Bebek İkinci El 2. el kız kıyafetleri

alelade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
533
1
çocukların eşyalarının burada değerlendirildiğini gördüm bende küçük kardeşimin küçülenlerini ekliyorum :)

pembe baharlık ceket 98 cm 2-4 yaş arası giyebilir -- 10 tl

Son düzenleme:

lc waikiki kot jile 18-24 ay 86-92 cm demiş ama kardeşim 4 yaşına kadar kullandı :) 5tl

lc waikiki sarı tshirt 3-4 yaş 98-104cm -- 3tl
beyaz pandalı tshirt 3-4 yaş 104cm --3tl
lc waikiki pembe baykuşlu tshirt 3-4 yaş 98-104 cm -- 3tl
lc waikiki beyaz eyfel kuleli tshirt 3-4 yaş 98-104 cm --3tl

anne çantası :) önünde 3 tane fermuarlı biberon gözü var (1 tanesinde sıcaklığı muhafaza etmesi için içine farklı bir malzeme dikilmiş) arkasında 3 ayrı gözü daha var birde normal çanta kısmı
hiç kullanılmadı --10 tl
not: içinde kirli bezlerin konulması için (sanırım) fermuarlı şeffaf çantası da duruyor

mini star ortopedik ayakkabı 24 numara ( süet kısımlarında hafif yıpranma var fotoğrafta da görülüyor) -- 5 tl

lc waikiki pembe uzun kollu 2-3 yaş 92-98 cm bluz -- 3 tl
lc waikiki pembe tshirt 18-24 ay 86-92cm -- 3 tl
via girls beyaz tshirt 104 cm 4 yaş -- 3 tl

el yapımı şile bezi oyalı yazlık elbise (babam karadeniz tarafından getirmişti :) ) 2-3 yaş -- 5tl

yazlık otantik tshirt-pantolon 3-4 yaş (pantolonda kalem lekesi var o yüzden alt üst beraber 4tl)
arabistandan gelmişti. endonezya malı tiril tiril yumuşacık kumaşı var.

otantik yazlık alt üst takım 2-3 yaş (hiç kullanılmadı) -- 8 tl
arabistandan geldi endonezya malı :)

2-3 yaş turuncu pantolon (beli lastikli) hiç kullanılmadı arabistandan gelmişti kumaşı yumuşak -- 5tl

eskişehirde oturuyoruz biz :) ptt den parayı yollarsanız ben de ptt kargoya veya yurtiçi kargoya hemen teslim ederim :)

Eki Görüntüle 561085
lc waikiki kot jile 18-24 ay 86-92 cm demiş ama kardeşim 4 yaşına kadar kullandı :) 5tl

Eki Görüntüle 561129 Eki Görüntüle 561128
lc waikiki beyaz penye ceket 12-18 ay 80-86 cm (3 yaşına kadar kullandı) -- 5tl

Eki Görüntüle 561135
kot şort ykm den alınmıştı 4 yaş -- 5tl

eskişehirde oturuyoruz biz :) ptt den parayı yollarsanız ben de ptt kargoya veya yurtiçi kargoya hemen teslim ederim :)

Bunlari istiyorum canim bana hesap numarani ozelden yaz hemen gondereyim parani sende ptt kargoya verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…