2 erkek annesi olmak

iyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. yanlış anlaşıldım.yazmıştım ama tekrar yazıp açıklayayayım. en önemli şey evlatlarımın sağlığı elbette Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. cinsiyet önemli olmamalı zaten ama bebeğime kız denilip erkek deyince içim bir tuhaf oldu sadece. Bunu öğrenen bir kaç arkadaşımda hayırsız erkek evlat muhabbeti yapınca etkilendim. cinsiyet takıntım olsa 3.yü de yaparım, 4.yü de yaparım kızı bulana kadar. öyle bir derdim yok. oğullarımı da 100 tane kıza değişmem. onlar benim çocuklarım, eşim ve benden bir parçalar. şuan daha sağlıklı düşünebiliyorum. bu arada yaşlılığımı düşünüyorum derken kendime baktırmayı kastetmemiştim. parasını verir yine baktırırım. o günleri görebilirsem eğer, o şekilde bir beklentim yok tek isteğim anne babalarına ilgi şevkat göstersinler o kadar. şimdiden bu kadar geleceği düşünmekte yersiz ne olacağımızı Allah bilir ama insan psikolojisi işte.. bu düşünceleri kafamdan atıp bugüne odaklanacağım. eşimde bende hayırlı evlatlarız çok şükür inanıyorum ki oğullarımız da bizim için hayırlı olur.

merhaba kızlar... bir oğlum var haziran ayında kısmetse ikinci kez anne olacağım. bebeğimin cinsiyetine 3 hafta önce kız demişti doktor. bir de kızım olacak diye çok sevinmiştim fakat dün bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. çok şaşırdım. iki erkek çocuk çok zor olur gibime geliyor. hele büyük oğlumu görünce gözüm daha çok korkuyor. çok yaramazlaştı bu sıralar... bir de erkek evlat hayırsız oluyor diyorlar. daha bebeğim doğmadan geleceği düşünmeye başladım ilerde yaşlanınca ben ne yapacağım diye.. komik gelebilir belki size ama hamilelik psikolojisi belki de.. sanki kızı olan annelere hep imrenecekmişim gibi geliyor. dün hastane çıkışı avm ye gittim bebeğime bir kaç parça bir şey alayım mutlu olayım diye ama kız bebek kıyafetlerini görünce daha beter oldum. içimden kızım olacaktı hani dedim, gözlerim doldu. 3 hafta da kendimi baya şartlandırmışım.. Allah a şükrediyorum bana evlat verdiği için, aratmadığı için onların sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama ne bileyim iki gündür içim bir tuhaf oldu işte. sizinle paylaşıp kendimi toparlamak istedim biraz. desteğinize ihtiyacım var kızlar..

ıkı kızım olacak ınsalllah ama sana sunu soylıyım erkek cocukları bı donem yaramaz olur..anneye duskun olurlar.ama kız cocukları oyle mi baba da baba :KK76: o yuzden evın hurremı olacagından keyfını cıkar....eşim şimdiden oohh kızlar bana aşık olacak deyıp benı delırtıyor..ama sen oyle olmayacaksın :KK68: bide böyle düşün:KK69:

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişkoya.
sizinki üzülme değil de sanırım hevesiniz kırılmış hani kız deyip te erkek olduğunu öğrenince bi bozulmuşsunuz o kadar. yoksa evladın kızı, erkeği mi olur. Allah isteyene sağlıkla nasip etsin, hepsi gülsün, mutlu olsun.
2 erkek zordur sanırım ama inanın hiç te belli olmaz o işler. siz nasıl yetiştirirseniz öyle olacaklar, onlar Allah ın lütfu, sizin eseriniz.
ve K kuzucuk87 yazdıklarınız içimi yaktı, inşallah en kısa sürede hayırlı, sağlıklı nurr topu gibi evladınız olsun.

ıkı kızım olacak ınsalllah ama sana sunu soylıyım erkek cocukları bı donem yaramaz olur..anneye duskun olurlar.ama kız cocukları oyle mi baba da baba :KK76: o yuzden evın hurremı olacagından keyfını cıkar....eşim şimdiden oohh kızlar bana aşık olacak deyıp benı delırtıyor..ama sen oyle olmayacaksın :KK68: bide böyle düşün:KK69:
çok teşekkür ederim yorumunuz için :) siz de kızlarınızı güle güle, sağlıkla büyütün inşallah...

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişkoya.
sizinki üzülme değil de sanırım hevesiniz kırılmış hani kız deyip te erkek olduğunu öğrenince bi bozulmuşsunuz o kadar. yoksa evladın kızı, erkeği mi olur. Allah isteyene sağlıkla nasip etsin, hepsi gülsün, mutlu olsun.
2 erkek zordur sanırım ama inanın hiç te belli olmaz o işler. siz nasıl yetiştirirseniz öyle olacaklar, onlar Allah ın lütfu, sizin eseriniz.
ve K kuzucuk87 yazdıklarınız içimi yaktı, inşallah en kısa sürede hayırlı, sağlıklı nurr topu gibi evladınız olsun.
hislerimi anladığınız için çok sağolun :) çevremde iki oğlu olanlar çok yaramaz olduklarını söylüyorlar. kızlara bakıyorum sakin sakin bebekleri ile oynuyorlar. benim oğlum ise koltuk tepelerinde savaşçılık oynuyor :) bir evde iki kahraman savaşçı düşününce gözüm korktu haliyle :)

merhaba kızlar... bir oğlum var haziran ayında kısmetse ikinci kez anne olacağım. bebeğimin cinsiyetine 3 hafta önce kız demişti doktor. bir de kızım olacak diye çok sevinmiştim fakat dün bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. çok şaşırdım. iki erkek çocuk çok zor olur gibime geliyor. hele büyük oğlumu görünce gözüm daha çok korkuyor. çok yaramazlaştı bu sıralar... bir de erkek evlat hayırsız oluyor diyorlar. daha bebeğim doğmadan geleceği düşünmeye başladım ilerde yaşlanınca ben ne yapacağım diye.. komik gelebilir belki size ama hamilelik psikolojisi belki de.. sanki kızı olan annelere hep imrenecekmişim gibi geliyor. dün hastane çıkışı avm ye gittim bebeğime bir kaç parça bir şey alayım mutlu olayım diye ama kız bebek kıyafetlerini görünce daha beter oldum. içimden kızım olacaktı hani dedim, gözlerim doldu. 3 hafta da kendimi baya şartlandırmışım.. Allah a şükrediyorum bana evlat verdiği için, aratmadığı için onların sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama ne bileyim iki gündür içim bir tuhaf oldu işte. sizinle paylaşıp kendimi toparlamak istedim biraz. desteğinize ihtiyacım var kızlar..

Öncelikle hayrlı olsun... 3 gün önce bebeğini kaybetmiş bir anne olarak size kızdım.. Evlat bu erkeği kızı mı olurmuş ?Bence hemen şimdi oğulcuğunuzdan özür dileyin ve en az ağabeyine sevindiğiniz kadar bu bebeğinizin geleceğine de sevinin.. Keşke benim olsa da 5 erkek birden olsa... Hem 2 erkek evladı olan anne 2 de kız annesi sayılmaz mı ? Gebelik psikolojisi olduğunu umuyorum bu düşüncelerinizin. Şükredin sağlıkla gelsin miniğiniz...

Back
X