Peki şöyle desem
Ege Deniz 'e biz ege diyoruz hep
Muhtemelen oglum olursada Deniz ege olursa Deniz deriz
ama ıkıncı isimleri bir şekilde ortak olacak nedense bana çok manalı gelmişti ama şuaradaki 1 kişiye bile o şeyi hissettiremedim yanlış yolda olabilirim
Peki Sadece Deniz olsa ikinci oğlumun adı ,
Veya kız olursada Nil Deniz
bakiyorum bir kisi bile sizi desteklemezken herkes cocuklarinizi ve psikolojilerini sizden daha cok dusunup zmn ayirip 2 satir yazarken siz hala sirita sirita gulen surat ifadeleriyle tavrinizdan odun vermeyen ve sirin oldugunu dusundugunuz cevaplar yaziyorsunuz. ben simdiden cocuklar adina uzuluyorum dogrusu
Deniz Uğur'du sanırım oyuncunun ismi,hani ferihada oynayan.(hepsini okumadım belki bahseden olmuştur)
onun da 3 çocuğu var isimleri Engin Deniz,Ali Deniz,Derya Deniz (isimleri attım ama hepsinde deniz ortak) gibi bir şey.
bana çok garip geldi,açıkçası anne-babanın çocuğa kendi ismini koyması anlamsız geliyor,bu daha da abartmış:)))
siz bilirsiniz tabi yine de
Engin Deniz,Mina Deniz, Poyraz Deniz onunkiler
bence Mantıklı onunkıler genede , reha muhtardan olan ikizlerin ismi hangisi?
bakiyorum bir kisi bile sizi desteklemezken herkes cocuklarinizi ve psikolojilerini sizden daha cok dusunup zmn ayirip 2 satir yazarken siz hala sirita sirita gulen surat ifadeleriyle tavrinizdan odun vermeyen ve sirin oldugunu dusundugunuz cevaplar yaziyorsunuz. ben simdiden cocuklar adina uzuluyorum dogrusu
buardaa eger harbıden olmazsa ve ınsanlar cok tepkı verırse(ki hiç umursamam aslında ama o andaki psikolijik durumuma baglı) Sadece Deniz koyarım erkek olursa bu konuda netım :26:
saplantılımıyım neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?