E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
valla benim 3.5 yaşında oğlum senin kadar beklesem heralde cesaret edemezdim yanlış anlama
ya benim oğlumda bana çok düşkün eylülde tam 4 olup 5 ten gün alıcak sıkıyo beni bazen babaya hiç düşkün değil derler ya erkek anneye kız çocuğuda babaya düşkün olur bakalım inşallah farklı cinsiyeti tadarız yani ben kızım olsun isterim rabbim herkezin gönlüne göre versin
slmm benimde 4 yaşında bi kızım var 8 haftalık hamileyimm
kızım babasına çok düşkün inş. doğacak bebişimde bana düşkün olur (aslında sırf kızımla eşime inat doğurcam bu bebişi):emir:_bebek:
benim kızım da babasına çok düşkün:roflol: umarım ikinci bebeğim de bana düşkün olurda evde yalnız kalmam:teytey:
benim 17 yaşında bir kızım ve 14 yaşındada bir oğlum var.Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. Sanki diğerlerini büyüten ben değilim.bu bebek bana sanki ilkmiş gibi geliyo.Kızım anneliğe özenir oldu sanırım bana bırakmayacak bile bebeği oğlum desen ona keza pek bir hevesliler kardeşleri olacağı için.yaş farkı büyük çocuklar kardeşlerini daha bir sahipleniyolar sanki ben onu gözlemliyorum şimdilik.Allah hepinize kolaylıklar versin.a.s.
kelebeğim sen de mi genç anne oldun? ben kızım dünyaya geldiğinde 21 yaşındaydım:1rolleyes: sen ilk kaç yaşında anne oldun?: kızımla abla kardeş gibi duruyoruz:teytey:
herkes öyle diyor. bu sefer öyle olmayacak:1rolleyes:
allah hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
oyyy çok yeni daha tebrik ederimmm sağ salim kucağına alırsın inşallah cnmmyerimsenibenslm kızlar benimde 5yaşında bir kızım var şimdi 4 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?