• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

arkadaslar cici bebeylede alamazsam yuh dıcem kendıme
suanda cok acıktım
yemege gıtmeme tam 1 saat var
off
cicibebe yesem tıkıyacak ben erken yatıyorum 11 en gec o sebebten oturu sabahta kahvaltı 8 cıvarı oluyor tokluk hıssı olmuyor bende
benımde 3 ay sonra subatta 2 olacak :27:
buarada belırteyım eylülde evleneceğim azıcık toparlamam gerek

secret'ı okudunmu ? Ne alaka diceksin şimdi ama benm kız kardeşimde zayıftı 20 yaşında şuan bi ara secret i okudu ve şuan herşeyin düşünceyle ve hissetmekle alakalı olduğunu düşünüyo mesela iştahsızlığında 4 kilo fln aldı o acaip yemek yiyo şuan. ben iştahım yok dediğimde yok değil var diceksin böyle düşünceksin fln diyo. bende okumadım kitabı ama her konuda olumlu düşünmek lazımmış olmasını istiyosan. En kısa zamanda başlıcam kitaba kardeşimde işe yaradıına göre bendede yarar diye düşünüyorum. Hem insanın hayata bakış açısını değiştiriyomuş :/

Bugün cok istahlıyım :52:

secret'ı okudunmu ? Ne alaka diceksin şimdi ama benm kız kardeşimde zayıftı 20 yaşında şuan bi ara secret i okudu ve şuan herşeyin düşünceyle ve hissetmekle alakalı olduğunu düşünüyo mesela iştahsızlığında 4 kilo fln aldı o acaip yemek yiyo şuan. ben iştahım yok dediğimde yok değil var diceksin böyle düşünceksin fln diyo. bende okumadım kitabı ama her konuda olumlu düşünmek lazımmış olmasını istiyosan. En kısa zamanda başlıcam kitaba kardeşimde işe yaradıına göre bendede yarar diye düşünüyorum. Hem insanın hayata bakış açısını değiştiriyomuş :/

Ben yurtdisinda yasiyorum Türkiyede doktora gittigimde kilo almam icin sürekli vitamin ilaclari verirdi burada doktora gittim kilo almak icin ve bana dediki seninkisi psikolojikmen bir hafta kendini takip etmen gerekiyor ondan sonra farkina varirsin diye haklida cikti fark ettimki ben sofranin basina gecince birden aklima tok oldugum geliyor ac olsam da haliyle beyinde ben yeme isini bitiriyorum fark ettikten sonra sofranin basina gectigimde ac'im diyorum ve cok isime yariyor daha önce bir tabagi bitiremezken artik farkina varmadan bitiriyorum doysam bile acim diyorum :))

bugün yediklerim

sabah kahvaltı yaptım..

sonraa sırayla :)

dürüm et döner
$pita_et_doner.jpg
ayranla birlikte
$ayran_64149.jpg
double cheeseburger menu
$634430503981059091.jpg
birkaç tane ıspanaklı börek:16:
$ispanakli.jpg

Son düzenleme:
bugün yediklerim

sabah kahvaltı yaptım..

sonraa sırayla :)

dürüm et döner
Eki Görüntüle 294931
ayranla birlikte
Eki Görüntüle 294932
double cheeseburger menu
Eki Görüntüle 294933
birkaç tane ıspanaklı börek:16:
Eki Görüntüle 294935

ya bu resim işi çok iyi olmuş..görünce iştahım açıldı ...bugün yediklerime gelince saat 10 gibi börek,1 tane biber dolma,akşam yemekte biraz mantar sote.az öncede patates cipsi yedim..bebe bisküvisiyle mama yapıp yicem yatmadan önce ....biliyorum daha çok yemek lazım :(((

Kizlarr, ben cok yavas yemek yiyorum, bu durumu nasil duzeltebiliriiiim:44:

canım ben yemek yerken konuşurum sürekli.. o çok yavaşlatıyor.. veya televizyon falan izleme.. bir de miğde hemen algılamazmış sen yemek yediginde.. 15-20 dakika sonra algılarmış doydugunu :) bunu düşünerek, migde farketmeden yiyim hızlı hızlı bir an önce diyip ye :)

ya bu resim işi çok iyi olmuş..görünce iştahım açıldı ...bugün yediklerime gelince saat 10 gibi börek,1 tane biber dolma,akşam yemekte biraz mantar sote.az öncede patates cipsi yedim..bebe bisküvisiyle mama yapıp yicem yatmadan önce ....biliyorum daha çok yemek lazım :(((

süperr! çok sevindim iştahının açılmasına :) bugun böyle olmuş artık ne yesen kar yatmadan ama yarın bol bol ye :)

bende katılmak istiyorum kızlaaar :3: boyum 1.63 kilom 48 :50: hedefimde 53

ben yemek yersem kilo alabilen biiriyim iştahlıyımdırda ama ben malesef lokanta yemeklerını seviyorum
:30: hergün döner yesem kebap yesem lahmacun beyti bak ben nası 100 kilo oluyorum:52:

ben yemek yersem kilo alabilen biiriyim iştahlıyımdırda ama ben malesef lokanta yemeklerını seviyorum
:30: hergün döner yesem kebap yesem lahmacun beyti bak ben nası 100 kilo oluyorum:52:[/QUOTE
Kilo almak istiyorsan lokanta yemegi ev yemegi demeyeceksin ne bulursan onu yiyeceksin istahliymissinda degerlendirmelisin biz yiyebilmek icin neler yapiyoruz

Kizlarr, ben cok yavas yemek yiyorum, bu durumu nasil duzeltebiliriiiim:44:
bende öyle zaten o yuzden kılo almıyoruz hızlı yıyenler doyduklarını anlamıyoken bız bı lokmayı uc kere cıgnerken buyuyor agzımızda

:30: hergün döner yesem kebap yesem lahmacun beyti bak ben nası 100 kilo oluyorum:52:

ahhh bende aynen lokanta yemegı yerım ev yemegınde secıcıyım
dun aksam cıcıbebelı mama benı hjasta ettı sabaha karsı mıde agrısına uyabndım sımdı da yenı gectı bır pogca yedım ısteyım bı ark borek var onu yıcem

gnydnn kızlar :)) bugn 2 poğaça 1 yumurta yedim kahwaltıda ama pekmezimi yemeği unuttum maalesef :( nys şimdi yicem sonrada kendime bi çay koyim hesaplar beni bekler :emir_bebek:

gnydnn kızlar :)) bugn 2 poğaça 1 yumurta yedim kahwaltıda ama pekmezimi yemeği unuttum maalesef :( nys şimdi yicem sonrada kendime bi çay koyim hesaplar beni bekler :emir_bebek:

yumuırtayı evdemı yaptın?kahvaltıyımı evde yaptınn ?

46.800 idim 47.200 oldum oley bu sabah tartıldım ama gece çok yemiştim ondan mı oldu acaba bakalım bikaç gün daha üst üste tartılacağım inşallah 50 lere doğru çıkacağım :-))))))))))

bende yavaş yiyorum çok ama benimki çok konuşmaktan yemek yerken sürekli bişeyler anlatıyorum konuşuyorum 2 saatte bitiyor yemek ne yapim sofrada sohbet etmeyi seviyorum

Back