2 çocuklu, çıtır bir kadın olacağım 💃🏻

Tam aradağım sayfa 😊 bende iki çocukluyum biri 3 yaşında , biri 3 aylık. Ben 26 yaşındayım 😊 su anda 68 kıloyum ama 58 olmak istyrm bide göbek gıtsın istyrm 🙄 ben 21 gunluk sıkılaşma programı ve şekersız dıyetıne gırdım bakalım 10 gun oldu inşallah gider bir iki kilo 😁
Harika, mutlaka gider. Motivasyonunuzu bozmayın yeter. 10 kilo da hiçbir şey değil. Bakın ben bir ayda 7 kiloya yakın verdim.

Ekmek, tatlı ve paketi gida hiç tüketmedim. Akşam en geç 8 den sonra hiçbir şey yememeye çalıştım. Emzirdiğim için çok midem kazanırsa belki bir elma yada iki üç kaşık yoğurt yedim.

Harika, mutlaka gider. Motivasyonunuzu bozmayın yeter. 10 kilo da hiçbir şey değil. Bakın ben bir ayda 7 kiloya yakın verdim.

Ekmek, tatlı ve paketi gida hiç tüketmedim. Akşam en geç 8 den sonra hiçbir şey yememeye çalıştım. Emzirdiğim için çok midem kazanırsa belki bir elma yada iki üç kaşık yoğurt yedim.
Evet doğru ben bir gun dıyet yaptım süt komple gıttı çünkü açken su içemiyrm .
Şimdi kahvaltı ekmek azaltıp guzel yapıyrm .
Aradan 2 saat gecince spor . ikindi 4,5 gibi akşam yemeği ekmeksiz ne varsa . sonra su bolca ,çay olursa şekersız cay .
En gec 22;30 yatış 😊

İf diyetine uyuyorsanız süper. Bebiş akşam kaçta uyuyor benden tavsiye o uyuduktan sonra mutlaka yarım saat leslie 3 yapmaya çalışın. Bu hem sizi çok yormayacak hem de attığınız teri görünce ertesi güne daha motive başlayacaksınız.

Waaov süpersiniz, tebrik ederim.

Ne kadar farketmiştir. Ben de yetmişlere insem azmim iki katına çıkacak inanıyorum.

Ama bozmak yok!

Bir de ben kendime termal tayt aldım hanımlar yukarı da yazdım ya leslie yapıyorum diye inanın attığınız teri görünce inanamıyorsunuz. İnanılmaz etkili bir ürün. Mutlaka tavsiye ederim.

Ve burdan günlük yediklerimizi günlük gibi birbirimizle paylaşabiliriz. Benim de motivasyonum çok inişli çıkışlı çünkü. Birbirimize destek olalım.

Seneye yazın şunu desinler istiyorum; bu kadının iki küçük çocuğu yok mu yahu maşallah manken gibi! 😄
Merhaba ben de 2 çocuk annesiyim 74 ile if diyetine başladım eger motivasyonum düşürmez devam edersem guzel gidiyor bu hafta 71 leri gordum. Bebiş 6.5 aylık dis çıkarma evresinde doğru düzgün uyumuyor spor yapamıyorum . Gündüz yarim saat uyuyor. Yemek mi yapayım evini toparlayayım spor mu yapayım bilemiyorum. Su süreç geçsin leslie yapacağım sırf spor yapamadığım icin pes edip bırakmak istemiyorum. Burada birbirimizi motivr edelim
Siz nasil program yapıyorsunuz gun icinde kendinize vakit ayiriyorsunuz

Merhaba ben de 2 çocuk annesiyim 74 ile if diyetine başladım eger motivasyonum düşürmez devam edersem guzel gidiyor bu hafta 71 leri gordum. Bebiş 6.5 aylık dis çıkarma evresinde doğru düzgün uyumuyor spor yapamıyorum . Gündüz yarim saat uyuyor. Yemek mi yapayım evini toparlayayım spor mu yapayım bilemiyorum. Su süreç geçsin leslie yapacağım sırf spor yapamadığım icin pes edip bırakmak istemiyorum. Burada birbirimizi motivr edelim

Merhaba süpersiniz öncelikle, lütfen bozmayın devam edin çünkü bir daha bu yaşlarımıza dönemeyeceğiz. Henüz gençken ve sağlıklıyken istediğimizi giymek, her ortama özgüvenle girmek bizim de hakkımız 💪🏻

Ben daha önce çok diyet yaptığım için biraz bünyemi tanıyorum ve ona göre ilerliyorum. Mesela bana kilo verdiren en büyük etkenin erken saatte yeme işini bitirmek olduğunu farkettim. Aslında bu herkes için böyledir de daha önce diyetisyenlerle de çalıştım onların 22:00 gibi bir saate küçükte olsa bir ara öğün koymuşlukları vardı. Onu artık yapmıyorum.

Bir de dengelemeyi öğrendim. Mesela pikniğe gittik bu hafta sonu orada kendimi sınırlamadan istediğim kadar et ve salata yedim.

Ama mesela bunu yapınca akşam yemeğini es geçtim.

Ben de bu aralar spor yapamıyorum. Üzerime bir miskinlik çöktü ama buna rağmen asla ekmek yemeyerek, öğünlerimi günün erken saatlerinde biterek ve bol su içerek kilo kaybetmeye devam ediyorum.

Bu arada kendinize nasıl vakit ayırıyorsunuz diye sormuşsunuz.

6 aylık bir bebek(Ki benimki de gündüz yarım saat uyur en fazla) ve 2 buçuk yaşında neredeyse adını bile inkar edecek bir kriz döneminde olan oğlum varken, asla kendime vakit ayıramıyorum desem yeridir.

Onlar uyuduktan sonra da çok geçmeden uykum geliyor zaten.

Banyo yapabilirsem, uyumadan önce bir iki krem sürüp cildimi nemlendirebilirsem yada ikisinin ağlamadan ve bir şey talep etmeden geçirdiği bir on dakikalık zamanlarda kahve içebilirsem kendime vakit ayırmış oluyorum.
😄

Bu arada kendinize nasıl vakit ayırıyorsunuz diye sormuşsunuz.

6 aylık bir bebek(Ki benimki de gündüz yarım saat uyur en fazla) ve 2 buçuk yaşında neredeyse adını bile inkar edecek bir kriz döneminde olan oğlum varken, asla kendime vakit ayıramıyorum desem yeridir.

Onlar uyuduktan sonra da çok geçmeden uykum geliyor zaten.

Banyo yapabilirsem, uyumadan önce bir iki krem sürüp cildimi nemlendirebilirsem yada ikisinin ağlamadan ve bir şey talep etmeden geçirdiği bir on dakikalık zamanlarda kahve içebilirsem kendime vakit ayırmış oluyorum.
😄
Kiyamam senin daha zor yaş aralığı cok az benim biri 6 yasinyaşını dolduracak 19 ekimde diğeri 6 aylık. Dus alabilmek cok lüks bazen esim çocuklar uyuduktan sonra girersin diyor neymiş susmazsa küçük ne yaparmış 😣😣onlar uyudugunda da uyumak istiyorum spor falan nerde. En buyuk.iyilik hava guzel olduğunda oğlanı gezmeye çıkarmak yürümüş.oluyorum.

Pirayeeeee Pirayeeeee nasilsin? Motivasyonu körüklemek adına dün ve bugun kalça basen hareketleri yaptim bugün ilave 15 dk leslie ile yürüdüm.. Aralıklı.oruca devam. Bebekten fırsat buldukca yapacağım.insanlik icin kucuk ama benim icin buyuk bir adım😎😎

Pirayeeeee Pirayeeeee nasilsin? Motivasyonu körüklemek adına dün ve bugun kalça basen hareketleri yaptim bugün ilave 15 dk leslie ile yürüdüm.. Aralıklı.oruca devam. Bebekten fırsat buldukca yapacağım.insanlik icin kucuk ama benim icin buyuk bir adım😎😎
Harikasın vallahi tebrik ederim 🥳

Ben birkaç gündür oğlumu kreşe alıştırmaya çalışıyorum onu getirip götürüyorum vs onun dışında spor hâlâ yok. Ama ağzımı tutuyorum tabi. Bu hafta içi tartılıp günceleme yapacağım.
En kısa sürede yetmişlere inerim inşallah 🙏🏻

Ben birkaç gündür oğlumu kreşe alıştırmaya çalışıyorum onu getirip götürüyorum vs onun dışında spor hâlâ yok. Ama ağzımı tutuyorum tabi. Bu hafta içi tartılıp günceleme yapacağım.
Kac kilosun Su anda bende 60 lara inmek.istiyotu..71.8 gb biseydim

Slm oğlunuz kreşe alısa sureci nasil geciyor ?tartıldınız mi? If diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım grubunda aktifim bura da da aktif.olursak daha iyi motive.olabilir

Merhaba hanımlar. Yaş 27, Boy 158, kilo 75
8 aylık bi oğlum var. Hamileyken aldığım kilolardan bana kalan 5 kg, öncesinde de fazlam vardı maalesef. Hedefim 56-57 kg. Gün içinde hep bozuyorum diyetlerimi ama gecenin bu vaktinde özgüvenimin ne kadar azaldığını, kendimi artık hiç beğenmediğimi farkettim ve çok üzüldüm. Bu kiloları vericem!

8 aylık bi oğlum var. Hamileyken aldığım kilolardan bana kalan 5 kg, öncesinde de fazlam vardı maalesef. Hedefim 56-57 kg. Gün içinde hep bozuyorum diyetlerimi ama gecenin bu vaktinde özgüvenimin ne kadar azaldığını, kendimi artık hiç beğenmediğimi farkettim ve çok üzüldüm. Bu kiloları vericem!
Birbirimize destek.olalim ve kurtulalım bu kilolardan . Senin bebek daha hareketlidir benim oğlum 6.5 aylık sürekli gezdirmek istiyor leslie yapıyorum.ara ara kucağıma alıyorum. Yakında yuruduklerinde spor yapmaya halimiz kalmayacak

Ben bu hafta 70 kiloyu gordum insallah 60 ları görmek nasip olur. Baskül degil mezura benim rehberim. Temmuz ayındaki ölçümlerimle kıyaslayacağım 15 ekimde😉aralıklı oruca 1 ayı göreyim sonra olcum😎

Bu sabaha 81.7 ile uyandım. Aslında tartı günüm yarındı ama dayanamadım.

Şu an haftada bir kilo veriyorum. Normal ve sağlıklı olanının bu olduğunu biliyorum, gönül ister daha çok vereyim ama spor hâlâ yapamıyorum. Suyu her gün aynı hevesle içemiyorum.

Buna da şükür!

Yetmişli rakamlara çok çok az kaldı.

Her ne olursa olsun boğazı tutmaya devam.

Eskisi gibi iştahım zaten yok. Önümde dünyanın en güzel şeyini yesinler mental olarak ve bünye olarak yememeye alıştım. En önemlisi bu.

Lütfen bırakmayalım arkadaşlar.

Bu yaZıları okuyup henüz başlamamış arkadaşlarım da bir yerden başlayın hemen.

Günler, aylar o kadar hızlı geçiyor ki... Bu kadar kiloyu nasıl vericez yolum çok uzun diyip hayıflanmak yerine bir dahaki yaza incecik olmanın heyecanını yaşayın!

Yapabiliriz, inanıyorum. 💪🏻

Aklıma koyarsan yapamayacağın hiçbir şey yok. Ne güzel genceciksin,neden memnun olmadığın bir bedenin içine hapsolacaksın. O incecik kızların iradesi senden güçlü değil. Sen de istediğim kıyafetleri gönlünce giyebilirsin. Lütfen hemen başla 💪🏻

Slm oğlunuz kreşe alısa sureci nasil geciyor ?tartıldınız mi? If diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım grubunda aktifim bura da da aktif.olursak daha iyi motive.olabilir
Oğlumu kreşe alıştırma süreci kötü diyebilirim. İlk günler hevesle gidiyordu şimdi benden ayrılmak istemiyor. Kilomu da güncelledim ☺️

Birbirimize destek.olalim ve kurtulalım bu kilolardan . Senin bebek daha hareketlidir benim oğlum 6.5 aylık sürekli gezdirmek istiyor leslie yapıyorum.ara ara kucağıma alıyorum. Yakında yuruduklerinde spor yapmaya halimiz kalmayacak
Evet oğlum artık çok hareketli, sürekli ayağa kalkma ve düşme halinde 🥴 inşallah spor yapacak gücü kendimde bulabilirim çünkü gerçekten yoruluyorum. Ama öncesinde irademi güçlendirmek ve motivasyonumu korumak zorundayım çünkü yiyeceklere dayanamıyorum 🥺
Aklıma koyarsan yapamayacağın hiçbir şey yok. Ne güzel genceciksin,neden memnun olmadığın bir bedenin içine hapsolacaksın. O incecik kızların iradesi senden güçlü değil. Sen de istediğim kıyafetleri gönlünce giyebilirsin. Lütfen hemen başla 💪🏻
O kadar haklısın ki😓 üniversite yillarimdan beri bedenimle hiç barışamadım ki o zamanlarda 60 kg civariydim. Şu an +15 daha ve kendimi inanılmaz yaşlı, bakımsız hissediyorum. Siz şu an aralıklı oruçla mi devam ediyorsunuz

Evet oğlum artık çok hareketli, sürekli ayağa kalkma ve düşme halinde 🥴 inşallah spor yapacak gücü kendimde bulabilirim çünkü gerçekten yoruluyorum. Ama öncesinde irademi güçlendirmek ve motivasyonumu korumak zorundayım çünkü yiyeceklere dayanamıyorum 🥺

O kadar haklısın ki😓 üniversite yillarimdan beri bedenimle hiç barışamadım ki o zamanlarda 60 kg civariydim. Şu an +15 daha ve kendimi inanılmaz yaşlı, bakımsız hissediyorum. Siz şu an aralıklı oruçla mi devam ediyorsunuz

Hayır ben aralıklı oruç yapmıyorum. Aslında benzer mantıkta yaptığım şey ama ben kahvaltı öğünümü geçe bırakmıyorum çünkü emziriyorum.

Genel olarak protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum.

Hamurişi(ekmek dahil), paketli gıda, tatlı ağzıma sürmüyorum.

En en önemlisi akşam en geç 8’de yeme işini bitiyorum.

Bol su içmeye çalışıyorum.

Spor yapma hedefimde vardı ancak ilk bir iki hafta Leslie 3 yaptıktan sonra onu da yapamıyorum şu an koşturmaca ve tembellikten... Yine de zayıflamaya devam ediyorum.

Çünkü en önemlisi irademize sahip olmak ve devamlılık.

Oğlumu kreşe alıştırma süreci kötü diyebilirim. İlk günler hevesle gidiyordu şimdi benden ayrılmak istemiyor. Kilomu da güncelledim ☺️
Alışır canim zamanla pes etme yeterki. Kizim 3 yaşında kreşe başladı ilk hafta süperdi sonra ağladı ama pes etmedim devam etti. O zaman vazgeçeydim bu yıl anaokulunda ağlayan arkadaşlarını görüp etkilenirdi ve ağlayarak yaptırırdı istediğini cok şükür şimdi isteyerek gidiyor.cok az kalmış 70 lete hadi bakalim.haftaya daha motive olarak ulaşacaksın
Eminim yapacağız. Dediğin gb keşke dediğimiz kıyafetlere gitmek var en önemlisi sağlık hamileligimde karaciğer yağlanması yaşadım cok üzüldüm daha yaşım genç yolun yarısında bile değilim

Ben aralıklı oruç yapıyorum ama 14 /10 saatini uyguluyorum emzirdigim icin çok acıkıyorum. Öğünlerine 1 er dilim ekmek yiyorum zamanla onuda kaldırırım. Sadece makarna pilav tatl i ve paketli gıdalardan uzağım. Onun yerine mercimek baklagil oy yemekleri ve sebzeler yiyorum. Meyvede aksam yemiyorum gündüz yiyorum. Aralıklı oruç mantığıma yatıyor benim.

X