2. Evliliğim bitmek üzere

.
Tüm tavsiyeleti bırakın
Acilen eve şerh mi koydurursunuz bilmem ama satışın önüne geçin
Eşiniz babasına vs satar

.
Tüm tavsiyeleti bırakın
Acilen eve şerh mi koydurursunuz bilmem ama satışın önüne geçin
Eşiniz babasına vs satar
aslında haklısınız ama öyle bi durumda zaten boşanmaktan başka hiçbir çare kalmaz mal kaçırdığını da evin satış zamanına göre ispat edip hakkımı yine alırım diye düşünüyorum

O altınları kendi adına ait kasaya götürürken siz nerdeydiniz?
Gerçekten anlam veremiyorum bukadarda uyur gezer yaşayamazsınız bi evliliği.
Yeni düğün yapmıştık onun da halihazırda kasası vardı oraya koyalım dedi benim aklıma tabii ki hiç böyle şeyler gelmediği için tamam dedim direkt çünkü eşim yani bence bunun hesabı yapılmaması gerekiyordu evlenince öyle olmaz mı tamam altınlar gelinin tabiiki ama ev alırsın araba alırsın peşinat yaparsın ayrın gayrın olmaz ki benim yaptığımın nesi yanlış anlayamadım sadece suistimal edildi

Uzun sürer tapu iptal ve tescil ile uğraşmak zorunda kalırsın ki 3 yıldan önce sonuçlanmaz minimum

Onun dini imani para olmus ona en buyuk ceza bosanma davasi acip ev altin tum haklarinizi almak olur istedigi kadar uzasin sakin aman kurtulayim diye haklarinizdan vazgecmeyin zaten bosansaniz cocukla asla ilgilenmicek o yuzden alabilceginiz nafakayida almaya bakin pislik herif

Yıllar sürsede çekişmeli dava açar hakkım olanı zerresine kadar alırdım böyle adama bu müstahak pislik herif

Bencil,narsist bir adam sizi çürütür ...O çocuğun aklı başında ruhen sağlıklı bir ebeveyne ihtiyacı var...Kurtulun ondan..

O altınları kendi adına ait kasaya götürürken siz nerdeydiniz?
Gerçekten anlam veremiyorum bukadarda uyur gezer yaşayamazsınız bi evliliği.

Sizin başınızdan hiç evlilik geçti mi ?

Benim kayınvalidem altınların olduğu keseyi vermedi. Sadece kendi ailemin taktığı altınları alacağım dediğimde ben eski kocamdan tokat yedim.

2.evliliğimdi. Kimseye anlatamadım. 2.kez boşanmaktan korkuyordum. ( Ne salakmışım)

Erkek tarafı sayıca çoktu. Ben istanbul'a gelin gitmiştim. Anneme cok sonraları anlattığımda görümcemin yanında dedi ki "sadakamız olsun"

Altın davası ayrıdır. 1 yıl sürdü alabilmem ama aldım.

Olaylara müdahele edecek gücü bulamadığınız günler oluyor. Başınıza gelmeden bilemezsiniz. Dilerim jacosta sendromlu bir erkekle evlenmezsiniz. Düşmanıma dilemem o derece.

Gercekten cocugun oldugu halde gecmiste kotu bir rahatsizlik gecirdigin halde Allah korusun ilerde tekrar ne olacahi belli olmadigi halde (bende kanser hastasiyim bu arada) yani nasil tum haklarindan vazgecersin. Babasina altinlarini verdigini kanitlaman gerek yazismalarda filan. Gerci o simdi sam seytani asla yazismalarda falso vermezde. Al tum haklarini evin yarisini. Gunah neden hepsi ona kalsin.cocuk durmuyo diye munakasaya girmedim ne demek. Bugun ailen varlikli olabilir ama kizinizin babasininda mal varligi var. O cocugun hakki yarin oburgun o ev. Altinlar veya yatirimlar. İstediginiz kadar siz ve aileniz zengin olun kolaymi bu devirde bir ev alabilmek. Bizler sansliyiz bakalim çocuklarımız ilerde ne olacak. Bir sonraki adimi dusunerek atin lutfen. Ciddiyim o altinlari alin. Borcu varsada bu sizi ilgilendirmez

Evet geçti 10 senelik evliyim şükür.
Kusura bakmayın ama bazı şeylerde tercih.
Tokadı yediğinizde neden susup oturdunuz?
Evlendiniz hadi neden sürdürmeyi seçiyorsunuz?

Ay valla getirdiği altınlar sahte olabilir mi diye geldi aklıma ortalık gerçeğinden asla ayırt edilemeyen sahte altinlarla dolu
Bütün sayfaları okumadım ama yani ne oldu değişimi neye borçluyuz hiç anlamadım

Amiin inşallah. Herkes kendine yakışanı yapar napalım

Amacım haklarımdan vazgeçmek değildi zaten neden vazgeçeyim. Altınları aldım merak etmeyin ama sonumuz ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…