kızlar ben kayınvalideme,anneme ve ablama falan da söyledim hep birlikte ihtiyaç toplayacağız inşallah kesin tarih belli mi?
Ben tatilden döndüm ama aşırı hastalandığım için anca bakabildim konumuza henüz bir değişiklik yokmuş.Sitede değişiklik yapılıyor.Sanırım onunda etkisi var...
Özgürüm geçmiş olsun ben de arefe gününden beri çok hastayım düzelemiyorum bir türlü, sitede i çalışmanın ve bayram tatilinin büyük etkisi var tabiki, inşallah en kısa zamanda toparlanırız...
casmin özgurdu ve xxxyıldızdı galiba üçüde çamaşırla ilgileniyo
selammm
kızlarrrrrr 4 aralık tarihi kesinleşti mi?
pardon bu mesajı görmemişimŞu ana dek barçmanımdan başkasından cevap gelmedi :) diğer arkadaşlarım bu hafta toparlanıp neler yaptığımıza yapacağımıza karar verelim lütfen ona göre bir hafta daha atarız olmazsa sorun değil..
yarından itibaren kimin elinde ne var paylaşsın lütfen ben de yazarım ne yapabiliyorsam ...
Kalistem ben aldıklarımı bugün yurtiçi kargoya verdim canım yarın alırsın Sevgiler
pardon bu mesajı görmemişim
Ben 8 adet kışlık erkek terliği
8 adet kışlık bayan terliği
11 adet erkek çorabı
6 adet bayan dizlikli çorap yolladım
özgürüm sanırım öyle olacak ama bir hafta daha erteleriz en çok baktın yine olmadı burada yazan 3-4 kişi gideriz ne yapalım..Bu sefer toparlanamayacağız galiba
Rica ederim canım Güle güle kullansınlarTamam barçmanım teşekkür ederim allah kabul etsin diyelim şimdiden..
a a a aaa terlik bizin aklımıza gelmemişti ne iyi olmuş...
özgürüm sanırım öyle olacak ama bir hafta daha erteleriz en çok baktın yine olmadı burada yazan 3-4 kişi gideriz ne yapalım..
amonram ses verrr :))
Rica ederim canım Güle güle kullansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?