• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

sabah ıkı pogca ve ogle yemegı
toplamda yedıgım 1550 kalorı :26:

ya cnm ben artık iice hırs yaptım yaa. millet senin çocuğun mu var kendin çocuk gibisin fln filan diye söleyince deli oluyorum yaa şöle 46-47 bile olsam yeter. oğlum oldu 11 kilo yakında kucakyamıcam yanii :P o yüzden bi an önce kilolanmam etlenmem lazm amiinn :27:

ya bide şu hadiseyi gördükçe kilo alasım geliyo :D gerçi o da fazla kilolu o kadar olmak istemem ama bi kilo alayım acaip kadınsı giyincem ahtım var hahaha :37:

ya cnm ben artık iice hırs yaptım yaa. millet senin çocuğun mu var kendin çocuk gibisin fln filan diye söleyince deli oluyorum yaa şöle 46-47 bile olsam yeter. oğlum oldu 11 kilo yakında kucakyamıcam yanii :P o yüzden bi an önce kilolanmam etlenmem lazm amiinn :27:

oo çocukta war kaç yaşındasınki canım? hırs yapmak qüzel ama aşırıyada kaçma sakın

benim gögüslerim minnaksa onunda minnak olsun
o kadın bildiğiniz seksi ya
benim bacaklar kürdan
bendede 21 aylık bebe var 15 kılo tasıyamıyorum
kardesım sanıyolar :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

yok be bacaklarının üst kısmı kalın çok kadın dediğin ince belli ince bilekli olur :37: bide göğüsleri hiç yok onun o vücuda göre. ben zayıfım ama yine göğüslerim yerinde yani :D

aman ben ince belliyimde noluyo 0 bedenim her yerden kıyafet bulamıyorum bazı markalarda var xs bıktım açıkçası s beden olmak istiyorum.. bileklerimde ince herkes ne kadar zayıfsın bileklerin kopcak diyo komplekse giriyorum :25:

walla bende Tena'an Jan rasco dan fln giyinebiliyorum bazı markaların bedenlei eşşek kadar :D doğumda 16 kilo aldım aynen bende şimşek hızıyla verdim ve sonuç ortada 40 kilo bi anneyim :D benmde annesi olduuma kimse inanmıyo maalesef. birine şikayet edince bu durumdan ne güzel minyonsun lerdede yaşını göstermiceksin diyo ama ben bu yaşlarımda istediğimi giyemedikten sonra ileriisi ne işime yarar ki off off :30: bu arada bugn de pek bişey yiyemedim kahvaltıdan sonra öğlen bi kombo menü yedim onla kaldım :5:

zayıf olmak ıyı hostya kadınsı olmak ıstıyorum :22: senın gogusler kac beden ben bıraz kılo alsam dolgunlasırlar dıyorum popo belırgınlesır :30: :51:
ınsallah
bende oyle acıkda yarın yanımda bısıler getıreyım barı de bende yıyeyım aksam ustu fılan

şimdi bu beden konusunda 70-D kap. şunu belirtmek isterimki türkiyede genelleme sütyen ölçüsünü yanlış biliyo o yüzdende sırtları bol geliyo hep. ben bu koudan müzdarip biri olarak baya araştırdım.70-80-85 diye giden aslında göğüs büyüklüğü değil sırt ölçüsüymüş A-B-C-D de kup öllçüsü yani göğüs büyüklüğü. ben zayıf olduğum için göğüslerde büyük 80 alıyodum hep 80/b kup tam geliyodu sırtı ol oluyodu. şimdi yeniincinin 70-D kullanıyorum D kap en büyüğü oluyo 70 te sırt ölcüm tam geliyo umarım anlatabilmişimdir karışık oldu biraz galiba :D

bu arada ucuz sütyenler genelde B kup oluyo o da işte standart insan vücudu diye ama biz standartın dışında olduğumuz için farklı bizim :D en iyisi sütyeni deneyerek almak. şimdi dicen kıza bişey sordum 10 tane cwp vermiş :D ama bu konudan çok sıkıntı çektim bende o yüzden böle yazdım belki benm eski halim gibi sıkıntıda olanlar vardır yardımcı olurum diyerekten :D

yanı goguslerın kıloyla alakası olmadınımı anlamıs oluyoruz boylelıkle :14:
ben la senzadan alıyorum
34 b :1: a olsa cevız b olsa mandalına herhal
:27: :46: off yaa
offf cıkısta yarım ekmek doner yıeyyım barıı

evt benm anne tarafımın göğüsleri sağlam maşallah :P ya benmde iştahım yok pek bugn hasta olcak gibiyim. bu bebe bisküvisini denemişmiydin sen ?

Back