• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

Valla menuyu bugun yedim, onun disinda hiic adam akilli bisey yiyemedim ya,
Annemde grevde sanki dun sevmedigimiz yemegi yapti, arti diye bugun bisey yapmadi:27:

Valla menuyu bugun yedim, onun disinda hiic adam akilli bisey yiyemedim ya,
Annemde grevde sanki dun sevmedigimiz yemegi yapti, arti diye bugun bisey yapmadi:27:

aa sen yemege baglı kalma ama annen yapmadı diye.. patates kızart, yumurta kır.. canın istemiyorsa şokella sür ekmeğe.. bişeyler yap yani.. hatta en basitinden mama yap.. madem menu yemişsin yazık olmasın kalorilere :9: üstüne ekle bişeyler

Haklisin caniim,
Aldigim gramlar hemen eksiliyo ya, bi ogun atlim yeter.
Aralik ayina kadar en az 2 kilo almis olmam lazim ama bu gidisle zooor.
Kiz kilo almak keseyede zararmis yaa :1:

Haklisin caniim,
Aldigim gramlar hemen eksiliyo ya, bi ogun atlim yeter.
Aralik ayina kadar en az 2 kilo almis olmam lazim ama bu gidisle zooor.
Kiz kilo almak keseyede zararmis yaa :1:

hem de nasıll zarar:5: ah var ya 50 kiloyu bir görsem sevinçten havalara uçucam.. hayatımda hiç şu anki kilomun üzerine çıkmadım :9: çok heveslendim şimdi.. bu arada ben demin etli taze fasulye yemegi yedim ekmekle,bir dilim de buyuk elmalı kurabiyelerden yedim. 2 küçük de mücver yedim.. 1 kaşık pekmez de içeyim yatmadan :32:

$220px-MaltesersOpen.jpg

Bende suan bunlardan yiyip sutlu cikolata yada cikolatali sut iciyorum :27:

arkadaşlar ben de yarışmaya katılmak istiyorum.benide yazın.belki bu sayede ben de kilo alabilirim.inşallahhhhhhhh:56: benim boyum 1.74 kilom 50 hedefim 59.çok zayıfım arkadaşlar ya.:56::56::56::56::56::56::56:

ralarne yediğimi de yazıyım,birbirimizden göre göre teşvik olur.bu aralar çok az yiyorum ben,
yarım ekmek arasına kıyma koydum yedim,2 bardak meyve suyu,bi bardak sıcak çikolata,bi tane browni bu kadar. daha akşam yemeği yemedim.yemekten sonrada dizi seyrederken mısır patlatıp yicem mısırda çok kalori var kızlar hemde çok lezzetli sizde yiyin otururken falan

ralarne yediğimi de yazıyım,birbirimizden göre göre teşvik olur.bu aralar çok az yiyorum ben,
yarım ekmek arasına kıyma koydum yedim,2 bardak meyve suyu,bi bardak sıcak çikolata,bi tane browni bu kadar. daha akşam yemeği yemedim.yemekten sonrada dizi seyrederken mısır patlatıp yicem mısırda çok kalori var kızlar hemde çok lezzetli sizde yiyin otururken falan

hoşgeldin.. hiç de fena değil tatlım:34::34: yemeye devamm ! ama patlamş mısır yiyemem ki :( o çok fena sivilce yapar bende :(

Son düzenleme:
gece yatmadan 20 tane bebe bisküvüsü sütle yedim midem kalka kalka..
sımdıde yemege gıdıyorum bakalım neler yıyecegım

KIZLAR BENDE KATILMAK İSTİYORUM. İLKİNE KATILDIM BAŞARISIZ OLDUM MAALESEF BU SEFER ,İŞE YARAR İNŞ. :) BU ARADA EK OLARAK Muslu Medine Kilo Aldırıcı Macun DENEMEK İSTİYORUM KULLANAN VARMI Bİ ARKADAŞIMIN ARKADAŞI BU MACUNLA 5 KİLO ALMIŞ. YA BEN 5 KİLO OLSAM 5 TAKLA ATARIM YANİ :D DENEYEN VARSA YARDIMLARINI RİCA EDİYORUM PLSS :emir_bebek:

kızlar selam :3:

Yarışma ne zaman hangi gün başlicak ??
Bide şuan kilo paylaşmak yasakmı yoksa serbestmi ??

Ben rekor kilomu aştımda inanılmaz mutluyum ya nasıl olduysa çok şaşırdım :1:

Kilo almadan önce giydiklerim şimdi olmuyo elbisesiz kaldm kızlar :37:

valla benımde hıc bılgım yok
ya ben yarısım dıyorumda cokta ınanmıyorum ben seneler senesı 54 kıloyu asmıs bırı deıglım az etkıleneyım uzuleyım anında 1-2 kg dusuyor sabahtan aksama yemıyeyım yuzum erıyor
hamıleyken 30 kılo aldım dogurur dogurmaz fazlasınıverdım o derece neysekı deformasyon yok :nazar:
cok guzelım masallah bana ama popo duz gogus kucuk
bacak ınce
zyaıf olmayı hıc sevmıyorum

Back