2 erkek ocuu olan anneler

....................................................................................................................................

benimde2 çocuğum var biri 10 yaşında diğeri 14 yaşında.Büyüğü sabah okula gidiyor küçüğü öğlen.İkisi birarada olmayınca çok iyiz ama küçük olan okuldan gelince ALLAHHH ev uçuyor topmu oynamazlar boks mu yapmazlar saklambaç vs taki babaları gelinceye kadar.Eşim gelince kuzu gibi oluyorlar.Babaları ile araları gayet iyi.Benimle biraz bozukidare ediyom ama kafayı yememek içten bile değil

seninkiler büyümüşler canım büyüyünce daha zor oluyo demekki......................

2oğlum var araları sadece 3yaş..

bizde koridor maçları falan olmaz,birlikte arada dövüşseler de genelde oynayabiliyorlar,en çok da kıskançlık olması kötü,arada olmuyor da değil..

canım iki erkek çocuk annesiyim.b.r. 6 digeri 12 yaşında.gözünü korkutmak istemem ama hala can hıraş cebelleşiyorum.sağlam sinir ve özveri istiyor.büyüğümde dikkat dagınıklığı var onun tedavisi ile de uğraşıyorum.allah sana kolaylık versin.güzel yanlarıda var tabiii.

Sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum...Banada tek olmaz ikinciyi yap diyenlere en büyük korkum ikincininde erkek olması diyorum :) Allah kolaylık versin şaka bir yana hayırlı evlat olsunlar

merhaba benimde 2 oğlum var 11 ve 6 yaşında Allah kolaylık, :Saruboceq: sabır versin diyorum başka birşey demiyorum. 2. hamileliğimde oğlum olacağını öğrendiğim anda evin kraliçesi (kızı olanlardan annelerine rakip olduğunu duyunca) olacağım diye sevinmiştim. evde 3 erkek sadece ben olacağım şimdide diyorum ki ola ola evin hizmetçisi oldum delikafadulden delikafadulden delikafadulden Allah acılarını göstermesin ama çok yorucu oluyor biz aile olarakda kalabalık bir aileyiz sık sık toplanırız bir gün temizlik bir gün yemek ertesi gün tekrar temizlik çok yoruluyorum. çocuklar küçükken annenin bedenini büyüdükçe ruhunu yormaya başlıyor. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

son mesajlarda konuyu görünce hemen atladım:)))benimde biri 4 yaşında diğeri 13 aylık 2 oğlum var. bende eşimde çok ezildiği için kız çocuk istemedik ikincisinide erkek duyunca çok sevindik. aslında güzel yanlarıda çok ama gerçekten çok yoruyolar evde 3 erkek çocuk oluyo babayla birlikte:)) küçüğü canı istiyo abisine sarılıp öpüyo bi bakmşsın elinde ne varsa abisinin başına indiriyo

bende iki erkek çocuk annesiyim aralarında 2 yaş var.biri 5.5 digeri 3.5 yaşında büyk daha sakin küçük daha yaramaz ama küçük daha çok söz dinliyo.çok fazla yaramz degiller ama erkek çocuk yetiştirmek daha zor bence.

Benimkilerde biri 11 diğeri 1,5 yaşında aynı seninki gibi ufaklık canı isterse öpüyor canı isterse dövüyor. Ama ikiside birbirine tam destek, abisine kızayım ufaklık başlıyor ağlamaya, ufaklığa kızsam büyük başlıyor müdafaya. Evet gürültü bol ama alıştım, babamızda ikinciden sonra daha ilgilenir oldu, ama hala o da çocukluğu bırakmıyor. Allah sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarımıza. Bu arada ben ayna neydi unutdumsositososito

Slm uzun zamandir yazan olmamiss buraya...

Bende ikinci oglusuma hamileyim suan 3 yasinda 1 oglum var.Okudugum kadariyla herkes erkek cocuklarinin yaramazlilarindan sikayetciboshayallersmile
Bakalim benim ogluslar nasil olucak tek dilegim iki iyi arkadas gibi olmalari insallah da olurlarr olumunekankayizsmile

benim oğluşum 4. yaşından 4 ay aldı 2.oğluşuma hamileyim doğuma kadar oğlum 4 yaşından 6 ay almış olcak kardeşi olcağı için çok heycanlı çok istiyor her şeyini paylaşıcağını söylüyor ama o bi çocuk tabiki söylediklerinden farklı şeyler yapıcak inş.çok kötü bi durumla karşılaşmam

Canim bakarsin yaniltirlar bizi ogluslarimiz iki arkadas gibi olurlarr insallahh opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…