- Konu Sahibi Busra54Nur
Merhabalar,merak etmeyin zamanla bünye alışıyor6 senelik evliyim 5 yasinda kızım 5 aylik oğlum var.Oglum sonbaharda doğdu kış bebeği yani. Çevrem yok yani birilerini kahve içmeye gidip gelemiyorum çağıramıyorum Disarj cocukla parka çıkamıyorum. Üstüne Oğlum çok uyumuyor Sabah 6'da kalkıyor bir daha öğleye kadar uyumuyor en fazla 30 dakika uyuyor yani çocukla benim yatabilmem mümkün değil ne vitamini takviyesi varsa hepsini aldım Ama artık işe yaramıyorlar kahve de işe yaramaz oldu. Uykusuzluktan değil markete gidip gelmek evde iş yapmayı bile istemiyorum çok üşenir oldum. Akşam oturmalarını bile gitmek istemiyorum çünkü erken kalkılmıyor çocuk erken uyuyor sabah erken kalkıyor ne yapacağımı bilmiyorum yalnızlıkla canım sıkıyor eşimle sürekli tartışıyoruz artık her günüm ağlamakla geçiyor.Ben de buraya dertleneyim dedim.
Merak etmeyin zmnla bunye alışıyor.Sizi çok iyi anlıyorum oğlum 3 yaşındayken kızım doğdu gecesini gunduzunu bilmiyordu gündüzleri yarım saat yarım saat uyuyup geceleri uyumuyordu kızımın sesine oğlumda kalkıyordu geceleri ikisiyle birlikte uğraşıyordum geri ikisini uyutmam sabaha karşı oluyordu bu seferde oğlum sabah 7 8 dedimi ayakta oluyordu kız uyusada o saate oğlum uyanıp aç olduğu için ona kahvaltı hazırlamaya kalkiyordum böyle 2 yıl uğraştım çok zor ve yorucu 2 yıl geçirdim ama çok şükür yeni yeni duzenimi kurdum uyku konusunda şimdi kızım kendi odasinda oğlum kendi odasında yatıyor kız geceleri uyanıp yanıma gelip yatıyor bu şekil sabahları 8 9 a kadar uyuyoruz oğlum ise gene 7 8 arası uyanıp salona gidiyor biraz çizgi film izliyor en azından bı iki saat daha uyumuş oluyorum.Benimde gurbette olduğum için kimse yoktu etrafimda ne ailemden ne arkadaş ortamı olarak ama şimdi çocuklar biraz büyüyünce sosyal hayatıma geri döndüm.merak etmeyin zmn çabuk geçiyor şuan çok yorucu ama binkac yıl sonra o kadar yorucu zmnin üstesinden tek başına nasıl geldiğini düşünüyor6 senelik evliyim 5 yasinda kızım 5 aylik oğlum var.Oglum sonbaharda doğdu kış bebeği yani. Çevrem yok yani birilerini kahve içmeye gidip gelemiyorum çağıramıyorum Disarj cocukla parka çıkamıyorum. Üstüne Oğlum çok uyumuyor Sabah 6'da kalkıyor bir daha öğleye kadar uyumuyor en fazla 30 dakika uyuyor yani çocukla benim yatabilmem mümkün değil ne vitamini takviyesi varsa hepsini aldım Ama artık işe yaramıyorlar kahve de işe yaramaz oldu. Uykusuzluktan değil markete gidip gelmek evde iş yapmayı bile istemiyorum çok üşenir oldum. Akşam oturmalarını bile gitmek istemiyorum çünkü erken kalkılmıyor çocuk erken uyuyor sabah erken kalkıyor ne yapacağımı bilmiyorum yalnızlıkla canım sıkıyor eşimle sürekli tartışıyoruz artık her günüm ağlamakla geçiyor.Ben de buraya dertleneyim dedim.