http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html
Arkadaşlar biliyorsunuz çok yakın bir tarihte darülaceze buluşması gerçekleştirdik, fakat gördük ki daha bir çok eksiği olan bakıma muhtaç yaşlımız var yakın bir tarihte tekrar bir buluşma düzenleyip eksiklerimizi götürmek istiyoruz, bizimle bu organizsyona katılmak isteyen arkadaşlar her türlü fikirlerinizi yazabilirsiniz..
Şu an da tarih konusu kesinleşmemiştir, ortak bir nokta da buluşuruz ileri ki günlerde tarih konusunu netleştiririz...
En büyük eksiğimiz iç çamaşırı ve çorap....
Örgü patik, yemeni vs. vs tüm fikirlerinizi bekliyoruz ....
çok iyi olmuş bu topik
tekrar gelmeyi yürekten çok çok isterim
gelirsemde
Allah ömür verirse onlara bende bişeyler isteyen ninecikler vardı
onların isteklerini götürmek isterim
atlet
kazak
çember
yelek
çorap,patik
takı,oje,parfüm
ressama boya :))
Teyzelere çamaşır, pijama, basma etek, tesbih, Tülbent , penye bone, terlik , parfüm:) , sabun vs. vs.
Amcalara çamaşır,pijama, alt eşofman , tesbih,takke, terlik, sabun vs.vs. olabilir.Benim aklıma bunlar geldi.
İnşallah canım benim.. ressama boya demişsin boya mı istedi :) ben de çantasını alırım bari ya da güzel bir kutu fırçalarını koyabilmesi için..
boya istemedi ama sanatına destek olmak için içimden öyle geldi
özellikle yeşil çanta blucam ona yada dikerim yeşili çok sevdiğini söyledi
takıcı vardı onada belki boncuk felan ayarlarım inşlh
İstediğin boncuk olsun canım benim ne demekay o boncuklardan bende isterem
Ecrincim karar verdiğinde yazarsın olur mu arkadaşım toptan alacak arkadaşlarda belirlerler ne alacaklarına sonra kararlaştırırız bunu .. bir kaç gün içinde karar veririz zaten neler yapacağımıza...bende katılacağım inş..50 çorap alabilirim yada 50 iç çamaşırı..
Tamam Elifim dediğin gibi yol ve yolcunun durumu hiç belli olmuyor kısmet diyelimYa günü bana göre belirlemeyin nolur.Yolculuk hali belli olmaz.plan değişir katılamam mahcup olurum.Şöyle yapalım gün belirleyin mümkün olursa katılayım olurmu ?:)olmadı bende bişiler alır kargoyla yollarım.Bir yolu düşen iletir.
Tamam ayburum alacak arkadaşlarımızla görüşürsün amonra alırım diyordu mesela özgürde çamaşır işi yapıyor sanki birisi daha çamaşır işi ile uğraşıyordu ama unuttumbende elimden geleni yaparım ama dışarı çıkıp alışveriş yapamam toptan alınan çamaşırlara katkım olur bendende parfüm isteyen vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?