedüz kocasız kalamamak. Ayıptır günahtır. Hadi yaptınız bir hata buraya yazmakla zaman kaybetmeyin o çocukları ordan çıkarın ailenizin yanına gidin ayaklarına kapanın affettirin tedavi olacağınızı söyleyin. Ona buna yedireceğinize çocukların rızkını çocuklara harcayın.

Hayr

Kusura bakmayın ama resmen kaşınmışsınız. Çalışıp çocuklarınıza bakabiliyoken illa koca şartmıydı ? Bu kadar mı yokluk cekiyordunuz da daha doğru düzgün tanımadığınız üstelik ailenizin bile onay vermediği adama kaçtınız. Ne diyelim arayan bulurmuş. Küçücük çocuklara içim acıdı , bari onların hayatlarını mahvetmeyin , yol yakınken dönün ayrılın bir an önce …

Vallahi kusura bakma hata etmişsin göz göre göre bir de gurur yapayım da aileme dönmeyim deme.. Aksine gurur murur sırası değil şu an.. Küs olduğun ailenin evi bu adamın yanından 1000 kat daha güvenlidir.

3 çocuk ile 8 aydır tanıdığınız(!) birine çocukları alıp gitmek. Zaten çalışıp evlatlarınıza bakıyormuşsunuz, çok mu lazımdı erkek? Deli cesareti gördüm sizde. Bari çocuklar kendini kurtardıktan sonra maceraya atılsaydınız. Ben çocuklara çok üzüldüm, elin alkoliği istemiyor bi de tam delirmelik. Kınamak değil asla ama sizin gibi kadınları ben anlamıyorum, sanırım anlamayacağım da..

Bacım sen yürek mı yedin? Hiç ara vermeden 3 tane doğur, karnın burnundayken boşan, hemen sevgili bul, doğum dikişlerin iyileşmeden alkolik bı adamla yeniden evlen, 8aylik, 2 ve 3 yaşında 3 bebeğin düzenini bozup işsiz alkolik adamın evine taşınHa bı de çalışıyorum demişsin ama son 3 yılın hamilelik ve doğum izniyle geçmiş zaten, sanırım memursun...valla nutkum tutuldu...kaç yaşındasın bilmiyorum ama o çocukların başına bişey gelmeden toparlanıp yeni düzen kurman çok zor...bence geçici olarak onları sh ye bırak, biraz kendine gelince sırayla geri al....veya alma sen bilirsin ama lütfen bir daha dogurma

Evin vardi ama
O zaman dimi? Suan bi ev yok ortada ne yazikki..

Karsidaki iyide cikabilirdi yani herkes kadina kocasiz kalamamis demiste.. isler baska yuruyebilirdi.. herif sansindan iyi cikmamis..bundan sonrasina bak olan olmus artik.. insanoglu beser sasar hersey bizler icin.

Çocukları bile mi almadılar? Ben de size bu fikri vericektim, siz toparlanana kadar en azından çocuklar orda güvende olsun, çocukları alsınlar diyecektim. Anladığım kadarıyla siz bu adama kaçmadan önce kendi evinizdeydiniz ve çalışıyorsunuz, o zaman siz işteyken çocuklara kardeşiniz mi bakıyordu? Tekrar eski düzene dönmek lazım. Sizin ayrı bir eve çıkmanız ve çalışmanız lazım ancak çocuklara kim bakacak?

Konusahibinin totosu biraz rahatlar görünce koca derdine düştüğü için aile bıkmış bence. Çocukların derdiyle bunalırsa belki elalemin alkolik adamlarının peşine düşmez, üç küçücük çocukla bekar adamla nasıl mutlu bi evlilik hayatı planlıyordu cidden merak ediyorum

Kim koca derdine dusmus pardon biraz ahlaklı olun senin ailen sahip cıkmasın etmesin paran bitince sırtını donsun anlarsın

Kim koca derdine dusmus pardon biraz ahlaklı olun senin ailen sahip cıkmasın etmesin paran bitince sırtını donsun anlarsın
İyi de adam da işsizmiş, sana bı maddi bı faydası da olmamış ki üstelik kendin diyosun , seviyordum, benim birikimimi yedik diye...yani evet koca olsun diye evlenmişsin, bunda bozulacak birşey yok, doğruyu söylemek ahlaksızlık değil bence

Hiçbir şey için geç degil maalesef adama guvenerek hata yapmışsınız ama yeniden başlayabilirsiniz.Elalemi bosverin ayri bir eve cikin cocuklari kreşe verip çalışın en kötü kac yasindalar bilmiyorum ama yoksa böyle alkolik biriyle uğraşırsınız

Ya ahlakla bu mevzunun ne alakası var siz kurulu düzeninizi bozup ailenizi karşınıza alıp 1,5 3 ve 5 yaşındaki üç bebeyi elin alkoliğiyle aynı eve sokarken sırf nikah kıydınız (!) diye ahlaklı oluyorsunuz ki hiç sanmıyorum şurda tepkiden korktuğunuz için bence resmi evlilik varmış gibi konuşuyorsunuz birlikte yaşamaktır o daha fazlası eminim değildir biz burda koca derdine düşmüşsünüz deyince ahlaksız oluyoruz aman yareppim, aileniz bile bıkmış sizden kendinizi toparlamanız için bile çocukları almıyorlar çünkü o kadar eminler ki o araya bi koca daha sıkıştırırsınız siz, Allah o çocukları sizden sizin yanlış kararlarınızdan korusun keşke devlet alsa elinizden sizin yolunuz yol değil.

Insallah ınanın arkamdan oyle rezil seyler yaptıkları pek umrumda da deegıller benim suan tek derdim cocuklarımın huzuru
Derdiniz çocuklarınız olsaydı daha sütten kesilmemiş bebeği bu durumlara düşürmezdiniz. Hiç ağlamayın. İnanın size hiç vicdan yapasım gelmiyor hatta O minnacık günahsız bebeleri düşündükçe çöm sinirleniyorum. Keşke biraz daha eğitim alıp kendinizi geliştirseymişsiniz, böyle koca peşinden koşmazdınız en azından…

Ay valla olan olmuş kuyruğu kıstırın gidin annenizin yanına. Anne bu sonuçta ağlar anlatırsınız kabul eder illa. Sırtını döndü diyorsunuz da kolay yenilir yutulur şey değil yaptığınız cahil değilsiniz üç çocuklu koca kadınsınız. Hatanız büyük özrü de büyük olacak bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…