krem rengi dondy tertemiz tepsi we kumandasi mewcut. cok cok az kullanıldi. ilgilenen olursa özelden mesaj atin buraya cok nadir girebiliyorum. fiyat 300. sewgiler.
merhaba dondy hala duruyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krem rengi dondy tertemiz tepsi we kumandasi mewcut. cok cok az kullanıldi. ilgilenen olursa özelden mesaj atin buraya cok nadir girebiliyorum. fiyat 300. sewgiler.
merhaba dondy hala duruyor mu?
kraft dondy veya baby max satan varsa yazabilirmi? temiz ve çalışır olması önemli.. ankara olursa sevinirim..
Geçen sene bir hevesle alıp hemen hemen hiç kullanmadığımîz Kraft dondy elektrikli sallanan beşiğimizi satıyoruz. Sıfır kadar temiz kumandası herseyi yepyeni ilgilenen varsa görüşebiliriz. Istanbul ya da Ankara ya otobüsle gönderebilirim.
Geçen sene bir hevesle alıp hemen hemen hiç kullanmadığımîz Kraft dondy elektrikli sallanan beşiğimizi satıyoruz. Sıfır kadar temiz kumandası herseyi yepyeni ilgilenen varsa görüşebiliriz. Istanbul ya da Ankara ya otobüsle gönderebilirim.
Bende sarı renk ve hiç sorunsuz dondolıno var.Fiyat 200 tl.İstanbul kağıthane
seldauzu@hotmail.com dan irtibat kurabilirsiniz.buraya cok fazla bakamıyorum
Bende kraft dondy beşik var ve garantisi devam ediyor almak isteyen olursa
Ne kadar fiyati ne renk ve nerde oturuyosunuz.merhabalar almak ısterım ne kadar fiyatı
Nekadar fiyati acaba duruyormuKizlar bendede mavisi var ilgilenen varsa goruselim.
Ben almayi dusunuyorum satilmadiysa
Fiyat nedir ciddi aliciyim.Bende kraft dondy beşik var ve garantisi devam ediyor almak isteyen olursa
merhaba, bizde var ancak ürünün mama sandalyesi olarak kullanmak için tepsisi yok. taşınırken kaybolmuş. ürün ablamın kızının. pembe çiçekli, kraft marka. 150 TL ye ilgilenirsen. Ürün gerçekten temiz.