2. Darülaceze buluşması...

Barçmanım kargonu beş dakika önce aldım haber vereyim istedim...
tamam canım teslim aldığına sevindim
Doğrusu aldıklarımı çok alel acele seçmek zorunda kaldım
Oğlum ameliyat olacağı için vaktim yoktu Umarım işe yarar

sesim soluğum çıkmıyo ama sanmayın unuttum
Allah izin verirde gidilecek gün bana uyarsa mutlaka gelicem
neler alınıyo neler yapılıyo bi okuyayım

tamam canım teslim aldığına sevindim
Doğrusu aldıklarımı çok alel acele seçmek zorunda kaldım
Oğlum ameliyat olacağı için vaktim yoktu Umarım işe yarar
Barçmanım geçmiş oldun inşallah ben yazana kadar oğlun atlatıp iyileşmiştir durumunu..
alelacele seçmeye gelince keşke 10 kişi olsada böyle acele seçilip alınıp gidilse ne diyeyim başka :)

sesim soluğum çıkmıyo ama sanmayın unuttum
Allah izin verirde gidilecek gün bana uyarsa mutlaka gelicem
neler alınıyo neler yapılıyo bi okuyayım
henüz başta ben de varım diyenlerdende tık yok arkadaşım daha olmadı dediğim gibi 3-4 kişi kalkar gideriz acele etmeyelim bir iki hafta daha geçsin madem dedik ...dedik diyorum msnde görüştüğüm arkadaşlara yazdım bunu :)
işte benim elimde ne var yazmıştım bir arkadaş yollamıştı paket listesini eklemiştim sonra barçmanım yolladı kolisi bende listesini o ekledi..
ben
sabun
satmaları ve takı yapmaları için boncuk
biraz çorap
yemeni götüreceğim şimdilik bu kadar ..

kesin gelicem diyenlere haber veririm zaten burada sesleri çıkmasada mesajla bildiririm...

Bende takip ediyorum ama gerçekten ses çıkmadı.Bu hafta sonu hem çalışıyorum hemde İstanbulda aşırı kar yağacakmış.Umarım en yakın zamanda tekrar toplanabiliriz.Yine yemekler yapar onları sevindiririz.Kışta geldi bahçeyede çıkamıyorlardır sıkılıyorlardır.

Evet arkadaşlar malesef ki kimse yok .. belki birilerinden ses çıkar dedim kaç haftadır ama malesef yok yok yok...

bana yardım amaçlı 2 arkadaşımız barçmanım ve uyuzum eşya yolladılar herkes biliyor yazıldı burada, bunların teslimini de geç olacağı için üzgünüm ama yılbaşının hemen ertesinde gidip yapacağım isteyen arkadaşlarımızdan gelen olursa beraber gideriz...
özgürüm sana önceden haber veririm en çok takip edenlerdensin buraya da yazarım zaten gelmek isteyen illa ki 3-4 arkadaşımız çıkacaktır..

benim en çok yapmak istediğim ziyaretlerden biri
ne yazikki bu aralar dışarı çıkma yasağım var
düşük riskli bir gebelik yaşıyorum
en başından beri bu akımın içinde olup devamını sabırsızlıkla bekliyodum
evimede uzak olduğu için
sizlere eşlik edemeyeceğim
bu arada kalliste ablam bu konu buluşma haberlerinde daha çok ilgi görer
bu topiğe pek fazla uğrayan olmuyo ne yazikki
konuda çok güncellenmediği için gözden kaçıyo

Canım geçmiş olsun seninle de yaza gideriz inşallah..

burası evet fazla rabet görmüyor ama kazenin isteği ile buraya açtım bir kaç günlüğüne belki taşımamıza izin verirler bu hafta arası rica edeyim..

bizde motorcu grupları gitmiştik of ya neydii. ALLAH yardımcıları olsun

ne demek istediğinizi anlayamadım ki:26:

bizde motorcu grupları gitmiştik of ya neydii. ALLAH yardımcıları olsun

KALLİSTE ablacım bu arkadaş motorcuların yazıştığı bir siteden buluşup gitmişler.Ben resimlerinizi görmüştüm.
Ablacım bana mutlaka haber verirsin benimle gelmek isteyen arkadaşlarımda var.(tabi yine son anda beni ekmezlerse) . Ben aslında yine kalabalık ve hazırlıklı gitmekten yanayım.hele ki şimdi bahçeye de çıkamıyorlar.Koğuşlarda hepsini göreceğiz.En iyisi şimdiden sağdan soldan birşeyler toplayalım.

arkadaşlar,topiğinizi yeni gördüm. zaten uzun süredir rahatsız olduğum için siteye giremiyordum.

bu yüzden ilk buluşmayı kaçırmışım.ama ikincisine sağlığım el verirse katılmak isterim.gelemesem

bile birşeyler göndermek isterim.neye ihtiyaçları olduğunu yazmışsınız ama,belli bir sayı var mı?

kaç kişiler bilerek alsak daha iyi olur düşüncesindeyim.

Nereden bileyim özgürüm :) arkadaş açıklayıcı bir mesaj yazmamış benim de algılarım kapalı şu günlerde..
Canım ben yine de son olarak şu gün gidiyoruz diye seslendiğimizde yeterli sayıda toplanacağımızı tahmin ediyorum...

Arkadaşım geçmiş olsun..

Evet neere ihtiyaç var yazıldı ama sayı belli değil zaten tam sayıya yetişemiz mümkün değil her binada 100 kişiye yakın kişi var ve orada 4-5 bina var...
biz elimizden geldiğince iç çamaşırı ve çorap toplayalım lütfen, terlik ve polardan şalları da aklımızda tutalım ...

Bir şeyler yollamak isteyen arkadaşlarımız İstanbuldaysanız Özgüre değilseniz Eskişehire bana yollayabilirsiniz... iki arkadaşımın yolladığı hediyeleri tek tek paketleyip poşetleyip hazırladım gitmeyi bekliyorlar...haydi biraz katılım...

anladım canım sağol,o zaman alabildiğimiz kadar götüreceğiz.

sanırım yılbaşından sonra düşünüyorsunuz.o zamana kadar birşeyler ayarlayayım.

öğrenci olduğum için maddi olarak çok destekte bulunamam belki ama manevi olarak yanınızda yer almak isterim

Gelişme yok ama yinede yazayım.Önümüz kış kolay değil buluşmak ama sanırım en zoru kışın orada yaşamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…