iyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. yanlış anlaşıldım.yazmıştım ama tekrar yazıp açıklayayayım. en önemli şey evlatlarımın sağlığı elbette Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. cinsiyet önemli olmamalı zaten ama bebeğime kız denilip erkek deyince içim bir tuhaf oldu sadece. Bunu öğrenen bir kaç arkadaşımda hayırsız erkek evlat muhabbeti yapınca etkilendim. cinsiyet takıntım olsa 3.yü de yaparım, 4.yü de yaparım kızı bulana kadar. öyle bir derdim yok. oğullarımı da 100 tane kıza değişmem. onlar benim çocuklarım, eşim ve benden bir parçalar. şuan daha sağlıklı düşünebiliyorum. bu arada yaşlılığımı düşünüyorum derken kendime baktırmayı kastetmemiştim. parasını verir yine baktırırım. o günleri görebilirsem eğer, o şekilde bir beklentim yok tek isteğim anne babalarına ilgi şevkat göstersinler o kadar. şimdiden bu kadar geleceği düşünmekte yersiz ne olacağımızı Allah bilir ama insan psikolojisi işte.. bu düşünceleri kafamdan atıp bugüne odaklanacağım. eşimde bende hayırlı evlatlarız çok şükür inanıyorum ki oğullarımız da bizim için hayırlı olur.