• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2. Çocuğa hazırım diyenler 2. çocuğa hamile olanlar buyrun sohbete

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu an benim idrar testim pozitif. Ama endişe etmekten sevincimi doğru dürüst yaşayamadım.
ilk cuma günü test yapmıştım silikti, bugün testi tekrarladım yine pozitif biraz daha koyu çıktı, inşallah hafta içi kan testi yaptıracağım.Ama içimde saçma sapan bir korku oluştu. İnşallah herşey yolunda gider.

şu an benim idrar testim pozitif. Ama endişe etmekten sevincimi doğru dürüst yaşayamadım.
ilk cuma günü test yapmıştım silikti, bugün testi tekrarladım yine pozitif biraz daha koyu çıktı, inşallah hafta içi kan testi yaptıracağım.Ama içimde saçma sapan bir korku oluştu. İnşallah herşey yolunda gider.
Allah sağlıklı bir hamilelik yaşayıp sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ne olur çocuğunuz varsa 12 haftalık olana kadar söylemeyin. Ben aynı hatayı 2 kez yaptım oğlum 2 kez hüsrana uğradı kardeş acısı yaşadı

Allah sağlıklı bir hamilelik yaşayıp sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ne olur çocuğunuz varsa 12 haftalık olana kadar söylemeyin. Ben aynı hatayı 2 kez yaptım oğlum 2 kez hüsrana uğradı kardeş acısı yaşadı
Sadece eşim biliyor şu anda, 12. Hafta bitene kadar hiçkimseye paylaşmayı düşünmüyorum. Geçen sefer başından paylaşmıştım. Şimdi kızım için erteliyorum hatta eşimle birlikte kızımla konuşmayı düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı.

Hayırlı olsun.Allah tamamına erdiririp kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

Hayırlı olsun.Allah tamamına erdiririp kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah, çizgiyi görünce keşke herşey tamam olsa rahatlasak ilk gebeliğimde 11 hafta da kanamam olmuştu tüm hamileliğimde tuvalete gitmeye korkmuştum. Herkes için dua ediyorum allah her isteyene nasip etsin inşallah.

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah, çizgiyi görünce keşke herşey tamam olsa rahatlasak ilk gebeliğimde 11 hafta da kanamam olmuştu tüm hamileliğimde tuvalete gitmeye korkmuştum. Herkes için dua ediyorum allah her isteyene nasip etsin inşallah.
Malesef hamileliğin her döneminde risk var. Ben 2.gebeliğimde tam riskli dönem geçti dediğim bir dönemde 21.haftada kaybettim bebeğimi, üçüncü 7 haftalık kalbi durdu. Şimdi tekrar bir bebeği çok ama çook istiyorum ama bir yandan da aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Rabbim hepimize nasip etsin

Malesef hamileliğin her döneminde risk var. Ben 2.gebeliğimde tam riskli dönem geçti dediğim bir dönemde 21.haftada kaybettim bebeğimi, üçüncü 7 haftalık kalbi durdu. Şimdi tekrar bir bebeği çok ama çook istiyorum ama bir yandan da aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Rabbim hepimize nasip etsin
Amin inşallah

Benim oğlum tip 1 diyabet tedavisi yok. Vucuduna takılı insülin pompası ile 3 dk. Bir insülin almak durumunda. Bu hastalıktan sonra kardeşi olmasına karar verdik.

Benim de 4 aya kadar kanamam oldu.Bol maceralıydı iki trafik kazası,bir düşme falan.:olamaz:O yüzden Allah ol der ve olur.Çok şükür şimdi 3 yaşında oğlum

Allah herkesin gönlüne göre versin...28 yaşındayım. 2 kızım var 6 ve 2 buçuk yaşlarında... 2 çocuğa bakmak kesinlikle zor değil... TEK’iyle uğraşmak daha yorucu...bir tane daha inşallah ilerleyen yıllarda düşünüyorum Allah nasip ederse....inşallah hepiniz için tekrardan hamile kalmanızı diliyorum...

Allah herkesin gönlüne göre versin...28 yaşındayım. 2 kızım var 6 ve 2 buçuk yaşlarında... 2 çocuğa bakmak kesinlikle zor değil... TEK’iyle uğraşmak daha yorucu...bir tane daha inşallah ilerleyen yıllarda düşünüyorum Allah nasip ederse....inşallah hepiniz için tekrardan hamile kalmanızı diliyorum...
Insallah canim cok sagol.
Amiinnn...
Gonlumuze gore olsun hepimizin:dua:

Merhaba arkadaşlar daha düne kadar 2. çocuk mu Allah olmayana versin diyenlerdendim. Sonra ne mi oldu fikrim değişti kendimi hazır hissettim. Şimdi nasip diyorum.
Aynen öyle diyordum ve süpriz bir şekilde korunarak hamile kaldım oğlum var iki buçuk yasinda.bakalım hayırlısı diyorum artık .

Hayırlı olsun.Hem arkadaş hem kardeş olarak büyüsünler inşAllah:super:

Merhaba arkadaşlar daha düne kadar 2. çocuk mu Allah olmayana versin diyenlerdendim. Sonra ne mi oldu fikrim değişti kendimi hazır hissettim. Şimdi nasip diyorum.

benimde 4 yaşında bir oğlum var ve artık 2. düşünüyoruz tabi 5-6 aydır düşünüyoruz desem yerinde olur.. inşAllah tez zamanda hayırlı haber alırız.. heyecanla bat tarihini bekliyorum..:dua:

Benim de 4 aya kadar kanamam oldu.Bol maceralıydı iki trafik kazası,bir düşme falan.:olamaz:O yüzden Allah ol der ve olur.Çok şükür şimdi 3 yaşında oğlum

Allah korumuş.. Rabbim ol derse olur gerçekten.. hayırlı zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşAllah:dua:

Teşekkürler.Amin.İsteyen herkese hayırlı şekilde nasip olur inşAllah

Back