• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.çocuk

angel3424

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
47
17
18
26
kızzlllarrr selam
Beş yaşında kızım var ve şu aralar ikinci çocuğu yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum bi yanım yap geç bile kaldın diyor beraber büyürler kızıma kardeş olur diyorum bir yanım yapma bu zamanda çocuk büyütmek onu koruyup kollamak çok zor hemde iki çocukla baş edemezsin diyor sizce ikinci çocuk için geç mi kaldım yoksa hiç yapmamam mı gerek iki çocuklular yazabilir mi lütfen

İkinci çocuğu kardesi olsun mantığı ile yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Çocuğu bunun dışında tıpkı ilki gibi istekle ve bağımsız yapacaksanız yapın. Ve ikisine birden iyi bir gelecek vereceğinize inanıyorsanız. Yoksa bu dünyaya gelirsek, dünya zaten üreme üzerine kurulu. Siz cocuk yapsanız da yapmasanız da bu sistem böyle devam edecek .

Beraber büyüsünler bi kardeşi olsun diye 2. çocuğu yapmak bana çok ters ya da daha yeni doğum yaptığım için gözüm yemiyor :) siz ve eşiniz hazırsanız maddi manevi olarak ancak öyle düşünmelisiniz bence.

öyle değil aslında eşime kalsa tek çocuk yeterli diyor da ben ikinci çocuğu da istiyorum ama bazende düşününce yapamam sakin kalamamaktan korkuyorum

İkinci çocuğu kardesi olsun mantığı ile yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Çocuğu bunun dışında tıpkı ilki gibi istekle ve bağımsız yapacaksanız yapın. Ve ikisine birden iyi bir gelecek vereceğinize inanıyorsanız. Yoksa bu dünyaya gelirsek, dünya zaten üreme üzerine kurulu. Siz cocuk yapsanız da yapmasanız da bu sistem böyle devam edecek .
Mantıklı bir yorum

kızzlllarrr selam
Beş yaşında kızım var ve şu aralar ikinci çocuğu yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum bi yanım yap geç bile kaldın diyor beraber büyürler kızıma kardeş olur diyorum bir yanım yapma bu zamanda çocuk büyütmek onu koruyup kollamak çok zor hemde iki çocukla baş edemezsin diyor sizce ikinci çocuk için geç mi kaldım yoksa hiç yapmamam mı gerek iki çocuklular yazabilir mi lütfen
Kardeşimle aramda 11 yaş var, iyi ki bi kardeşim olmuş diyorum hep, ağlaya ağlaya kardeş istedim herkesin kardeşi var ben tek başımayım diye, şuanda evliyim 18 aylık oğlum var iki ay sonra da kızım olacak İnşallah, kardeşimi aramadığım yazmadığım tek günüm yok. Allah korusun anneme babama bir şey olsa beni bu dünyada yapayalnız bıraktınız diye kırılırdım herhalde tek çocuk olsaydım, yani kuzen akraba arkadaş bir yere kadar bence, eğer ikisine de yetebilecekseniz hem maddi hem manevi olarak, hiçbir zaman geç de değil erken de. :)

Back
X