Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 566642 Eki Görüntüle 566643 Eki Görüntüle 566644 Eki Görüntüle 566647 Eki Görüntüle 566648 Eki Görüntüle 566652 Eki Görüntüle 566653
arkadaşlar ben burda başkasından 150 tl alıp 1 yıl kullandıktan sonra 150 tl tekrar satan insanlar gördüm.Aldığını ürün Allah bilir kaçıncı el oluyor.Ben kullanmadığım ve 450 tl ye aldığım bir ürünü 150 tlye satmak pek mantıklı değil.TErcih meselesi tabiki...Oğlumun bunun dışında 2 tane beşiği var onlarda uyumayı seviyor .O nedenle kullanmadık.Aldığımız süre tatile gittik.Kutusundan da resimleri çekmek için çıkardım.En son fiyatım 300 tldir.İyi günler
Bende 2.el sallanabilen ana kucagi ile ilgileniyorum satan varsa
bende dondy beşikten arıyorum arkadaşlar pembe tercihim krem renkte olabilir satmayanlar lütfen yazabilirmi
resimlerini yayınlarmısınız birde ne kadar kullandınız
bende pierre cardinin sallanan ana kucağı oto koltuğu var ilgileniyorsan.
satıldımı beşiğiniz ?sizi kastederek demedim bu şekilde ukala cevap veren biri olmuştu ona söyledim.Ayrıca 290 tl varsa gidin alın arkadaşlar bence ...SAtmaya gerek yok 150 tl için :)
kızlar benim bebeğim 2 aylık bende 2. el dondy arıyorum renk önemli değill satmak isteyen arkadas var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Merhaba benim elimde pembe renk sleeper elegance otomatik sallanan beşik var pembe renk. Şayet ilgilenirsen fiyatı 200 TL.
kızlar benim bebeğim 2 aylık bende 2. el dondy arıyorum renk önemli değill satmak isteyen arkadas var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ilgilenirseniz mavi renkli 220 tl satıyorum isterseniz resimde gönderebilirim.
ben de kraft dondy arıyorum.
satmak isteyenler.
ne kadar kullandınız? herhangi bir arızası var mı? bütün parçalar mevcut mu?