Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben emır ile konuştum araba için ama ama sesı 16 ysındakine benzemiyodudürüslük
valla nasıl bir ruh hali var meraktayım söz konusu bizim iris olunca hele.iris az kalsın ben de ilk arabama talip olacaktım allahın sevgili kuluymuşum.ama benim daha önce dolandırılmışlığım var 2. yi yutmaz anadolu çocuğu bu kez bütün dolandırılmışlık öfkemi ondan alırdım amaç 5*10 lira değil de daha öncenin acısından.bence de bu kadın çocuk değil çok uyanık ama
ben kendi adıma alacağım ürünün alttan üstten her açıdan resmini isteyeceğim bundan sonra valla.yok öyle görmeden almak.
Evet işte ,herkes kendi tarzında yapacak alışverişini ,satan kişi de , tutarı ne olursa olsun sahip çıkacak malına ,resim isteene gönderecek ,malı neyse detyalı söyleyecek arkadaş , aman zaten ne kadar karımız var ayaklarını da geçsin herkes , ne olursa olsun ,satış yapıyosan bu ticarettir ,sen satıcısın karşı taraf da müşteri ,net....
Şöyle de bir durum var atladığınız arkadaşlar ; bu 16 yaşındaki çıtırıklar netten herşeyi yaptılar diyelim , hesaptan paraları nasıl çektiler ? İmkansız ,yalan olduğu her şekilde ortada bu mesajın....
tostip ti o,ben onu da uyarmıştım , kadını gaza getirmek için öyle demiş ,o ara özelden yazışıyoduk onunla benim durumu da biliyodu ,çaktırmamak için yazdı yani
canm guya anne ve ablasının hesap nosunu kullanmıslar ya acıklamalarrında öle yazıyor. herseye bi kılıfı var bunların.Şöyle de bir durum var atladığınız arkadaşlar ; bu 16 yaşındaki çıtırıklar netten herşeyi yaptılar diyelim , hesaptan paraları nasıl çektiler ? İmkansız ,yalan olduğu her şekilde ortada bu mesajın....
vallahi kızlar bu kadar şeyden sonra artık ilan koymak içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim.
yalnız face de o kadar çok şey satılıyor ki hatta bende sattım aktivite masamı sallanan atı mı falan orada da önceden havale aldım
kesin bu sayfaları okuyordur o emirin anası ve yeni stratejiler belirliyorlardır ama ben yüzde yüz eminim 16 lık değiller
vallahi kızlar bu kadar şeyden sonra artık ilan koymak içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim.
yalnız face de o kadar çok şey satılıyor ki hatta bende sattım aktivite masamı sallanan atı mı falan orada da önceden havale aldım
kesin bu sayfaları okuyordur o emirin anası ve yeni stratejiler belirliyorlardır ama ben yüzde yüz eminim 16 lık değiller
ben safım walla azcık inandım ergen kızlar diye.. şimdi düşününce olamaz diyorum hakikaten.. 30 yaş üstü bir akıl olarak ben bu kadar senaryo yazamam be ben konuşanların olgun bayan sesi algıladıklarını da bilmiyordum ayrıca.. demek ki bu hatun başına dert açılmasın diye soğukkanlı bir tatktik uyguluyor
şunu da düşündüm kardeşim dediği kişinin profili 2009 da açılmış, kendi açmamış sonradan oluşturulmamış yani ama onunla bağlantılı kesin..bana elden alacak falan dedi..profil şudur
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=174529 26 esk 60 tokat
yazdıklarını okursanız doğum yapmak üzere(yapmış) bir bayan olduğunu görürsünüz zaten.. ergen değil
18 yaşından küçükse hesap açamaz zaten ,çekemez de haliyle ....gerçi bunu araştırmaya gerke yok ki , aynı kişi besbelli...ewet bunu ben de düşünmüştüm parayı nasıl çektiler??
zehir hafiye
ben konuyu gordum okudum bastan asagı dızı tadında hatta acılan konulardakı konusmaları gordum cok zekısınız mesela fırlatan fıllı toplar numaramıydı?
ailecek düzenbazlar demek ki ,genetik şekerim genetik
ben yazdığı konuları göremiyorum bu secil kişsinin :44:
açtığı konulara değil, yazdığı cevaplara bakmalısın