• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2.el kraft dondy veya benzeri beşik arıyorum!

kraft dondy veya baby max satan varsa yazabilirmi? temiz ve çalışır olması önemli.. ankara olursa sevinirim..

Geçen sene bir hevesle alıp hemen hemen hiç kullanmadığımîz Kraft dondy elektrikli sallanan beşiğimizi satıyoruz. Sıfır kadar temiz kumandası herseyi yepyeni ilgilenen varsa görüşebiliriz. Istanbul ya da Ankara ya otobüsle gönderebilirim.

Geçen sene bir hevesle alıp hemen hemen hiç kullanmadığımîz Kraft dondy elektrikli sallanan beşiğimizi satıyoruz. Sıfır kadar temiz kumandası herseyi yepyeni ilgilenen varsa görüşebiliriz. Istanbul ya da Ankara ya otobüsle gönderebilirim.

mrb satmadıysanız ve ürünün durumu da bize uyarsa biz almayı düşünüyoruz şu aralar.Cvp bekliyorum.

kızlar duruyormu beşikleriniz ben ciddi alıcıyım acil haber

Bende kraft dondy beşik var ve garantisi devam ediyor almak isteyen olursa

Pembe 350 tl ye veriyorum istanbul içi elden teslim uzaktan kumandali 5 kademe sırt ayarı 5 kademe yükseklik ayarı 16 farklı müzik uzaktan kumandali tekerlekli tekerlekler sabitlene bilir 4 farklı sallama hızı vardır garantisi devam ediyor sıfırdan farksiz

Eklentiler

• 20141012_154518.webp
    20141012_154518.webp
    120,3 KB · Görüntüleme: 177
Kizlar bendede mavisi var ilgilenen varsa goruselim.

Back