tamam canım teslim aldığına sevindimBarçmanım kargonu beş dakika önce aldım haber vereyim istedim...
Barçmanım geçmiş oldun inşallah ben yazana kadar oğlun atlatıp iyileşmiştir durumunu..tamam canım teslim aldığına sevindim
Doğrusu aldıklarımı çok alel acele seçmek zorunda kaldım
Oğlum ameliyat olacağı için vaktim yoktu Umarım işe yarar
henüz başta ben de varım diyenlerdende tık yok arkadaşım daha olmadı dediğim gibi 3-4 kişi kalkar gideriz acele etmeyelim bir iki hafta daha geçsin madem dedik ...dedik diyorum msnde görüştüğüm arkadaşlara yazdım bunu :)sesim soluğum çıkmıyo ama sanmayın unuttum
Allah izin verirde gidilecek gün bana uyarsa mutlaka gelicem
neler alınıyo neler yapılıyo bi okuyayım
tarih bellimi cnm ya
benim en çok yapmak istediğim ziyaretlerden biri
ne yazikki bu aralar dışarı çıkma yasağım var
düşük riskli bir gebelik yaşıyorum
en başından beri bu akımın içinde olup devamını sabırsızlıkla bekliyodum
evimede uzak olduğu için
sizlere eşlik edemeyeceğim
bu arada kalliste ablam bu konu buluşma haberlerinde daha çok ilgi görer
bu topiğe pek fazla uğrayan olmuyo ne yazikki
konuda çok güncellenmediği için gözden kaçıyo
bizde motorcu grupları gitmiştik of ya neydii. ALLAH yardımcıları olsun
bizde motorcu grupları gitmiştik of ya neydii. ALLAH yardımcıları olsun
Nereden bileyim özgürüm :) arkadaş açıklayıcı bir mesaj yazmamış benim de algılarım kapalı şu günlerde..KALLİSTE ablacım bu arkadaş motorcuların yazıştığı bir siteden buluşup gitmişler.Ben resimlerinizi görmüştüm.
Ablacım bana mutlaka haber verirsin benimle gelmek isteyen arkadaşlarımda var.(tabi yine son anda beni ekmezlerse) . Ben aslında yine kalabalık ve hazırlıklı gitmekten yanayım.hele ki şimdi bahçeye de çıkamıyorlar.Koğuşlarda hepsini göreceğiz.En iyisi şimdiden sağdan soldan birşeyler toplayalım.
arkadaşlar,topiğinizi yeni gördüm. zaten uzun süredir rahatsız olduğum için siteye giremiyordum.
bu yüzden ilk buluşmayı kaçırmışım.ama ikincisine sağlığım el verirse katılmak isterim.gelemesem
bile birşeyler göndermek isterim.neye ihtiyaçları olduğunu yazmışsınız ama,belli bir sayı var mı?
kaç kişiler bilerek alsak daha iyi olur düşüncesindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?