Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acelemiz yok barçmanım bayram sonrası bir tarihte buluşacağız inşallah...yine çok güzel bir işe imza atmak üzeresiniz kızlar
Tek ricam çok acele etmeyin Bayram geçtikten sonra olsunki bende birşeyler yollayabileyim
ekledim canım sadece link vermiştim ama böyle daha iyi oldu..Kalliste ablacım videoyu ve birkaç resmide ilk mesajına eklermisin.Daha önceki buluşmayı bilmeyenlere fikir olur..
bende seccade, tesbih, iç çamaşırı, çorap alırım
casmin özgurdu ve xxxyıldızdı galiba üçüde çamaşırla ilgileniyo
tarih olarak kesin bir günümüz yok biraz toplanalım da ortak nokta bulmaya çalışıcaz inşallah... bayram sonrası diyoruz şimdilik..bu sefer bende gelmek istiyorum
tarih olarak ne zaman düşünülüyor acaba...?
bende bende bende geLmeyı cooook ıstıyorum ... elımden ne geLebılecegı ıcın su an bırsey dıyemem ama lUtfen banada haber verın..
Sen niye gelemeyebilirim diyorsun.Bende kızımı anneme bırakacağım.Şartları zorla.Kalabalık olalım...
ablam sen aklımdasın haber vericektim sanayine çok güzel bir işe imza atmak üzeresiniz kızlar
Tek ricam çok acele etmeyin Bayram geçtikten sonra olsunki bende birşeyler yollayabileyim
xxyıldız değil bendim canım:):):)
kk ya üye olmayan arkadaşlarımız da gelebilirlermi ?