2.cocugumada aynı ismi versem olmazmı yani ?

Allah hayırlısını nasıp etsın canım
Evet egelıyım bende sende uzatmalı sözlüsün galıba :) neden bu kadar uzun surdu dıkkatımı cektı çınar ısmı buarada benım yıne burada tanıstıgım bır arkadasım va beraber tedvaı gorduk beraber dogurduk
o Ege cınar verdı adını ben Ege Denız o yuzden cınar ısmını dusunemem canım

Buarada bır kac sene once o kıtabı bende okumutum ama ınan ısımleırn o sekılde oldugu hıc hafızamda yer etmemıs
gecmıse goturdun benı suanda

olurmu öle şey sen ben ben sen gibi bişey bu çok sıkıcı çocuklar isimlerinden sıkılıcaklar hep bir lakap bulma peşine giricektir herkez

ege denizle & deniz ege arasında vark yok bence onca güzel isim varken ...kıyafetlerini aynı alarsınız aynı renk ayn ı modelden

ozaman bence daha çok baglanıyorlar

ayıptır soylemesı bunu zaten dusunuyorum yatak ortulerıne baktım ıkeadan almstım egenınkılerı bebege ordan alırım dıye dusundum :) ayrıca bunuda gercekten dusundum dogum ıcın ıkısınede guzel bırseyler dıktırmelıyım hanı fotograf cekılecek ya

kız olursa tabı butun dusunceler alt ust

İlgilendiniz için teşekkür ederim

Son düzenleme:

hahahaa uzatmalı sözlü çok sevdım
yok canım o tanışma tarıhımız, ocak ayında mınnacık törenle arkadaş ve aıle arasında söz yaptık yapmasınada ayrı ülkelerdeyız
şuan sırf ılk adımı atabıldık orda kaldık
daha gencım boşver

Çınar ısmı çook güzel bı oğlum olsunda ılerde ınşallah adını çınar koyarım, kızımında ısmı hazır Öykü
Kuzenım hamıle bugün yarın doğurur oda Ege Murat koydu ısmını ege güzelde murat ısmını beğenmıyorum ben
Egeye yakışacak bırşey olması gerekıyor

Hayırlı ugurlu olsun canım Allah tamamına erdırsın
Hangı ulkelerdesınız? Yabancı gelınım ben
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın aslında hepsı sırayla oluyor benım gıbı panık bır ınsandan bebek gelmeden ısım konusunun gundeme gelmesı cok normal gelıyor :26: Gercı ne planladıysam hep gec oldu ugras vermek zorunda kaldım ınsallah Allah aratmadan verır

Bendede öyle oluyor ya, ne zaman bırşeyı çok ıstesem en ınce detayına kadar planlasam bozuluyor
hevesım kursağımda kalıyor
Inşallah senın dıleğın gerçekleşır.
ben almanyadayım sevdığım Türkıyede.. Aslen akçaylıyım (balıkesır)

Sen nerelısın kıı yabancı gelınım dıyorsun

Bende yunanıstanlıyım canım orada dogdum buyudum sonradan buraya geldım

Eşimde edırnelı Akcayı bılmıyorum ama 2-3 hafta once ayvalıga gıttım pek begendım 10 gun sonra tekrar gıdıcem

Allah sizi tez zamanda kavuştursun canım

ayvalık fena değıldırr akçay daha güzel beklerızz

Sağol canım amın

bencede güzel fikir ...aman canım artık kızı erkegide pek kalmadıkı erkeklerde artık mor,pembe.turuncu.sarı giyeblıyorlar ve ullanıyorlar ...eskıdendı o erkege avı kıza pembeler

Yabanciyim diyosun Ama turkcen cok guzel ,konusmanda aksàn varmi ?
Birde dikkatimi cekti Allah kelamini hic agzindan dusurmuyorsun, dilerim hakkinda Hayirlisi olur ve gonlunce olur...

Eşinizle hemşehriyiz :)
Siz egeli olduğunuz için oğlunuzun bir ismi Ege olmuş, şimdi de eşiniz Edirneli olduğu için Trakya topraklarından bir isim koyun ikincisine :)
Meriç Deniz gibi ... Kız\ erkek fark etmez hem :)
Bu arada Yunanistan'da Batı Trakya sayılıyor, ailem Selanik göçmeni :)
Normalde isimleri koyarken bölge olarak düşünmem aslında ama siz böyle düşündüğünüz için uzun uzadıya yazdım ben de :)
Allah hayırlı bir evlat versin en başta..
Sevgiler .... :)

Ruyamda bir kizim olmus gordum emzirdim sevdim uyuttum kucucuk
Adini suada koymusum simdi uyandim :)
Buarasa turkcem duzgun duzgun olmasinada konusurken cogu zaman yuklem basta ozne kayip kimden bHsettigim belli degil anlasilmiyor konustugum :)

Düşünüyorum ikinci oğlunuz doğmuş ismi deniz Ege olmuş, aradan 20-25 yıl geçmiş onlara seslenirken karmaşa yaşayabilirsiniz, benim eşim üç erkek kardeş isimleri: er... Er.. Er... Annesi seslenirken sırayla üç ismi de sayıyor bir türlü doğru isme sıra gelmiyor kardeş isimlerinin aynı olmasını bırak uyumlu olması bile çok can sıkıcı bence....
İnşaAllah sağlıkla yeniden anneliği tadarsınız ve kim bilir belki de miniğin ismi de rüyanızla malum olur size ve bambaşka birşey oluverir...

Son düzenleme:
Cute canim dusunceni anlamaya calisiyorum sende kendince guzel sebeblerle boyle bir sey dusunmussun senin kararin tabi ki. Ama ben ayni isimi kullanmazdim.. : )

Son düzenleme:
Deniz Uğur'du sanırım oyuncunun ismi,hani ferihada oynayan.(hepsini okumadım belki bahseden olmuştur)

onun da 3 çocuğu var isimleri Engin Deniz,Ali Deniz,Derya Deniz (isimleri attım ama hepsinde deniz ortak) gibi bir şey.

bana çok garip geldi,açıkçası anne-babanın çocuğa kendi ismini koyması anlamsız geliyor,bu daha da abartmış:)))

siz bilirsiniz tabi yine de

buardaa eger harbıden olmazsa ve ınsanlar cok tepkı verırse(ki hiç umursamam aslında ama o andaki psikolijik durumuma baglı) Sadece Deniz koyarım erkek olursa bu konuda netım :26:
saplantılımıyım neyim

bence kendi psikolijinden çok ilerde çocuklarının aynı ismi aldıkları için yaşayacakları psikolojiyi düşünerek karar ver canım

3.de oglan olursa standart ismi kemdi icinde harf degisikligine gideriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…