cocuklariniz arasi 3 yas, benim iki oglum var ikisinin arasi 16 ay bakacak kimsem olmadigi icin hastanede bile 4 kisi kaldikPardon da verdiğim cevaplar nasıl farklı örnek verir misiniz?annemin yaşlı babamı memlekette bırakıp 2 aydır bana yardımci olma çabası ve tansiyon şeker hastası olmasi,ona birsey olacak diye korkmam ve bunun vicdan azabıni yaşamam bana göre kalbi yoran bir his.aynı zamanda 3 yaşındaki evladına babaannesi baksa dahi evladin evin içinde anne diye beni sürekli araması da kalbimi yoruyor.kV oyun oynamayı bilmiyor babası eve gelince çocuk neşeleniyor çünkü oyun oynayacak biri oluyor artık birde benim yerime babasını koyarak sakinliyor biraz.bu sebeple eşim e işten çık sen kizimizla ilgilen bende oglumla diyorum.ben evladımı tv başına oturtup yada eline tel verip iki çocuğa da bakabilirdim herkes gibi.tv izletmiyoruz tel vermeyiz çocuğun okuma bilmez ama çoğu evdeki kitaptan çok kitabı vardır. Çocuğumuzu elimizden geldiğince iyi yetiştirdik ebeveyn olarak.biz isteyken bu yaşa kadar babaannesi baktı. Beslenmesinde abur cubur çikolata dahi olmadı.özen gösterdik yavrumuza elimizden geldiğince. 2.çocuk kazara oldu korundugumuz halde,kiyamadik.okumuş etmiş meslek sahibi insanlarız çocuk kardeşi olunca krese gonderilirse evden uzaklastirildigini istenmediğini düşünür diye gonderemedik bebek doğduğunda.kardeşi olunca nasıl bir hayatımız olacağını kestirsek te bebeğin gazlı ve aglak olabilecegini hesaba katamadik.şuanki zorlugumuz bebeğe kızıma bakamamak değil arada kalmanin duygusal ezikligi yorgunluğu. Keşke biraz da kendinizi yerime siz olarak değilde konu sahibi ben olarak koyabilseniz.
ne kayinvalidem ne annem lohusaliklarimda yanimda oldu hicte aglanip sizlanmadim, esimde karsi yakada calisiyor sabah 5te gider aksam 7 de gelir
cocuklarimin ikisi de sabah 4-5 ten once uyumaz
su yukarida anlattiklariniz aynen benim cocuklarim icinde gecerli ne tablet ne tv
sizin yerinize koyarak anlatmadim zaten size oneri de bulundum
herkes gibi dediginiz zamanin tum anneleri cok bilincli bir cok kadinda egitim gormus kimi yerdiginizi anlayamadim?
siz burda sizlaniyorsunuz
ikinci oglum dogdunda ilk oglumun tek basina yapabildigi seyler o kadar azdi ki
sizin kizinizin bicok seyi kendi yaptigina eminim
tek soyleyecegim sey ben yaptiysam emin olun herkes yapar kimseden destek gormeden tek basima birini 3.5 birini 2 yasina getirdim bugune kadar yanimda 1 gun kalan biri olmadi ki sizin anneniz yaninizda