How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2 erkek ocuu olan anneler

merhabalar benim de iki prensim var, bir de baba kral, evde üç erkeek, erkek hegomanyası

büyük oğlum 6 yaşında küçük oğlum da 1 yaşında, her geçen gün evden çıkan ses daha da artıyorkaydirigubbakcemile
şimdiden birbirlerini kıskanmaya başladılar, aynı oyuncakla oynama istiyorlar, paylaşamıyorlardelikafaduldenoyunlarımız kız çocukları oyunları gibi değil ki

kız çocuğu eline bebek alır, sessizce kendi oynar
ya bizimkiler, silahçılık, güreş, top, bütün sesli oyunlar
işimiz zor yani

allah size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:
hem cins olmanın avantajları da var, abi kardeş ilerde çok iyi anlaşırlar, birbilerine destek olurlar:1hug:
sevgiler

benimde iki oğlum var ...aralarında 3 yaş var ..abimiz anaokuluna gidiyor bu sene..iki erkek cocuk annesi olmak zor tabikide ama cok güzel bir duygu.. herşey sorun olabiliyo bazen evdeki sesten cıldıracak durumada gelebiliyorum....ama her zaman değil.allaha şükür cok dağınık değiller.gecen ay fena halde hasta oldum büyük oğlumun (6 yaşında ) bana o kadar faydası olduki anlatamam..rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah cefa çekilmeden sefa sürülmüyo kızlar hayırlı evlat olsunlarda ben 10 erkek cocuk annesi olmaya razıyım .

amin canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz.............................

Benimde 2 prensim var ve bizdede arada ufak tefek kıskançlık tartışmaları yaşanıyo haliyle.Bu gibi durumlarda neler yapıyorsunuz hanımlar,nasıl sakinleştiriyorsunuz ortalığı :uhm: Bİrde şu günün belli saatlerinde mutlaka ufak bir koşturmaca kovalamaca hırsız polisçilik oynuyorlar (enerji atma saatleri :) ) o gibi saatlerde nasıl davranıyorsunz yani apartmanda yaşayınca zor oluyor gürültü açısından -tatlicadiarzu-

baharcım arada gürültüde yapacaklar canım benim napalım,çocuklar ztn binaların içine haps oldular çok rahatsız olan müstakil evde otursun.............................................

oğlan çocukları gerçekten çok zorlar.
benimde 2 yaşında oğlum var.
inanılmaz yaramaz ve çok hareketli
hızına yetişemiyorum.dr getirdim hipermi diye
yok dedi herşeyi normal,erkek çocukların doğasında yaramazlık var dedi.
2.düşünemiyorum şuan.2.de erkek ollursa ben ruh ve sinir hastanesine yatarım herhalde:))))
şaka bir yana 2.erkek olursa evet çok zorlanırdım ben.allah yardımcın olsun.
çabucak büyürler. zaten ilk oğlun kocaman abi olmuş.

slm bende 2. bebişime hamileyim ve oda erkek aralarında kısmetse 22 ay olucak ama neler olur bilmiyorum ilkgözağrım şuanda çok yoruyor ama hayırlısı allah sabır veriri elbette

benimde iki oglum var.biri bir bucuk yasinda digeri uc bucuk aralarinda iki yas var anlicaniz ve kucuk olduklari icin cok zor oluyor bana.kiskancliklar kavgalar hangi birini anlatayim kafayi yiyorum bazn ama allah acilarini gostermesinde gerisi bos.buyuyene kadar boyle sabretcez.

evet kızlar benim ilk oğlum yalnız büyüdü ,çok sakin bir çocuk, ikinciler daha yaramaz oluyomuş genelde inşallah abisine çeker ne diyim......................

evet kızlar benim ilk oğlum yalnız büyüdü ,çok sakin bir çocuk, ikinciler daha yaramaz oluyomuş genelde inşallah abisine çeker ne diyim......................

evet arkadaşım benım ilk oğlumda çok usluydu aralarında dört yaş var küçüğü iki buçuk yaşında büyüğünü hiç oturtmuyor gamyoncuiremsusürekli oyunoynamak istiyor diğerinide yoldan çıkarıyor

yandık o zaman desene hasar gerçi benimkilerin arasında 7 yaş fark olacak ama...............................................

benim de ikizlerim var arkadaşlar....ikisi de erkek!!!henüz yaşlarını bile doldurmadılar,ama daha şimdiden başladık afacanlıklara...bakalım ne yapacağım..tanrım yardım et bizlere!!!

ikiz annesi olmak güzel canım bi daha doğurmazsın ne güzel işte................

benim eşimde ilgisiz kızlar iki erkek çocuğu bana kafayı yediriyor gerçi arkadaşlarım çok akıllı olduklarını söylüyorlar ama herhalde benim beklen tilerim fazla çocuk büyütmesi kolay değil tabi ama tek çocuğu olan çocuk büyütüyorum demesin çünkü ikincisi olunca ne demek istediğimi anlıyacaksınız

hayırlısı canım ya benim eşim sabah gidiyo akşam 8.30 da geliyo hep çok yorgun oluyo sanki biz yorulmuyoruz akşama kadar derslerini fln hep ben yaptırıyorum oğlumun ,ikinci olunca üstüne atacam akşamları diyorum ama bakalım yapabilicemmi ........................

Benim de Allah bağışlasın iki oğlum var,büyük 13 küçük 7 yaşında..Birbirlerine hiç benzemiyorlar.Büyük ne kadar olgun va ağırbaşlıysa,küçük de o kadar afacan.Ama kesinlikle zararsız ikisi de..Şu kadarını söyleyeyim,büyüme süreçlerinde ne cam orta sehpamı,ne üstünde ki kristal kesme takımlarımı ne de ortalıkta ki ya da mutfakta ki eşyalarımı ortadan kaldırmadım.Bir kere sert bir şekilde uyardım ,o onlara yetti.Büyük hadi ağırbaşlı yapıya sahip,ama küçük o kadar hareketli olduğu halde hiçbir zarar vermedi ne kendine ne de etrafına..Maaşallah..Bence evde ki düzenin, çocuğun yapısıyla ilgili olduğu kadar yetiştirme tarzıyla da dengeleneceğine inanıyorum.Hepimize kolay gelsin,Allah yavrularımızın iyi günlerini göstersin..:)

:)Bence guzel
3,5 yasinda bir oglum digeri de 1 aylik :)
yeni dogum yaptim anlayacagin selinay ...
Oncelikle saglikli bir hamilelik diliyorum ...
ikinciyi de erkek istemistim Allah'ta gonlume gore verdi :asigim:
Belki iki erkek cocuk buyutmek daha zahmetli ama ne guzel iki arkadas gibi olacaklar ...

kızlar benimde 2 oğluşum var biri 9 digeri 7.5 yaşında çok kavga ediyolar okullar tatil olacak diye korkuyorum o derece yani yinede herşeye rağmen onları çok seviyorum
Allah herkesin evladını anasına babasına bağişlasın

sağolun kızlar içimi ferahlattınız biraz zepp ve snakeeyes....................

azadçım seninkilerin yaşları yakınmış sanırım ondan daha zordur........................

bu kadarmıyız iki erkek çocuğu olan kızlar..............................

Back