- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
ya kızların nickleri ortaya çıktı ama çımayan nickelri de var.kazen öğrenmişken onları da öğrenseydi bari.16 yaş da çok küçük geldi bana ya.
nasıl yani yaa açıkladıkları dışında da mı warmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızların nickleri ortaya çıktı ama çımayan nickelri de var.kazen öğrenmişken onları da öğrenseydi bari.16 yaş da çok küçük geldi bana ya.
no kaçmak:)
ben yokke de kaynaşsanıza :)) şarj bitti dedim ya bebe uyandı sonra:) sen büyüttün hemen beğeğini herhalde
ben öyle düşünüyorum açıkçasınasıl yani yaa açıkladıkları dışında da mı warmış
şüphelendiklerimde bişiy çıkmadı ama ben o isimlerin internetkafeden girildiğini düşünüyorum.mrb kızlar
vallahi kazenin son yazdığı stajer gençlik olayı acaip iyiydi.gerçekten 35 yaşında kızlar olarak biz yarı yaşımızdakilere oyuncak olduk demek :)
bu emirin annası :))))))benden de sallanan at alacaktı oğluna bu arada
ya bu arada şu şüphelendiklerinizi bana msj atsanıza özelden :)
Nolmusss nolmussssss
mrb kızlar
vallahi kazenin son yazdığı stajer gençlik olayı acaip iyiydi.gerçekten 35 yaşında kızlar olarak biz yarı yaşımızdakilere oyuncak olduk demek :)
mrb kızlar
hehe ders vermişler bize:) yazık ya gençlige bak. dalevere pesinde eglenmişler arkadaslar.
BÜgün soklardayim 16 yasında 3 velet isletti bizi
Ben ucretsizlerde çileğin ilanlarını farkettim valla bir sürü urun koydu resimli değil tabikide dikkatimi çeken bu oldu zaten
yok o değil..
ben de işte böyle farkedemediğimden kekledi beni biri
ne yaptın otokoltuk işini görüşebildinizmi