Allah hayırlısını nasıp etsın canımOzaman ınşallahh hamılesındır dıyelım
Şımdı gördüm sende egelısın galıba ne dır bızde kı bu ege sevdasıı bende egelıyım.
çok ıstedım ege ısmını ama sonra çınara döndüm .
Bak aslında sana dıyorum hamıle değılken ne bu hız dıye ben daha evlı bıle değılım onuda geçtım evlılık fıkrı bıle yok bebelerın ısmı hazır
senin bu konuyu görünce hemen aklıma geldi...:)
bi kitap okumuştum geçenlerde, kitabın adı boleyn kızı...okuyanlar bilir...
orda da iki kız kardeşe aynı ismi koymuşlardı..aynen senin dediğine benzer...birinin adı annamaria, diğerinin adı da maryanna...:)
sırf ayrılmaz bir tek vucut olsunlar diye konulmuştu...
ama böyle hitap etmiyorlardı çünkü ikiside kızıyordu aynı ismi taşıdıklarına :) birine AN diğerine MARY diyorlardı :)
bence koyma derim çok abes olur bencede...karekter oluşturmakta zorlanırlar...
tıpkı ikiz çocuklara aynı kıyafet giydirmenin sakıncalı olması gibi...
olurmu öle şey sen ben ben sen gibi bişey bu çok sıkıcı çocuklar isimlerinden sıkılıcaklar hep bir lakap bulma peşine giricektir herkez
ege denizle & deniz ege arasında vark yok bence onca güzel isim varken ...kıyafetlerini aynı alarsınız aynı renk ayn ı modelden
ozaman bence daha çok baglanıyorlar
Allah hayırlısını nasıp etsın canım
Evet egelıyım bende sende uzatmalı sözlüsün galıba :) neden bu kadar uzun surdu dıkkatımı cektı çınar ısmı buarada benım yıne burada tanıstıgım bır arkadasım va beraber tedvaı gorduk beraber dogurduk
o Ege cınar verdı adını ben Ege Denız o yuzden cınar ısmını dusunemem canım
hahahaa uzatmalı sözlüçok sevdım
yok canım o tanışma tarıhımız, ocak ayında mınnacık törenle arkadaş ve aıle arasında söz yaptık yapmasınada ayrı ülkelerdeyız
şuan sırf ılk adımı atabıldık orda kaldık
daha gencım boşver
Çınar ısmı çook güzelbı oğlum olsunda ılerde ınşallah adını çınar koyarım, kızımında ısmı hazır Öykü
Kuzenım hamıle bugün yarın doğurur oda Ege Murat koydu ısmını ege güzelde murat ısmını beğenmıyorum ben
Egeye yakışacak bırşey olması gerekıyor
Hayırlı ugurlu olsun canım Allah tamamına erdırsın
Hangı ulkelerdesınız? Yabancı gelınım ben
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın aslında hepsı sırayla oluyor benım gıbı panık bır ınsandan bebek gelmeden ısım konusunun gundeme gelmesı cok normal gelıyor :26: Gercı ne planladıysam hep gec oldu ugras vermek zorunda kaldım ınsallah Allah aratmadan verır
Bendede öyle oluyor ya, ne zaman bırşeyı çok ıstesem en ınce detayına kadar planlasam bozuluyor
hevesım kursağımda kalıyor
Inşallah senın dıleğın gerçekleşır.
ben almanyadayım sevdığım Türkıyede.. Aslen akçaylıyım (balıkesır)
Sen nerelısın kıı yabancı gelınım dıyorsun
Bende yunanıstanlıyım canım orada dogdum buyudum sonradan buraya geldım
Eşimde edırnelıAkcayı bılmıyorum ama 2-3 hafta once ayvalıga gıttım pek begendım 10 gun sonra tekrar gıdıcem
Allah sizi tez zamanda kavuştursun canım
ayıptır soylemesı bunu zaten dusunuyorum yatak ortulerıne baktım ıkeadan almstım egenınkılerı bebege ordan alırım dıye dusundum :) ayrıca bunuda gercekten dusundum dogum ıcın ıkısınede guzel bırseyler dıktırmelıyım hanı fotograf cekılecek ya
kız olursa tabı butun dusunceler alt ust
İlgilendiniz için teşekkür ederim
Bende yunanıstanlıyım canım orada dogdum buyudum sonradan buraya geldım
Eşimde edırnelıAkcayı bılmıyorum ama 2-3 hafta once ayvalıga gıttım pek begendım 10 gun sonra tekrar gıdıcem
Allah sizi tez zamanda kavuştursun canım
buardaa eger harbıden olmazsa ve ınsanlar cok tepkı verırse(ki hiç umursamam aslında ama o andaki psikolijik durumuma baglı) Sadece Deniz koyarım erkek olursa bu konuda netım :26:
saplantılımıyım neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?