Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gelmek istiyorum hafta sonu olacak dimi ;?elımden gelenı yapmaya hazırım
yine çok güzel bir işe imza atmak üzeresiniz kızlar
Tek ricam çok acele etmeyin Bayram geçtikten sonra olsunki bende birşeyler yollayabileyim
Neden kimse ilgilenmiyor.
Bende gelmek isterim...
ihtiyaç listesi yazarsanız herkes neyi ne kadar ve kime gönderebileceğini belirtir, ona göre diğer arkadaşlar da tamamlanmış ihtiyaçlar dışındakilerden alır...
Bu akşam ilk mesaja bir ihtiyaç listesi ekleyeceğim arkadaşlar, zaten ara mesajlarda var arkadaşlarımızdan gelen öneriler... fikri olan lütfen yazsın neler götürebiliriz..
kurumun şartlarını bilmediğim için uygunsuz gelebilir ama belirtilenler dışında aklıma gelen şunlar var:
- pırıl pırıl masalarda otursunlar diye masa örtüsü mesela
- diş veya göz hekimi tanıdıklardan muayene
Kurumun dr u vardır sanırım.Ama masa örtüsü vs iyi fikir.Bu tür fikirler olursa teminine yardımcı olmak isterim
Kurumun dr u vardır sanırım.Ama masa örtüsü vs iyi fikir.Bu tür fikirler olursa teminine yardımcı olmak isterim
aslında nevresim takım da geldi aklıma ama muhtemelen nevresim, masa örtüsü vs devlet tarafından ve tek tip veriliyordur o yüzden emin olamadım :26: kuruma danışmak gerek sanırım
Kallişim sende haklısın.Ama sesler kesildi sanki nerdesiniz millet bi toplaşalım yeniden:)
Elifim diğer başlıkta da son günlerde toplanmayı başarmıştık şimdi bayram ve tatil modu sardı herkesi bayramdan hemen sonra toplanırız diye umuyorum..