- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Maalesef büyük şimdi okula gidemiyor 4 yaşındaydı Nisan gibi 5 yasinda olacağı için 5 yasinda anaokulu gidecek.Ozel kremler de pahalı 2 cocukla çalışamam şu anEşiniz sizinle tartismayacak, destek olacak, yorgunluğunuzu, stresinizi idare edecek, işte olmadığı zamanlar sizi rahatlacak ki ertesi güne daha iyi başlayabilin. Böyle olmayınca her şey daha zor olur elbette.
Büyük çocuk okula gidiyordur muhtemelen, küçük gündüz dışarı çıkabilirsiniz aslında, yürüyüş yapmak, ufak bir alışveriş yapmak iyi gelir. Kendiniz dışarı çıkma konusunda zorlayın. Hafta sonu 1 saatliğine bile olsa tek başınıza dışarı çıkın. Eşiniz evdeyken uyumaya çalışın. Zor ama geçici bir süreç olduğunu sizde biliyorsunuz.
Ama şimdi iyiki de olmuşlar diyorsunuzMerhaba mükemmel anne,
Ben ablanız ve siz gibi mükemmel olmayan bir anne olarak yazayım.
Oğlum 2.5 yaşında ve hala geceleri bazen 9 kez uyanır.
Ve her uyandığında onu uykuya döndürmek uzun zaman alır.
Evet. Uykusuz yaşıyoruz.
Enerjimiz ise 0.
Hem eşimin hem benim.
kalkarken yanina uzerinizdeki kiyafeti birakmayi denediniz mi?2.5 aylık kızım var. Ben de aynı durumdayım. Benimki de ben yanından kalkınca kalkıyor. İstiyor ki hep birlikte uyuyalım. Ben yanında yatınca saatlerce uyur. Ben kalkınca 20 dakika içinde ayakta. Tek çocuk baksan da iki çocuğa bedel. Hiçbir yere kıpırdayamıyorum kızdan. Etrafımda kimseyi de tanıyıp etmiyorum tek başıma kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen. O kadar iyi anlıyorum ki seni…
Doğru söylüyor.Oldu canım bizim hamileliğimizi de erkekler düşünsün.adam koskoca kadın işini ayarlar heralde demiştir .konu kürtaja gelince sadece kadının kararı demeyi biliyoruz ama.Bebek konusunda istekli olduğumu belli etmeseydim keşke dedirtti esim bana.2.yi istemedi ama önlem de almadı sonra hamilelik haberini alınca yıkıldığını hissettim doğunca zor oldu bana şunu der sen ettin sen buldun şikayet edemezsin.Bu arada uyku eğitimini nasıl yapabilirim yani nasıl yaptiniz sallamaktan ayaklarim agriyor?
benim oğlum 14 kızım 2,5 yaşında ne zaman bunalsam bu cümle içimi ısıtırdı :)Ay çok yaşayın emigünümü güzelleştirdiniz 10 aylık ve 2,5 yaşında iki bebemle
6 senelik evliyim 5 yasinda kızım 5 aylik oğlum var.Oglum sonbaharda doğdu kış bebeği yani. Çevrem yok yani birilerini kahve içmeye gidip gelemiyorum çağıramıyorum Disarj cocukla parka çıkamıyorum. Üstüne Oğlum çok uyumuyor Sabah 6'da kalkıyor bir daha öğleye kadar uyumuyor en fazla 30 dakika uyuyor yani çocukla benim yatabilmem mümkün değil ne vitamini takviyesi varsa hepsini aldım Ama artık işe yaramıyorlar kahve de işe yaramaz oldu. Uykusuzluktan değil markete gidip gelmek evde iş yapmayı bile istemiyorum çok üşenir oldum. Akşam oturmalarını bile gitmek istemiyorum çünkü erken kalkılmıyor çocuk erken uyuyor sabah erken kalkıyor ne yapacağımı bilmiyorum yalnızlıkla canım sıkıyor eşimle sürekli tartışıyoruz artık her günüm ağlamakla geçiyor.Ben de buraya dertleneyim dedim.
Bebek konusunda istekli olduğumu belli etmeseydim keşke dedirtti esim bana.2.yi istemedi ama önlem de almadı sonra hamilelik haberini alınca yıkıldığını hissettim doğunca zor oldu bana şunu der sen ettin sen buldun şikayet edemezsin.Bu arada uyku eğitimini nasıl yapabilirim yani nasıl yaptiniz sallamaktan ayaklarim agriyor?
Tabi kiAma şimdi iyiki de olmuşlar diyorsunuz
Yani istemeyen bir adama çocuk vermek biraz sıkıntı olmuş ben şimdiye kadar gerçekten çok çok istekli baba olmak isteyen az erkek gördüm hadi oldum diyen de asla bir annenin yaşadıklarını anlayamaz anlamasını beklemekte biz kadınların bencilliği olur burda bazı kadınlar bu konuda taşlayabilir ama işin özü bu…Bebek konusunda istekli olduğumu belli etmeseydim keşke dedirtti esim bana.2.yi istemedi ama önlem de almadı sonra hamilelik haberini alınca yıkıldığını hissettim doğunca zor oldu bana şunu der sen ettin sen buldun şikayet edemezsin.Bu arada uyku eğitimini nasıl yapabilirim yani nasıl yaptiniz sallamaktan ayaklarim agriyor?
Ben 3 senedir uykusuzum valla az daha buysede gece kalkmadan uyusam diye bekliyorum Allah yardımcımız olsun6 senelik evliyim 5 yasinda kızım 5 aylik oğlum var.Oglum sonbaharda doğdu kış bebeği yani. Çevrem yok yani birilerini kahve içmeye gidip gelemiyorum çağıramıyorum Disarj cocukla parka çıkamıyorum. Üstüne Oğlum çok uyumuyor Sabah 6'da kalkıyor bir daha öğleye kadar uyumuyor en fazla 30 dakika uyuyor yani çocukla benim yatabilmem mümkün değil ne vitamini takviyesi varsa hepsini aldım Ama artık işe yaramıyorlar kahve de işe yaramaz oldu. Uykusuzluktan değil markete gidip gelmek evde iş yapmayı bile istemiyorum çok üşenir oldum. Akşam oturmalarını bile gitmek istemiyorum çünkü erken kalkılmıyor çocuk erken uyuyor sabah erken kalkıyor ne yapacağımı bilmiyorum yalnızlıkla canım sıkıyor eşimle sürekli tartışıyoruz artık her günüm ağlamakla geçiyor.Ben de buraya dertleneyim dedim.
Diğer kızımıza bakıyor ve çalışıp yorulduğu için oğluna sen bak diyor(haklılık payı var ama çok yoruldum)
3 yaşında hala geceleri uyaniyormuBen 3 senedir uykusuzum valla az daha buysede gece kalkmadan uyusam diye bekliyorum Allah yardımcımız olsun
Evet hatta eskiden 7 kez falan uyaniyordu şimdi 4 e düştü3 yaşında hala geceleri uyaniyormu
Uyanıp kendi uykuya gecemiyormu? Benim kızımda 3 yasina girdi . Tuvalete kaldırıyorum,sonra tekrar uyuyor. Öğlen uyuyormu peki? Bizim öğlen uykumuz yokEvet hatta eskiden 7 kez falan uyaniyordu şimdi 4 e düştüaslına bakarsan 15 senedir uyanigim galiba ilk çocuktan beri hep böyle bir uyuyamadım hala
Şuan seninle aynı durumdayız ama ben kendimce sistem oturtmaya çalışıyorum...5 yaş büyük çocuğum,8 aylık bebeğim...6 senelik evliyim 5 yasinda kızım 5 aylik oğlum var.Oglum sonbaharda doğdu kış bebeği yani. Çevrem yok yani birilerini kahve içmeye gidip gelemiyorum çağıramıyorum Disarj cocukla parka çıkamıyorum. Üstüne Oğlum çok uyumuyor Sabah 6'da kalkıyor bir daha öğleye kadar uyumuyor en fazla 30 dakika uyuyor yani çocukla benim yatabilmem mümkün değil ne vitamini takviyesi varsa hepsini aldım Ama artık işe yaramıyorlar kahve de işe yaramaz oldu. Uykusuzluktan değil markete gidip gelmek evde iş yapmayı bile istemiyorum çok üşenir oldum. Akşam oturmalarını bile gitmek istemiyorum çünkü erken kalkılmıyor çocuk erken uyuyor sabah erken kalkıyor ne yapacağımı bilmiyorum yalnızlıkla canım sıkıyor eşimle sürekli tartışıyoruz artık her günüm ağlamakla geçiyor.Ben de buraya dertleneyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?