• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocukla boşanmak..

poncikhanim12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
3
2
1
25
Kızlar hayırlı akşamlar.Bir gün buraya üye olup bunları yazacağım aklıma gelmezdi..
4 yıllık evliyim 2 çocuğum var biri 2 diğeri 4 yaşında
Eşimle anlaşamıyorum eşimin ikinci benim ilk evliliğim bu arada.Boşanmak istiyorum şuan da çalışmıyorum ama eski çalıştığım işe ne zaman istersem dönebilirim.Kafam çok karışık.boşanırsam çocukların velayeti nasıl oluyor bilginiz var mı eşim polis memuru bundan dolayı velayeti alabilir mi acaba tecrübelerinizi yazabilir misiniz

Alamaz. Küçük çocuklar. Alıp nasıl bakacak zaten? Nöbetli çalışma ile. Yaşlar kreş için yeterli çalışıp kendiniz bakabilirsiniz inşallah. Ailenizdem de bakımları konusunda drstek olabilecek birileri var mı?
Ailemden çocuk bakımı konusunda pek bi destek görmedim boşanırsam da göreceğimi sanmıyorum.Ama boşanma konusunda maddi manevi arkamdalar onu biliyorum.

Kızlar hayırlı akşamlar.Bir gün buraya üye olup bunları yazacağım aklıma gelmezdi..
4 yıllık evliyim 2 çocuğum var biri 2 diğeri 4 yaşında
Eşimle anlaşamıyorum eşimin ikinci benim ilk evliliğim bu arada.Boşanmak istiyorum şuan da çalışmıyorum ama eski çalıştığım işe ne zaman istersem dönebilirim.Kafam çok karışık.boşanırsam çocukların velayeti nasıl oluyor bilginiz var mı eşim polis memuru bundan dolayı velayeti alabilir mi acaba tecrübelerinizi yazabilir misiniz
Belki terapist desteği ile sorunlarınızı aşarsınız.

Boşanma sebebiniz nedir ?

Şiddet yoksa evlilik birliği içindeyken işinize dönüp düzeni kurun öyle ayrılın, velayeti zaten alamaz sizden.
Planlı hareket edin, birden çat diye boşan aile evine dön işe gir hepsi çok zor en azından bi düzenin olur. İş ev çocuk nasıl gidicek bi bakarsın

Üzüldüm durumunuza. Oluru hiç yok diyorsanız yolunuz açık olsun. Bulunduğunuz yerin barosundan adli yardım isteyebilirsiniz boşanma için. Ama en kısası maddi talepleri bir kenara koyup en hızlı şekilde anlaşmalı olarak boşanmak. Yıpranmadan. Polis olması hiçbir şeyi değiştirmez merak etmeyin.

Planlı
Şiddet yoksa evlilik birliği içindeyken işinize dönüp düzeni kurun öyle ayrılın, velayeti zaten alamaz sizden.
Planlı hareket edin, birden çat diye boşan aile evine dön işe gir hepsi çok zor en azından bi düzenin olur. İş ev çocuk nasıl gidicek bi bakarsın
Kesinlikle katılıyorum. Sakın sabırlı ve planlı hareket edin ani adım atmayın. Çocukların yaşları uygun hemen düzeninizi kurun ailenizden hiç destek görmeyecekmiş gibi işyeriniz geri kabul ediyorken hemen başlayın kreş okul düzeninizi oturtun altınlarınızı garanti altına alın maddi olarak güçlenmeye bakın bunlar tamam dediğiniz zaman açın davanızı maddi olarak kadın güçlü olmazsa çok daha zor. Mesleği ne olursa olsun bunlar çirkefleş ıyor boşanma aşamasında

Back
X