2. Darülaceze buluşması...

yine çok güzel bir işe imza atmak üzeresiniz kızlar
Tek ricam çok acele etmeyin Bayram geçtikten sonra olsunki bende birşeyler yollayabileyim

Kalliste ablacım videoyu ve birkaç resmide ilk mesajına eklermisin.Daha önceki buluşmayı bilmeyenlere fikir olur..

yine çok güzel bir işe imza atmak üzeresiniz kızlar
Tek ricam çok acele etmeyin Bayram geçtikten sonra olsunki bende birşeyler yollayabileyim
Acelemiz yok barçmanım bayram sonrası bir tarihte buluşacağız inşallah...

Kalliste ablacım videoyu ve birkaç resmide ilk mesajına eklermisin.Daha önceki buluşmayı bilmeyenlere fikir olur..
ekledim canım sadece link vermiştim ama böyle daha iyi oldu..
bende seccade, tesbih, iç çamaşırı, çorap alırım

Bana da bir arkadaşımız cuma gününe kadar bir koli yolluyor yemeni, patik vs olacakmış geldiğinde yazarım..

ablacım eğerbende gelemezsem inşlh bişeyler yollamaya çalışıcam

bende bende bende geLmeyı cooook ıstıyorum ... elımden ne geLebılecegı ıcın su an bırsey dıyemem ama lUtfen banada haber verın..

bu sefer bende gelmek istiyorum
tarih olarak ne zaman düşünülüyor acaba...?
tarih olarak kesin bir günümüz yok biraz toplanalım da ortak nokta bulmaya çalışıcaz inşallah... bayram sonrası diyoruz şimdilik..

bende bende bende geLmeyı cooook ıstıyorum ... elımden ne geLebılecegı ıcın su an bırsey dıyemem ama lUtfen banada haber verın..

inşallah gelebilirsiniz...

Sen niye gelemeyebilirim diyorsun.Bende kızımı anneme bırakacağım.Şartları zorla.Kalabalık olalım...

ay artık anneme yusufa bakarmısın demeye çekiniyorum
biraz sakin bi çocuk olsa hiç bırakmam
yinede kesin konuşmıyayım hiç belli olmaz gelebilirimde gelemiyebilirimde

merhaba öncelikle kutluyorum sizi kk yı bi kez daha ayakta alkışlamak istiyorumm

ben burdadayım o yüzden gelemem ama yardımlarımı kargoyla tarafınıza yollasam olur muuu

Kallişim veya konuya benden daha hakim biri müsait bir zamanında banada anlatırsanız neler yapılabileceğini memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…