• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Darülaceze buluşması...

kızlar ben kayınvalideme,anneme ve ablama falan da söyledim hep birlikte ihtiyaç toplayacağız inşallah kesin tarih belli mi?

kızlar ben kayınvalideme,anneme ve ablama falan da söyledim hep birlikte ihtiyaç toplayacağız inşallah kesin tarih belli mi?

Kesin tarih belli değil henüz toparlanıp bunu kararlaştıramadık bayram geçsin konuşuruz dedik ama ben bana uygun olan tarihi yazayım itirazı olan yazar ortak bir noktada buluşuruz..

bu önümüzde ki hafta sonu bayram tatili, bir sonra ki hafta ayın 27 si kızlarım Ankara'ya sınava gidecekler büyük kızımda gelmeyi çok istiyor bu yüzden 2 hafta sonra yani 4 aralık cumartesi iyimidir sizce... tüm arkadaşlarım kendilerine uygun tarihi söylerlerse daha iyi olur..

bende elimden ne geliyorsa yapıcam parfüm başörtü tesbih oje vs.:81:böyle güzel bir işte benim tuzum olmasını yürekten isterim...

Arkadaşımızdan aldığım paketten çıkanlar..
Kendisi isterse ismi açıklar diye düşündüm bu yüzden ben yazmıyorum..

2 adet seccade
10 adet el örgüsü patik
5 adet erkek için dantel namaz başlığı
5 adet tülbent
2 adet sabunluk
11 adet tesbih

Ben tatilden döndüm ama aşırı hastalandığım için anca bakabildim konumuza henüz bir değişiklik yokmuş.Sitede değişiklik yapılıyor.Sanırım onunda etkisi var...

Ben tatilden döndüm ama aşırı hastalandığım için anca bakabildim konumuza henüz bir değişiklik yokmuş.Sitede değişiklik yapılıyor.Sanırım onunda etkisi var...

Özgürüm geçmiş olsun ben de arefe gününden beri çok hastayım düzelemiyorum bir türlü, sitede i çalışmanın ve bayram tatilinin büyük etkisi var tabiki, inşallah en kısa zamanda toparlanırız...

Özgürüm geçmiş olsun ben de arefe gününden beri çok hastayım düzelemiyorum bir türlü, sitede i çalışmanın ve bayram tatilinin büyük etkisi var tabiki, inşallah en kısa zamanda toparlanırız...

geçmiş olsun ablacım
özgürdü sana canım
bi toparlanmadık en kısa sürede hazırlanırız inşallah

hastalara geçmiş ve geçmiş bayramınız kutlu olsun
bu konuyu takip ederken aralık 2009 anneleri olarak yeni bir ufka açıldık okmeydanı darülacezenin çocuk yuvasındaki 0-6 yaş grubu 34 çocuk için kendi aramızda bir şeyler toplama çalışmasındayız
yine de sizin ziyaretiniz için yapabileceğim katkıyı bildirirseniz memnuniyetle elimden geleni hazırlarım

casmin özgurdu ve xxxyıldızdı galiba üçüde çamaşırla ilgileniyo

Yeni gördüm topici, kusuruma bakmayın
Çamaşır işi yapmıyorum ama burdan alıp elimden geldiğince yollarım
Yada bi eksik oluşursa onu söyleyin bu eksik diye belirtin, onları alırım
Benim için hiç problem değil

anacım ne olmuş bu siteye böyle kafam karıştı....demek aralık 4 gibi düşünüyorsunuz...bakalım ben gelebilkecekmiyim bu sefer benim ufaklığa bakıcak kimseyi bulamam havalarda iyice kendini gösteriyor....duruma göre bakıcam ..olmazsa ocak annelerinden biri giderse onlarla bişeyler yapıp yollarım sonuçta amaç bişeylerin gitmesi.....elimden geldiğince inş.....kendinize iyi bakın....

selammm:3:
kızlarrrrrr 4 aralık tarihi kesinleşti mi?

Şu ana dek barçmanımdan başkasından cevap gelmedi :) diğer arkadaşlarım bu hafta toparlanıp neler yaptığımıza yapacağımıza karar verelim lütfen ona göre bir hafta daha atarız olmazsa sorun değil..
yarından itibaren kimin elinde ne var paylaşsın lütfen ben de yazarım ne yapabiliyorsam ...

Kalistem ben aldıklarımı bugün yurtiçi kargoya verdim canım yarın alırsın Sevgiler

Şu ana dek barçmanımdan başkasından cevap gelmedi :) diğer arkadaşlarım bu hafta toparlanıp neler yaptığımıza yapacağımıza karar verelim lütfen ona göre bir hafta daha atarız olmazsa sorun değil..
yarından itibaren kimin elinde ne var paylaşsın lütfen ben de yazarım ne yapabiliyorsam ...
pardon bu mesajı görmemişim

Ben 8 adet kışlık erkek terliği
8 adet kışlık bayan terliği
11 adet erkek çorabı
6 adet bayan dizlikli çorap yolladım

Kalistem ben aldıklarımı bugün yurtiçi kargoya verdim canım yarın alırsın Sevgiler

Tamam barçmanım teşekkür ederim allah kabul etsin diyelim şimdiden..

pardon bu mesajı görmemişim

Ben 8 adet kışlık erkek terliği
8 adet kışlık bayan terliği
11 adet erkek çorabı
6 adet bayan dizlikli çorap yolladım

a a a aaa terlik bizin aklımıza gelmemişti ne iyi olmuş...

Bu sefer toparlanamayacağız galiba:(
özgürüm sanırım öyle olacak ama bir hafta daha erteleriz en çok baktın yine olmadı burada yazan 3-4 kişi gideriz ne yapalım..

amonram ses verrr :))

Tamam barçmanım teşekkür ederim allah kabul etsin diyelim şimdiden..

a a a aaa terlik bizin aklımıza gelmemişti ne iyi olmuş...

özgürüm sanırım öyle olacak ama bir hafta daha erteleriz en çok baktın yine olmadı burada yazan 3-4 kişi gideriz ne yapalım..

amonram ses verrr :))
Rica ederim canım Güle güle kullansınlar

Back