• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cocugumada aynı ismi versem olmazmı yani ?

Peki şöyle desem
Ege Deniz 'e biz ege diyoruz hep

Muhtemelen oglum olursada Deniz ege olursa Deniz deriz
ama ıkıncı isimleri bir şekilde ortak olacak nedense bana çok manalı gelmişti ama şuaradaki 1 kişiye bile o şeyi hissettiremedim yanlış yolda olabilirim

Peki Sadece Deniz olsa ikinci oğlumun adı ,

Veya kız olursada Nil Deniz

yazdiklarinizi lutfen tekrar tekrar okurmusunuz! siz biseyler anlatmaya calisiyorsunuz ama ne kdr karmasik oluyor ayni ismi tekrarlayip durdukca.ege olursa deniz deriz deniz ege olursa ege deriz kiz olursa nil deniz olur ....... siz sirf size mantikli geldi diye ileride onlarin psikolojisini ve hayatini olumsuz etkileyecek bir karar alamazsiniz.annelik bencillik degildir.hele hele ilk cocugunuzu bir dusunun ztn eve yeni bir bebek geliyor ister istemez bir kiskanclik olacak, o bebek oldugu icin mecburen daha cok bakima ve ilgiye muhtac olmasi onda bebegin daha cok sevildigi fikrini yaratacakken birde bakacak ki bebege onun isminide vermisler!ona ozel olanida almis! siz o bagi en bastan koparacaksiniz bence onlari baglamaya calisirken. okulda alay konusu olacaklar gozluklu cocuklara bile 4goz diye bagiran minik afacanlarin onlarla alay etmemesi kacinilmaz.
bu cok buyuk bir bencillik olur

bakiyorum bir kisi bile sizi desteklemezken herkes cocuklarinizi ve psikolojilerini sizden daha cok dusunup zmn ayirip 2 satir yazarken siz hala sirita sirita gulen surat ifadeleriyle tavrinizdan odun vermeyen ve sirin oldugunu dusundugunuz cevaplar yaziyorsunuz. ben simdiden cocuklar adina uzuluyorum dogrusu

bakiyorum bir kisi bile sizi desteklemezken herkes cocuklarinizi ve psikolojilerini sizden daha cok dusunup zmn ayirip 2 satir yazarken siz hala sirita sirita gulen surat ifadeleriyle tavrinizdan odun vermeyen ve sirin oldugunu dusundugunuz cevaplar yaziyorsunuz. ben simdiden cocuklar adina uzuluyorum dogrusu

hastamısın kardesım sen , sana ne? sana ne!
ben bu mesajları yazarken hamıle bıle degıldım
siz kimsinizde benimle böyle konusuyorsunuz
sen bana uzulecegıne git su cirkef ifadeni değiştir
benim cocuklarıma sen üzülemezsin senin ne haddine terbiyesiz

Ben zaten mesajların sonunda sadece deniz koyarım deniz ege koymam ama bilemem zamana baglı dedim
madem sataşacaksın bir zahmet hepsini tek tek okusaydınız

buarada gülen ifadelerle yada konusma tarzımla sirin oldugumu değil oldugum gibi oldugumu dusunuyorum kimseyi sallamadıgım yok konu kapaklanmış ardından günler gecmıs konuya yazmıssınız benı zaten tanıyan biliyor
cocuklarıma üzülmüşmüş SANANE

Son düzenleme:
Deniz Uğur'du sanırım oyuncunun ismi,hani ferihada oynayan.(hepsini okumadım belki bahseden olmuştur)

onun da 3 çocuğu var isimleri Engin Deniz,Ali Deniz,Derya Deniz (isimleri attım ama hepsinde deniz ortak) gibi bir şey.

bana çok garip geldi,açıkçası anne-babanın çocuğa kendi ismini koyması anlamsız geliyor,bu daha da abartmış:)))

siz bilirsiniz tabi yine de

Engin Deniz,Mina Deniz, Poyraz Deniz onunkiler :emir_bebek:

Ben de sizin çocuğunuz için üzüldüm açıkçası.Böyle agresif, hıncını internette 2 satır karalayarak çıkaran, empati kuramayan bir anneye sahip olduğu için.Konu sahibine bu şekilde saldırmanızın hiçbir mantıklı tarafı yok.kendinizle ilgili sıkıntılarınız var ise onun yeri burası değil

buardaa eger harbıden olmazsa ve ınsanlar cok tepkı verırse(ki hiç umursamam aslında ama o andaki psikolijik durumuma baglı) Sadece Deniz koyarım erkek olursa bu konuda netım :26:
saplantılımıyım neyim :27:

O anki psikolojik halim diyorsunuz ama ya cocuklarin psikolojisi ne olacak? Kim ister kardesiyle ayni ismi tasimayi?

aynı isim konur mu yaa başka isim mi kalmadı, düşünceniz çok enteresan

hamile kaldım , ama bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil o yüzden bu konuya biraz daha zaman var :16:

Ve ömrü hayatımda 2 erkek annesi olmak varmış

Deniz Bebeğim geliyor

sen ve eşin uygun görüyorsanız neden olmasın:)
hayırlı olsun bebeğin:)
şahsen bende birgün evlat sahibi olmayı nasip ederse allah erkek olan çocuklarımın hepsine ilk isim olarak babalarının ismini vericem:)

(hepsi demişim daha bitaneyi becerip yapamadık bide hepsi demişim :2:)

Son düzenleme:
Bir anne nasil uygun gormusse o en guzelidir:)

Benim iki oglumunda ikiser isimleri var.
Aayyyy ne alaka iki isim diye sacmalayanda cok olmustu sanki tek ben yapmisim gibi.

Hatta bir arkadasin abisi ve babasida ayni isimdeydi:) kadin hayranmis kocasina ismini ogluna koymus.
Az mektup sorunu yasayolardi acikcasi.

Bende senin gibi ikinciye hamileyken inatla erkek olsun istiyodum:) 4 erkek cocugu hayalim vardir hep ama 2 den sonra gozum korktu sahsen:))))
Ikisinin arasinda 4 yas var isimlerinin birbiriyle alakasi bile yok. Biri dagdan biri bayirdan ama yinede birbirlerine cok baglilar. Isim etki etmez kesinlikle hic merak etme

Hayirli ugurlu mutlulukla buyutun insallah..

Son düzenleme:
benım cocuklar hayata tutunan cocuklar
ılkı 3 .tüp bebek denemesi sonunda zorla getirilmiş bir bebek yata yata buyur mısalı dogurdugum bır cocuk

bu ise tek atıs ve gol olarak gelen ama gelın gorunkı yaklasık 3 haftadır agır kanamalarla devam eden benı hastanelık eden uzuntuden yatakların ıcıne boguldugum bır gebelık aslında her ıkısınınde adı daha hayata baglı bısey olabılırdı ne bileyim demir filan :27:

şaka tabiki ben en başından beri hep içimde şuı düşüncem vardı Allahım acaba ege kadar sevebilirmiyim diye hep düşündümderken kanamalar başladı egedeki gebelıkten daha zor gecen bır gebelıgım var ve tabiki kıymetli her ikiside bana ne kadar baksalar ben yaşlandıgımda herhalde anca haklarımı öderler zira yataga ikinci baglanışım şaka bi yana ıkı erkek annesi olmak beni cok mutlu eder evet ama rahat bır gebelıkle olsaydı keske zaman saat kavramını iyice anlamını yitirdi benim için 18 gündur yatakta 8 gundur banyo olmadan gecırıyorum gunlerımı
Hayırlısıyla tamamlasaydık bıtırsekdıık bu kotu gunlerı sanırım cogunuz artık benı az cok anladıysanızda bu bebegın adınnda Denız Ege olacagını anlamıstır bu duygu fırtınasından sonra

neyse dualarınıza gercekten ıhtıyacım var

Annenin babanın ismini koymak, iki kardeşe de aynı isim vermek... Bilemiyorum, anneler istediği ismi vermekle özgür elbet ama ben yanarım yanarım o çocuklara yanarım :1: Annem bana kendi ismini koysamış ne olacakmış.. evde çağıracaklar küçük ayşe, büyük ayşe... Ah annecim iyi ki sen böyle şeyler düşünüp de, beni bu hallere düşürmedin çok şükür :16:

Son düzenleme:
Back
X