çok teşekkür ederim yorumunuz için. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahHayırlı evlat olsun, sağlıklı olsun önemli olan bu değil mi? Daha önce erkek çocuk tecrübeniz olduğu için bunda rahat edersiniz bence. Siz güzel yetiştirirseniz bir şey olmaz, ya hiç olmasaydı? Hayırlı olsun şimdiden.
canım ben de hamileyim ikinci çocuğum ve ilkide şimdiki de erkek ama ben hiç senin gibi düşünmedim,aksine daha iyi anlaşırlar diye düşündüm.Ben kız kardeşimle paylaştığımı erkek kardeşimle paylaşamam mesela.Kız deseydi bu defa da bir oğlum bir de kızım var dicektim.Aynı şekilde sevinecektim yani.Allah herşeyin hayırlısını versin,cinsiyeti farketmiyor benim için.merhaba kızlar... bir oğlum var haziran ayında kısmetse ikinci kez anne olacağım. bebeğimin cinsiyetine 3 hafta önce kız demişti doktor. bir de kızım olacak diye çok sevinmiştim fakat dün bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. çok şaşırdım. iki erkek çocuk çok zor olur gibime geliyor. hele büyük oğlumu görünce gözüm daha çok korkuyor. çok yaramazlaştı bu sıralar... bir de erkek evlat hayırsız oluyor diyorlar. daha bebeğim doğmadan geleceği düşünmeye başladım ilerde yaşlanınca ben ne yapacağım diye.. komik gelebilir belki size ama hamilelik psikolojisi belki de.. sanki kızı olan annelere hep imrenecekmişim gibi geliyor. dün hastane çıkışı avm ye gittim bebeğime bir kaç parça bir şey alayım mutlu olayım diye ama kız bebek kıyafetlerini görünce daha beter oldum. içimden kızım olacaktı hani dedim, gözlerim doldu. 3 hafta da kendimi baya şartlandırmışım.. Allah a şükrediyorum bana evlat verdiği için, aratmadığı için onların sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama ne bileyim iki gündür içim bir tuhaf oldu işte. sizinle paylaşıp kendimi toparlamak istedim biraz. desteğinize ihtiyacım var kızlar..
Neyin ne olacağını,kimin hayırlı kimin hayırsız olacağını Allah bilir.Tabiki anne babanın yetiştirmesi de önemli.Burda annesine beddua eden,ölsün diye konu açan kız evlatlar da var.merhaba kızlar... bir oğlum var haziran ayında kısmetse ikinci kez anne olacağım. bebeğimin cinsiyetine 3 hafta önce kız demişti doktor. bir de kızım olacak diye çok sevinmiştim fakat dün bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. çok şaşırdım. iki erkek çocuk çok zor olur gibime geliyor. hele büyük oğlumu görünce gözüm daha çok korkuyor. çok yaramazlaştı bu sıralar... bir de erkek evlat hayırsız oluyor diyorlar. daha bebeğim doğmadan geleceği düşünmeye başladım ilerde yaşlanınca ben ne yapacağım diye.. komik gelebilir belki size ama hamilelik psikolojisi belki de.. sanki kızı olan annelere hep imrenecekmişim gibi geliyor. dün hastane çıkışı avm ye gittim bebeğime bir kaç parça bir şey alayım mutlu olayım diye ama kız bebek kıyafetlerini görünce daha beter oldum. içimden kızım olacaktı hani dedim, gözlerim doldu. 3 hafta da kendimi baya şartlandırmışım.. Allah a şükrediyorum bana evlat verdiği için, aratmadığı için onların sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama ne bileyim iki gündür içim bir tuhaf oldu işte. sizinle paylaşıp kendimi toparlamak istedim biraz. desteğinize ihtiyacım var kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?