2. el muhabbet :)

aaaa suan cok saskinim...bunlar 16 yasinda boyleyse ilerde nasil olurlar ya yazik gunah insanlardan yardim diye toplayip paraya dokmusler 20 liralik caylari 40 liraya satmislar...ALLAH HIDAYET VICDAN MERHAMET versin INSALLAH(AMIN) ISLAH ETSIN...cok yazik..

ewet işte, bunların geleceklerini düşünemiyorum diyorum yaa.. allah akıl fikir wersin.. anne babalarına sabır

ewet işte, bunların geleceklerini düşünemiyorum diyorum yaa.. allah akıl fikir wersin.. anne babalarına sabır

konuyu takip etmistim..alakam olmadigi halde sonucun boyle birseye varacagina hic ihtimal vermemistim,
16 yas kucuk bir yasta degil kul hakkina girdiklerinin farkinda degiller sanirim para hirsi bayagi bi burumus etraflarini,
umarim akillanirlarda kimlerin hakkina girdilerse helallik alirlar..

hayırdır kızlar neler kaçırdık biz geç gelenler :26:

bu arada topik hayırlı olsun

Biliyormusunuz benide dolandiriyorlardi 90 tl'ye satılan aktivite masasını 25 tl'ye vericeklerdi farkettim bir tuaflik olduğunu ama isime gelmedi ucuzya çok haklıyın bile dedim itiraf ediyorum ballı değil salakmisim:))))))

ben de hiç tahmin etmedim inan, kimse tahmin etmemiştir.. öyle bir inandırıcılık war ki işin için de!bunun adına bir de eğlence diyorlar, nasıl üzücü bişey yaa.. onlar adına üzülüyorum we bunun gibilerin oluşturduğu nesil yüzünden endişeliyim cidden

hayırdır kızlar neler kaçırdık biz geç gelenler :26:

bu arada topik hayırlı olsun
ah canm benm bi bilsen neler kacırdın :) 2 3 taneergen gec geldi ortalagı yaktı kavurdu gecti :) 2. el topiği sallandı resmen ben sana anlatırım detayları

hoşgeldin :)

2. sayfada link war sanırım, çok derin mevzu ama
hımm bakınayım listemdeki bi çok arkadaş yazmışlar buraya oldukça merak ettim hani :26:

ah canm benm bi bilsen neler kacırdın :) 2 3 taneergen gec geldi ortalagı yaktı kavurdu gecti :) 2. el topiği sallandı resmen ben sana anlatırım detayları
hadi yaaa ne kadınlarmış yahuuu tamam bi ara alırım senden

sağol canım

bide annecilik oynamislar ya yok ayni is yeri felan filan bayagi kurnazlar..

arkadaşlar bunlar 16 yaşındayız diey biz asıl şimdi keklemesinler :::::))))))))))))999
korktular kazenden reşit değiliz ayağına yattılar ben size söyleyeyim
hee çok mu önemli değil tabi ama ben inanmıyorum 16 yaşında olduklarına

hehe banada öle geliyor canm :))

bir de en son bir arkadaşla muhabbeti we sattığı olmuştu, tel de konuşmuşlar da bundan sonra iyi bir arkadaşım oldu dedi emirin_annesi için bir de kimdi o hatırlayan war mı
tostip ti o,ben onu da uyarmıştım , kadını gaza getirmek için öyle demiş ,o ara özelden yazışıyoduk onunla benim durumu da biliyodu ,çaktırmamak için yazdı yani

bana göre üzücü we en üzücü tarafı da bu derecede inandırıcı oyanayacak kadar ruh sağlıklarının bozuk olması!! allah çocuklarımıza doğruyu yanlışı göstersin onları korusun

Nihayet biri doğru bişey söylemiş ; arkadaşlar yaaa buna inandınız mı gerçekten ? Onu yazan da emirin annesi ,konu kapansın diye yapıyo işte besbelli , hem konuyu kapatıyo hem de işin içinden sıyrılıyo .Kazen konuyu kapattıığı için oraya yorum yazamadım ama özelden mesaj yazdım Kazen'e , eee dedim buna inandın mı ? apaçık belli değil mi o olduğu ,sürekli yok yanımdaki arkadaşım giriyo ,yok akrabam ayakkabı satıyo ,yok hamile,yok hemşire kıvırmadığı yön yok ,bu da onlardan brii işte ...Kazen daha fazla sorumluluk almamak için konuyu kapattı ,hem o hem de ; alışveriş işine çözüm bulamadığı için ,bunun çözümü de yok esasında ama ben uyarmak istedim işte ,hem de afişe etmek ....

Bana yazdığı mesajlarda da (emirinannesi) sürekli ; yok izine çıktım artık yokum , kk yasaklandı giremiyom ,kv yazlığına gittim 15 gün yokum , annedmiröz burda hemşire ,benim pc den giriyo ,eşinin ayakkabı mağazası var ordan getirip satıyo vs. vs. bisürü hikaye uydurup durdu ,en son ne mal olduğu ortaya çıkınca da , yok biz stajeriz burdaki bi ablanın pc den girdik ,bikbik vikvik ,bunu kim yer allahaşkına Yeni yeni niklerle sahalara dönecek çok yakındır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…