• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

yanı goguslerın kıloyla alakası olmadınımı anlamıs oluyoruz boylelıkle :14:
ben la senzadan alıyorum
34 b :1: a olsa cevız b olsa mandalına herhal
:27: :46: off yaa
offf cıkısta yarım ekmek doner yıeyyım barıı

Kisiden kisiye degisir alakasi,
ben kilo aldigim zaman 75c kucuk gelir, yukaridan portlemeye baslar..
Kiloyuda hemen ordan veririm..

Bu sabah 1 poğaça ve yarım hamburger ekmeğiyle tahin pekmez yedim, meyve suyu içtim. Sonra ara öğün mısır gevreği arkasındanda küçük bir muz(elimden ufak) cevizle yedim. Öğlen fasülye, fırında iki parça tavut(nugget gibi ama fırında ısıttım), ve makarna yedim(ketçap mayonezle):56: Herşey çok iyi gidiyordu ki akşam üstü dalgınlıktan yemeyi unuttum.:37: Hatırlayınca geç olmuştu akşama iştahım kalsın diye 3-4 bisküvi yedim. Şimdilik bu kadar, bir süredir bisküvili mamayı aksatıyordum akşam yatmadan onu da yerim:17:

ne guzell ya:nazar::92: c cuplar d cuplar... benim c cup olsalar kilo almaya çok da zorlamazdım açıkçası :16: öyle daha güzell:9: ah bi c cup olsalarr:31:

zor zamanlar geçirdiğim için yiyemiyordum ama şimdi iyi moralim :nazar:
iştahımda yerinde. bebe bisküvisini bırakmıştım. bugün tekrar başlıycam.
tahin ve pekmez alıcam. onu yiyerek 49 kiloya kadar çıkmıştım kalorisi fazla. :56:

Arka tarafta biraz jennifer lopez gibi olsaa, valla bende ugrasmazdiim:1:

benim arka tarafım minnacık ve yuvarlak :9: ve hiç basenim yok .. hiç istemem buyumesini var ya çok şaşırdım okuyunca :9: sadece göğüsle derdim ya:9: üşenmedim ölçtüm .. 82 -61- 88 ölçülerim.. ah göğüs de 88 olsa nolurdu :57:

benim arka tarafım minnacık ve yuvarlak :9: ve hiç basenim yok .. hiç istemem buyumesini var ya çok şaşırdım okuyunca :9: sadece göğüsle derdim ya:9: üşenmedim ölçtüm .. 82 -61- 88 ölçülerim.. ah göğüs de 88 olsa nolurdu :57:

Ben senden baya siskoymusum kiz,
ölçüler 89-63-90
EN sondaki 90- 95 olsa valla baska bisey istemem:1:

evt benm anne tarafımın göğüsleri sağlam maşallah :P ya benmde iştahım yok pek bugn hasta olcak gibiyim. bu bebe bisküvisini denemişmiydin sen ?
bende rahatsızım grıp gıbı bısey denedım bı 20 gun kendımı tok hıssetmıstım ıyı gıbıydım belkı 1 kg almısımdır sonrada sıkıntılar uzuntuler suzuldum benım yuzumden kuruyor hemen
Kisiden kisiye degisir alakasi,
ben kilo aldigim zaman 75c kucuk gelir, yukaridan portlemeye baslar..
Kiloyuda hemen ordan veririm..
bende yuzumden verırım acıkcası
demek hala umudum var bırazcık dolgunlassa coık guzel olacak
Bu sabah 1 poğaça ve yarım hamburger ekmeğiyle tahin pekmez yedim, meyve suyu içtim. Sonra ara öğün mısır gevreği arkasındanda küçük bir muz(elimden ufak) cevizle yedim. Öğlen fasülye, fırında iki parça tavut(nugget gibi ama fırında ısıttım), ve makarna yedim(ketçap mayonezle):56: Herşey çok iyi gidiyordu ki akşam üstü dalgınlıktan yemeyi unuttum.:37: Hatırlayınca geç olmuştu akşama iştahım kalsın diye 3-4 bisküvi yedim. Şimdilik bu kadar, bir süredir bisküvili mamayı aksatıyordum akşam yatmadan onu da yerim:17:
afıyet olsunn :D
aksam ustu ıste cok acıkıyorum bebe bıskuvısı getırdım yanımda cıcı bebe onu yeyecegım belkı gunduz duzenlı burda yersem gece yatmadan yememe gerek kalmaz

ne guzell ya:nazar::92: c cuplar d cuplar... benim c cup olsalar kilo almaya çok da zorlamazdım açıkçası :16: öyle daha güzell:9: ah bi c cup olsalarr:31:
aynen
Arka tarafta biraz jennifer lopez gibi olsaa, valla bende ugrasmazdiim:1:
aynennnn
gogus ve popo kalkık cıkık olsa zayıf gıbı gozukmezdım zatenn
zor zamanlar geçirdiğim için yiyemiyordum ama şimdi iyi moralim :nazar:
iştahımda yerinde. bebe bisküvisini bırakmıştım. bugün tekrar başlıycam.
tahin ve pekmez alıcam. onu yiyerek 49 kiloya kadar çıkmıştım kalorisi fazla. :56:
tahınle pekmezı karıstırıyormusun ben hıc yemedımde tahın
nasıl ölçtünüz ayol benım 70 cıkar goguslerım (.)(.) şöyle olsa süper olurdu :)

Kizlar bebe biskuvisi kilomu aldiriyor ?
öyle dıyolar canımcım
Ben senden baya siskoymusum kiz,
ölçüler 89-63-90
EN sondaki 90- 95 olsa valla baska bisey istemem:1:

bende ölçmeliyimm

Günayydınn buarada sabah bır pogca yedim :27:
bende yemeyı unutanlardanım sanırım hepimizde aynıyız
dun gece yatmadan 20 adet cicibebe sütle ıslattım yarımda muz ezdım ıcıne yedım :48:

Ben de bebe bisküvisini bi kaç gündür yiyorum ama bütün gün bu aç olmama duygusu beni öldürecek.aç olmak ve de patlayana kadar yemek yemek istiyorum.kilo almak istiyorummmmmm:27::56::52::53:

Ben de bebe bisküvisini bi kaç gündür yiyorum ama bütün gün bu aç olmama duygusu beni öldürecek.aç olmak ve de patlayana kadar yemek yemek istiyorum.kilo almak istiyorummmmmm:27::56::52::53:

Gnydnn :) ben bu bebe bisküvisini oğluma yapıyodum geceleri yedim yedim bi ara hatta unutupta yattığım gecelerde üşenmedim kalktım yedim inatla ama 1 gr bile oynamadı :D

Bu arada inşallah kilo alırımda benimde şu cup cuplar biraz büyür.emzirme döneminden sonra baya bi küçüldü.:43:27:

benm emzirme döneminde ağzıma girceklerdi nerdeyse yaa utanıyodum :D şimdi oğluşum sadece geceleri emyo uyurken o yüzden öle dsüt dolu değiller hatta süt geliyomu onu bile bilmiyorum :D

Valla cerencim insan kilo almak için kimden ne duysa yapıyo.denize düşen yılana sarılır misali.inşallah kilo aldığım günleride görürüm.:56:

bu arada evt bebe bisküvisini geceden yiyiyp yatınca sabh aç uyanmıyodum tokluk hissi veriyo o tavsiye etmiyorum ben :/ ama bebe bisküvisiyle 5-6 kilo alanı duymuştum. Benm bi arkadaşımın ablasıda pekmezle 5 kilo almış o yüzden ben her sabh aksatmadan pekmez yiyorum 2 yemek kaşığı inş boşa gitmez çabalarımm bol bol et olur :) :P

benm emzirme döneminde ağzıma girceklerdi nerdeyse yaa utanıyodum :d şimdi oğluşum sadece geceleri emyo uyurken o yüzden öle dsüt dolu değiller hatta süt geliyomu onu bile bilmiyorum :d

ben önceden 80 takıyodum.şimdi 75 çok küçüldü ya emzirmen sonra.emzirme döneminde ne güzel tam istediğim gibiydiler.:23:

Back