- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi kelebek_gibi
-
Çocuğum sakin de değil üstelikEşinize rahatına düşkünse bence 2-3 hatta 5 sene erteleyin abartmıyorum. Kendinize yazık etmiş olursunuz. İki çocuğum arasında 20 ay var evde kafayı yiyorum. Ki eşim çok iyi yardımcı olmasına rağmen. Annemler de yakınımda ara sıra gelir ben giderim ama buna rağmen çok çok zorlanıyorum. Ve kızım 26 oğlum 6 aylık. Oğlum sakin bir bebek kızım da çok hareketli ve meraklı bir çocuk ama buna rağmen olmuyor. Hiç çocuğum sakin diye güvenmeyin
Benim ikiz inanılmaz zor ama gulusleri her şeye yetiyor o yüzden dedim zaten yorgunluğa alıştınız devam edinEvet rahata alışmışken en başa dönmek bana çok koyar. Hep derim keşke ikiz olsaydı zor olurdu ama yardım eden de olurdu
Nenkör kadınV
valla benim çevremde de saatlerce bakan yok ama burdaki bazı arkadaşların eşleri çok iyi eş çok ilgili bir babamesela su an eşim yerde kızımla oynuyor hiç ilgilenmiyor diyemem
İnsanoğlu rahata hemen alışıyor. Şahsen bir gün azıcık fazla uyusam ertesi gün kalkmak zor geliyor. Ben de rahatıma düşkünüm çünkü hayırlısı olsun herkesin yaşamı koşulları Farklı ama bu konu sayesinde gördüm ki anne hatta anneden daha ilgili babalar var helal olsunBenim ikiz inanılmaz zor ama gulusleri her şeye yetiyor o yüzden dedim zaten yorgunluğa alıştınız devam edin
Evet sonradan fark ettim ya odun gibi bi adam betimlemişimNenkör kadın
Kk ye çocuğa bakmayan bir adam profili yansittin konu açtın acalı millet adama düşman oldu
Herkes bir olmiyor işte üzülme belki ikinici çocukta ilgili olur insanlar değişebilir benceİnsanoğlu rahata hemen alışıyor. Şahsen bir gün azıcık fazla uyusam ertesi gün kalkmak zor geliyor. Ben de rahatıma düşkünüm çünkü hayırlısı olsun herkesin yaşamı koşulları Farklı ama bu konu sayesinde gördüm ki anne hatta anneden daha ilgili babalar var helal olsun
O zaman yürek yemişsiniz diyorum. Ne yapın edin erteleyinÇocuğum sakin de değil üstelik
aynen canim bende göndermem kızımı oyle bnde ikilemdeyim ama bnm rahatsixligim var ve bir an once ikinciyi yapmak istiorm yaza denemelere baslamam lazim zor olacak ama herkes nasil yapiosa istedikten inandiktan snra yapabiliriz biraz yorucu ve yipratici bir surec olacak ama insallah hakkimizda hayirlisi olurBen de Haziran gibi düşünüyorum kararım netleşirse. Birlikte aynı şeylerden zevk alsınlar istiyorum ama korkuyorum da üstelik ailelerimiz Kızlar bile göndermiyosun gönder sen dinlen uyu falan derler ben kendim halletmeye calısırım
Yaş araligi fazla olunca ne oluyor? Benle kardeşim arasında 7 yaş var ama bu kardeşimi yaş farklı var diye daha az sevdiğim anlamına gelmez. Büyük biraz olgunlaşınca yaparsınız. Yipranmayin koyun 10 yaş oldun aralarinda. Önemli olan annenin sagligiKızlar selam. Su an 17 aylık bir kızım var. Kızım doğmadan önce hayalim peş peşe çocuk yapıp birlikte büyütmekti. Evdeki hesap çarşıya uymadı :) kızım çok hareketli geceleri hala uyanan bir bebek. Ailelerimizle aynı sehirde yasıyoruz arada destek oluyorlar. Eşimin maddi durumu iyi. Ben su an çalışmıyorum ancak çalışmayı hep istedim şartlar uymadığı için çalışamadım ama ilerde bi fırsat çıkarsa değerlendirebilirim. Eşim ev işi çocuk bakımı konusunda hiç yardımcı değil. Rahatına aşırı düşkün ve çocuk bakmak kadının işidir kafasında ne yazık ki. 2. Çocuğu net olarak isteyen o. Hem de aylardır. Ben de çok yorulduğum ve tüm sorumluluğu tek basıma üstlendiğim için aslında tek çocuk mu olsa diye düşünüyorum. Sonra diyorum ki ille kardeşi olacaksa yaş farkı olmasın aynı şeylerden zevk alsınlar birlikte bi sinemaya gidebilelim vs. Ama çok çok kararsızım. Tek basıma iki çocuğa bakamam diyorum eşim de her gün bakıcı/yardımcı gelir diyor ama geceleri ne olacak? Ben de rahatıma aşırı düşkündüm eskiden. Kızlar akıl verin lütfen ben ne yapayım? Haziran gibi hamile kalsam araları 2.5 yaş oluyor.
Yaş aralığı 7-8 yaş olan iki kardeş var çok yakınımda. Ortak hiç bişeyleri yok büyük babayla sinemaya gidiyor küçük anne ile evde. Aile birliği yok gibi ve hep şikayet ediyor anne zor geliyor bakmak bi an önce büyüse keske önce yapsaydım tam rahat ermiştim en başa döndüm vsYaş araligi fazla olunca ne oluyor? Benle kardeşim arasında 7 yaş var ama bu kardeşimi yaş farklı var diye daha az sevdiğim anlamına gelmez. Büyük biraz olgunlaşınca yaparsınız. Yipranmayin koyun 10 yaş oldun aralarinda. Önemli olan annenin sagligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?