2. el muhabbet :)

mrb kızlar
vallahi kazenin son yazdığı stajer gençlik olayı acaip iyiydi.gerçekten 35 yaşında kızlar olarak biz yarı yaşımızdakilere oyuncak olduk demek :)
bu emirin annası :))))))benden de sallanan at alacaktı oğluna bu arada

ya bu arada şu şüphelendiklerinizi bana msj atsanıza özelden :)

nasıl yani yaa :KK53: açıkladıkları dışında da mı warmış :KK53:
ben öyle düşünüyorum açıkçası
mrb kızlar
vallahi kazenin son yazdığı stajer gençlik olayı acaip iyiydi.gerçekten 35 yaşında kızlar olarak biz yarı yaşımızdakilere oyuncak olduk demek :)

şüphelendiklerimde bişiy çıkmadı ama ben o isimlerin internetkafeden girildiğini düşünüyorum.
Nolmusss nolmussssss

olaylar karışık canım.ama sana bu link çok yardım edecek.herşeyi en başından anlican :KK70:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/622208-dolandirilma-yasal-surec-uyari.html

mrb kızlar

hehe ders vermişler bize:) yazık ya gençlige bak. dalevere pesinde eglenmişler arkadaslar.

mrb kızlar

ya ya ne diyon sen walla bu yaştan sonra el kadar veletlere eğlence olduk :KK37: ben açıkçası hiç böyle bişey tahmin etmemiştim.. bana bir de benim bulunduğum ilde kardeşi warmış da gurbetteymiş tey tey tey :KK64: :KK64: benden alacakları warmış da elden alabilrmiymiş de :KK53: bak sen cüceye yaa nasıl uydurma nasıl senaryo bunlar.. gençliğe bak nesile bak! bunlardan nasıl bir gelecek olacak düşünemiyorum :KK14: bir de senden oğluna at alacaktı hee kurguya bak sen :KK36:

hehe ders vermişler bize:) yazık ya gençlige bak. dalevere pesinde eglenmişler arkadaslar.

hayat da onlarla eğlecek merak etme :KK14: yazık günah bir de milletten yardım diye toplamışlar o kadar şeyi

Son düzenleme:
bir de en son bir arkadaşla muhabbeti we sattığı olmuştu, tel de konuşmuşlar da bundan sonra iyi bir arkadaşım oldu dedi emirin_annesi için bir de :KK37: :KK37: kimdi o hatırlayan war mı

BÜgün soklardayim 16 yasında 3 velet isletti bizi
Ben ucretsizlerde çileğin ilanlarını farkettim valla bir sürü urun koydu resimli değil tabikide dikkatimi çeken bu oldu zaten

Son düzenleme:
bana göre üzücü we en üzücü tarafı da bu derecede inandırıcı oyanayacak kadar ruh sağlıklarının bozuk olması!! allah çocuklarımıza doğruyu yanlışı göstersin onları korusun

X