Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanamanin olmamasi iyi bsey canim insallah dis gebelik degildir ama yinede bana sorarsan tek doktorla kalmaKanamam yok hiç olmadı miğdemde bulanmıyo sadece çok uykum geliyo yatıncada belim ağrıyo tuzlu seyler yıyorum bide gögüslerim su dolu balon gibi jçları hassas
Bende yeni dis gebelik gecirdim bugun cıktım hastaneden ıkı ıgne vuruldum etkısını gostermeye basladı degerlrım bıraz bıraz dusmeye basladı bende tekrarlamasından cok korkuyorum ama doktor 1 sene yapma dıyo tupler ancak toparlar dedı ınsallah tekrarlamaz ınsanlah sızınde tup bebege kalmadan bebegınız olur allah hayırlısıyla nasıp ederBendede aynı sorun kızlar iki senede iki dış gebelik ilkinde tüpün biri alındı ikincisi iğneyle düşürüldü doktorlar devam et diyor denemeye bir sorun yok diyorlar bir tüp bebek merkezine basvursammi
amin canım ınsallah allah hayırlısıyla nasıp eder sende degerlerını takıp edebılırsın gunluk ıkı katına cıkması gerekıyo canım ınsallah dıs gebelik degıldır. senı cok ıyı anluyorum ınsan stres oluyo ama stres yapmamaya calıs guzel haberlerını beklıyorum ınsallahSlmasn saol cnm inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişleri olur
evet canım cok zor allah kımseye yasatmasınSaol cnm bnm yasayanlar bilir hakketen cok zor
Eczaneden test al yap cikar canim hemen hakkinda hayirlisiMerhaba cok acil yardima ihtiyacim var 23subatta regli olmam gerekiyordu fakat 22 subatta cok az bir iki damla leke geldi ve ben regli oldgmi dusundum ama bugun 24 suba ve hala olmadim hamile olabilirmiyim
Anladim canim bi kac gun daha bekle olmazsan kan testi yaptir smdi gdip yaptrsan negatif oldugunuda ogrenince kotu oluyo insan beklemek daha iyi stres yapma yinede dikkat et ama yorma kendiniAldim canim bugun ama negatif cikti normalde cok duzenlidir regli donemlerim hic gecikme olmaz birkac gundur kasik bolgemde agri ve mide bulantimda var psikolojikte olabilir bilmiyorm kafam cok karisik
Insallah hamilesindir :) agir kaldrma dolaplara uzanma hkkinda hayrlisi olsunTesk.ediyorum canm dikkat ederim
Strestende olabilir hamilede olabilirsin canim bir iki gun sonra olmazsan doktora gdersn iyi olur eger hamile degilsende vucut kendini hamilelige hazrliyo olabilir canimBikmiyorumki canm suan cok karisik halde kafam duzenli oluyordum ilk defa boyle oldu ve bir iki damla kan geldi oyuzden paylasmak istedim.