2. el muhabbet :)

mrb kızlar
vallahi kazenin son yazdığı stajer gençlik olayı acaip iyiydi.gerçekten 35 yaşında kızlar olarak biz yarı yaşımızdakilere oyuncak olduk demek :)
bu emirin annası :))))))benden de sallanan at alacaktı oğluna bu arada

ya bu arada şu şüphelendiklerinizi bana msj atsanıza özelden :)

nasıl yani yaa açıkladıkları dışında da mı warmış
ben öyle düşünüyorum açıkçası
şüphelendiklerimde bişiy çıkmadı ama ben o isimlerin internetkafeden girildiğini düşünüyorum.
Nolmusss nolmussssss

olaylar karışık canım.ama sana bu link çok yardım edecek.herşeyi en başından anlican
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/622208-dolandirilma-yasal-surec-uyari.html

hehe ders vermişler bize:) yazık ya gençlige bak. dalevere pesinde eglenmişler arkadaslar.

ya ya ne diyon sen walla bu yaştan sonra el kadar veletlere eğlence olduk ben açıkçası hiç böyle bişey tahmin etmemiştim.. bana bir de benim bulunduğum ilde kardeşi warmış da gurbetteymiş tey tey tey benden alacakları warmış da elden alabilrmiymiş de bak sen cüceye yaa nasıl uydurma nasıl senaryo bunlar.. gençliğe bak nesile bak! bunlardan nasıl bir gelecek olacak düşünemiyorum bir de senden oğluna at alacaktı hee kurguya bak sen

hehe ders vermişler bize:) yazık ya gençlige bak. dalevere pesinde eglenmişler arkadaslar.

hayat da onlarla eğlecek merak etme yazık günah bir de milletten yardım diye toplamışlar o kadar şeyi

Son düzenleme:
bir de en son bir arkadaşla muhabbeti we sattığı olmuştu, tel de konuşmuşlar da bundan sonra iyi bir arkadaşım oldu dedi emirin_annesi için bir de kimdi o hatırlayan war mı

BÜgün soklardayim 16 yasında 3 velet isletti bizi
Ben ucretsizlerde çileğin ilanlarını farkettim valla bir sürü urun koydu resimli değil tabikide dikkatimi çeken bu oldu zaten

Son düzenleme:
bana göre üzücü we en üzücü tarafı da bu derecede inandırıcı oyanayacak kadar ruh sağlıklarının bozuk olması!! allah çocuklarımıza doğruyu yanlışı göstersin onları korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…