Ürün halen duruyorsa kargo size ait 300 tl ye alabilirim bu arada şehir neresiydiiyi günler bende Kraft dondy var 1-2 kez ancak kullanabildim 8 haziranda doğum yaptım temmuz.un ilk haftası satın aldık ertesi gün memlekete gittik ve eylülün ilk haftasına kadar memleketteydik sonrada oğlum sevmedi üzerine her yatırmamızda ağladı... garantisi devam ediyor kutusu flan herşeyi var ama fiyatı 325 tl demek zorundayım çünkü biz 450 tl.ye aldık
Hangi şehirdesiniZ fiyat ne düşünüyorsunuz ben almak isterimKraft dondy var elimde yazın aldım alır almaz tatile gittik o nedenle kullanamadık dönüşte oğlum ancak 1-2 defa bindi hoşuna gitmeyince kullanmadık kaldırdık alalı zaten 3-4 ay oldu kutusu belgeleri herşey duruyor.kullanılmadığı için ne bir leke nede zarar görmüş bir parçası yok
Ben pembe arıyorum sizin ürün duruyor muarkadasım sarı renk baska bır sıtede var erkek cocuguna uygun olur isterdeseniz bakın bendeki pembe
alen duruyor mu hangi şehir ve rengi nedir resim yollatmışsınız Mail'im ccasperr111@msn.com250 tL Kraft dondy sallanan beşiğimiz satılıktır
Ürün duruyor mu satıldı mıbende pembe var düşünürseniz
Ürün duruyor mu satıldı mıilgilenirseniz mavi renkli 220 tl satıyorum isterseniz resimde gönderebilirim.
Evet düşünürüm fiyat şehir ve resim rica edebilirmiyim. Ccasperr111@msn.comÜrün duruyor mu satıldı mı
Fiyat ne acaba?Mavi var bende
Satmadim ikinci bebegime kullaniyorum suanÜrün duruyor mu satıldı mı
cnm bende var ilgilenirsenBende 2.el sallanabilen ana kucagi ile ilgileniyorum satan varsa
Yer neresi cnm bnm icin adres onemliOğlumda mavi renkli olarak kullandım 6 ay kullandım sadece ve çok memnundum 300 TL satıyorum. İstanbul anadolu yakasındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?