• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2.el kraft dondy veya benzeri beşik arıyorum!

nurshen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
22
0
86
Hatay
Bebeğim için temiz kullanılmış, garanti belgesi olan kraft dondy-stork dondolino tarzı otomatik sallanan beşik arıyorum. sıfırları çok pahalı ve 2. oğlum olduğu için 2.el bakıyorum.fiyat olarak 200 den fazlası bana uygun diil..Varsa temiz kullanıp satmak isteyen lütfen bana ulaşsın..

merhaba, bizde var ancak ürünün mama sandalyesi olarak kullanmak için tepsisi yok. taşınırken kaybolmuş. ürün ablamın kızının. pembe çiçekli, kraft marka. 150 TL ye ilgilenirsen. Ürün gerçekten temiz.

merhaba, bizde var ancak ürünün mama sandalyesi olarak kullanmak için tepsisi yok. taşınırken kaybolmuş. ürün ablamın kızının. pembe çiçekli, kraft marka. 150 TL ye ilgilenirsen. Ürün gerçekten temiz.

mama sandalyemiz zaten var orası sorun olmaz da benim oğlum olucak kısmetse pembe çiçekli olması pek uymaz..yine de teşekkür ederim.

Resim ekleyemiyorum buraya ama mail adresinizi yazarsanız resim yollarım ayrıca ürünün çalışmasında bir problem yok

Son düzenleme:
iyi günler bende Kraft dondy var 1-2 kez ancak kullanabildim 8 haziranda doğum yaptım temmuz.un ilk haftası satın aldık ertesi gün memlekete gittik ve eylülün ilk haftasına kadar memleketteydik sonrada oğlum sevmedi üzerine her yatırmamızda ağladı... garantisi devam ediyor kutusu flan herşeyi var ama fiyatı 325 tl demek zorundayım çünkü biz 450 tl.ye aldık

iyi günler bende Kraft dondy var 1-2 kez ancak kullanabildim 8 haziranda doğum yaptım temmuz.un ilk haftası satın aldık ertesi gün memlekete gittik ve eylülün ilk haftasına kadar memleketteydik sonrada oğlum sevmedi üzerine her yatırmamızda ağladı... garantisi devam ediyor kutusu flan herşeyi var ama fiyatı 325 tl demek zorundayım çünkü biz 450 tl.ye aldık

ürün resmini ekleyebilir msiniz acaba? bide fiyat son mu? sizde haklısınız ama bana göre fiyat çok yüksek..

en son 300 olur inanın sıfır sayılır 1-2 defa kullandım.10 dk bile değil açıklamama yazmıştım

:nazar:Arkadaşlar Kraft Dondy almayı düşünmekteyim;bana fiyat ve "şuanki" resimlerini yollarsanız ilgilenebilirim.İstanbuldayım görüşelim,Acele cvp.lütfen.:nazar:

Kraft dondy var elimde yazın aldım alır almaz tatile gittik o nedenle kullanamadık dönüşte oğlum ancak 1-2 defa bindi hoşuna gitmeyince kullanmadık kaldırdık alalı zaten 3-4 ay oldu kutusu belgeleri herşey duruyor.kullanılmadığı için ne bir leke nede zarar görmüş bir parçası yok

sen81
bana da resim yollar mısınız bide fiyatını acil cok tskler

Son düzenleme:
Bende arıyorum acil arkadaslar özelden msj atarsanız cok sevinirim

$DSCN1752.webp$DSCN1753.webp$DSCN1754.webp$DSCN1755.webp$DSCN1756.webp$DSCN1757.webp$DSCN1758.webp

arkadaşlar ben burda başkasından 150 tl alıp 1 yıl kullandıktan sonra 150 tl tekrar satan insanlar gördüm.Aldığını ürün Allah bilir kaçıncı el oluyor.Ben kullanmadığım ve 450 tl ye aldığım bir ürünü 150 tlye satmak pek mantıklı değil.TErcih meselesi tabiki...Oğlumun bunun dışında 2 tane beşiği var onlarda uyumayı seviyor .O nedenle kullanmadık.Aldığımız süre tatile gittik.Kutusundan da resimleri çekmek için çıkardım.En son fiyatım 300 tldir.İyi günler

150 tl 'ye alıp satan ben mi oluyorum acaba?yalnız ürünü 1 yıl kullanabilmem için oğlumun 1 yaşında olması lazım.ben bu ürünü 4 ay ancak kullandım arkadaşlar. Benden resim isteyen arkadaşım lütfen mail adresinizi de yazar mısınız?

Arkadasim su an istoc ta 290 tl ye sifiri bulunabilen bir urun. İnternetten ya da magaza fiyatlarina bakinca soyledigin ikinci el fiyati mantikli olabilir ama arastirinca pahali olmus oluyor. Bebek bekledigim su donemde hersey para demek oldugu icin ikinci el ariyorum. fiyatta daha makul olabilirsen talip olabilirim:)

Back