How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2 erkek ocuu olan anneler

selinay2002

Boy:1.65Başlangıç78güncel72.1hedef 60
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
4.105
668
688
slm kızlar 2. bebişime hamileyim ve oda erkek ama ben çok korkuyorum erkek çocuklar dahamı zor büyüyor sizce, ikisi bi araya gelince neler oluyor ,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.............:ecrin_bebek:

ay en başta allah sabır ve kolaylık versin..
benim yok ama 3 sene yan dairemde 2 tane canavarla yaşadım onların arasında 2 yaş var allahım akşam evde futbol maçımı dersiniz ? basket maçımı dersiniz? birbirlerine bir giriyolardı aman allahım kınamıyayım basıma gelir....
tabi yetiştirme tarzının önemi çok büyük benim komşum çocuklar onu rahat bıraksında ne yaparlarsa yapsınlar zihniyetinde ...
ilk oğlun kaç yaşında aralarında çok yaş farkı olursa rahat edersin ..

canım biri 7 yaşında, birisi nisanda doğacak hayırlısı bakalım................

benimde ablamın iki oğlu var.aralarında 6 yaş var.evde gürültüden durulmuyor valla.okullar tatile girince ablam çıldırıyor.bi açılsada rahat etsek diyor.

benimde 2 oğlum var ,aralarında 4 yaş var ama allaha şükür bir zararları olmadı ufak tefek çatışmaları olsada hiçbirşeyi büyütmediler şu anda biri 14 diğeri 18 yaşını bitirdiler komşularım hiç sesleri yok der allaha şükür üstelik aı cins bazı durumlarda avantaj olabiliyor birbirlerini daha iyi anlayabiliyorlar

benimde iki oğlum aralarında dört yaş var .Kız çocuklarını çok seviyorum ama kısmet değilmiş demekki çok fazla sorunlar yaşamıyorum am şu bi gerçekki onlar oturupda evcilik oynamıyorlar.Silahcılık oynuyorlar ,atcılık oynuyorlar amaanneye yakın oluyorlar

canım benımde 3 yasında aynı yumurta ıkızı ıkı tane oglum var ama gercekten cok zor ıkı erkekle ugrasmak.ama onlar acısından cok ıyı oluyo,bırbırıne arkadas oluyorlar 3 uncu bır kısıye gerek bıle duymuyorlar,ama bır kıskanırlar bırbırlerını,herseylerı aynı olcak ,oyuncakları.ama zor oldugu kadar guzel yanlarıda var erkek cocukların anneye daha bı duskun oluyorlar:):)yanı benım acımdan harıka bır durum:)beni bı askım annem dıye cagırmıyolar mı erıyım o anda ıste..ALLAHIM tüm evlatlarımızı bızlere bagıslasın,onların acılarını gostermesın bızlere.

saolun kızlar içimi rahatlatıyosunuz valla..........................

benimde ikincisi yolda ya erkek olursa diye bi gireyim yazdıklarınızı okuyayım dedim kızlar.hem iyi hem kötü yanları var.evde babamızda dahil 3 erkek aman allahım düşünmesi bile zor.
bizim evde babamız çok seçici ve rahat çağan deseniz babasının kopyası akşama kadar arkalarını topluyorum bir türlü alıştıramadım ikisinede düzeni yada ben çok düzenliyim uyuşamıyorum yani erkeklerimle:)
3 erkek gülüyorum şimdi sonra ne olur bilemiyorum:) Allah sağlık versinde hepsi olur kızlar dimi?

evet ben evde 3 erkekle ugraşıyorum iki oglum var biri18 küçügü10 yaşında çocuklar büyüdükçe işin zorlaşıyor mesela babalarıyla maç boks kurtlar vadisi izlemek üçününde en sevdigi şey durum böyle olunca ben mecburen susup oturmak zorunda kalıyorum üçünün evde egemenligi daha çok olmaya başlıyor zaman geçtikçe kendimi kötü hissediyorum ama diger taraftan baba ogul olarak ilişkilerinin çok iyi olması beni mutlu ediyor

selam kızlar hepinizin bayramını kutluyorum ayrıca bır sorum olacak benim küçük oğlum çok hastalanıyor hemen hemen her ay antibiyotik kullanıyoruz bu tur sorunu olan var mı

Benimde 2 oğlum var büyük 6 küçük 2.5 yaşında.Şimdiye kadar aman aman büyük bir problem yaşamadık çok şükür.Tabi arada kıskançlıklar ve ufak tartışmalar olmuyor değil ama ben halimden memnunum.Erkek çocuktada kız çocuktada düzenli olmak alıştrmaya bağlı bence.Büyük oğlum odasını toplar düzenler bazen mutfakta bile yardımcı olur bana :nazar: Evde 3 erkek var ama evim çok dağılmaz derli toplu ve sakin bir ev genelede :Saruboceq: Bilmiyorum belkide benimkiler öyledir..

merhabalar
benimde 2 erkek çocuğum var ikiside birer haydut:))
biri 6 diğeri 8 yaşında .birbirlerini çok kıskanıyorlar.
en ufak bişide sorun çıkarıyorlar .babaları evde iken kuzu
gibiler ama iş gereği seyahate çıktığında
resmen birbirlerini yiyolar.Allah tüm çacukları anne babalarına bagışlasın..
cnm umarım bebeğini sağlıklı bir sekilde dünyaya
getirirsin ...
nm

Merhaba
Benimde iki oğlum var biri 6 diğeri 3 yaşında
Bizimde evimiz genelde çok sesli oluyor çünkü iki kardeş birbirlerini çok kıskanıyorlar
bağırtı şamatadan bazen durulmuyor
Allah iki ve daha fazla erkek çocukları olanlara yardım etsin bakımı eğitimi ve aralarındaki dengeyi korumak gerçekten çok zor :(((

yandık o zaman desenize kızlar genelde zor oluyo diyosunuz yani..............

hasarcım bağışıklığı güçlendirici vitaminler var bi dene istersen,minadexi tavsiye edebilirim..........................

benımde 2 cocugum var kucuk olan oglan burnumdan getiriyo okadar yaramaz ve huysuzkı anlatamam kızım hıc oyle degıldı kendı kendıme dedımkı ılkı oglan olsa bı daha cocuk dogurmaya cesaretım olmazdı heralde benımkı yaramaz oldugu ıcın ben boyle dusunuyorum

Benim de 2 oğlum var aralarında 2,5 yaş var

ufaklık daha küçükken kendi halindeydi ağbi de resimini yapar oyununu oynardı ne zaman ki büyüdüler bağımsızlıklarını ilan ettiler işte o zaman ev savaş alanına döndü! Küçükler biraz daha yaramaz oluyor sanırım.yaramaz değil de sanki biraz haşarı küçük olmanın verdiği tüm şirinliği sevimliliği kullanıyolar son limitine kadar hele de 2 erkek.ama inanıyorum ki biri erkek biri kız olsaydı daha fazla karmaşa olurdu

kızlar biraz daha uslu sanki ya ,daha kolay gibi geliyo banada...............

eveettttt. ebnimde 3 kartalım var. kartal diyorum acaib beşiktaşlılar. küçüğüm 2,5 yaşında bejittas dan başka bişey demiyo. çıldıracam bazekafamçokkarıştı ama Allahım saglık versin hiçbişey bu kadar mutlu etmez insanı inanınki. ilerisini düşünüyorum. kale gibi arkam. inşallah yani. annem kanatların onlar senin diyo. vallahi öyle. Allah hayırlı evlatlar etsin hepsinide. yaptıgımız fedakarlıkları düşünüyorumda dünyadaki tek karşılıksız fadakarlık .canlarım benimmmmmm:hooray:

Back