- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
Ben size pes diyorum gerçekten ne demek kadin bakamiyorsa adam isten cikip baksin ya ? Gercekten bu kadar insanin icinde bunu bi siz savunuyorsunuz herkes tam aksini savunurken ve o aksini savunanlar da bir anne. Baba zaten elinden geldigince yardimci oluyor bu kadar insan yardimci oluyor konu sahihine tek bakmiyor yani...Ee kadın 4 aylık zaten çalışacağım diyor. Kim emzirecek o zaman. Türkiye'de doğum için yasal ücretli izin 4 ay sadece. Bebeği 3-4 aylıkken ise başlayan annelerin bakıcısı nasıl besliyorsa bebeği babası da o şekil besleyecek.
Ben sizin neyi savunduğunuzu anlamadım gerçekten. Baba bakmasın çocuğa o calissin para getirsin. Kadın baksın sadece öyle mi?
Çünkü anne önce gelir?? Nerede önce geliyor bebek bakımında sanırım çünkü memesi var.
Halbuki iki insanın ortak çocuğu. Ne kadar anne ise o kadar baba. Rolleri değiştirmekte ne sakınca var. Kadın diyor BAKAMIYORUM.
Ben de diyorum O ZAMAN BABASI BAKSIN. Baba olmak böyle olmalı. Ama erkek işinden çıkmasın. Cevabınız bu gerçekten. Ee kadın çalışacak. Yok anne önce gelir- bu ne demekse?
Bende calisan bi kadin olacagim meslek geregi sehir sehir gezecegim ne anne ne kv kimse olmayacak ben cocuk yapmayacak miyim yani ? Kimseye de güvenemem o cocugu yaparken yaptiysak babasiyla sorumlulugunu da biz alacagiz kimse degil. Nerde gorulmus anne bakamiyor baba isten cikip bakiyor vallahi saçmalik.