benım cocuklar hayata tutunan cocuklar
ılkı 3 .
tüp bebek denemesi sonunda zorla getirilmiş bir bebek yata yata buyur mısalı dogurdugum bır cocuk
bu ise tek atıs ve gol olarak gelen ama gelın gorunkı yaklasık 3 haftadır agır kanamalarla devam eden benı hastanelık eden uzuntuden yatakların ıcıne boguldugum bır gebelık aslında her ıkısınınde adı daha hayata baglı bısey olabılırdı ne bileyim demir filan
şaka tabiki ben en başından beri hep içimde şuı düşüncem vardı Allahım acaba ege kadar sevebilirmiyim diye hep düşündümderken kanamalar başladı egedeki gebelıkten daha zor gecen bır gebelıgım var ve tabiki kıymetli her ikiside bana ne kadar baksalar ben yaşlandıgımda herhalde anca haklarımı öderler zira yataga ikinci baglanışım şaka bi yana ıkı erkek annesi olmak beni cok mutlu eder evet ama rahat bır gebelıkle olsaydı keske zaman saat kavramını iyice anlamını yitirdi benim için 18 gündur yatakta 8 gundur banyo olmadan gecırıyorum gunlerımı
Hayırlısıyla tamamlasaydık bıtırsekdıık bu kotu gunlerı sanırım cogunuz artık benı az cok anladıysanızda bu bebegın adınnda Denız Ege olacagını anlamıstır bu duygu fırtınasından sonra
neyse dualarınıza gercekten ıhtıyacım var