2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

4-5 santim iyi değil mi? bir de açılmanın bu kadar ilerlemesi ama hala sancı olmaması doğum kısa sürecek anlamına gelebilir mi? sonucta sancı başlayınca açılma da hızlanacak değil mi?
Sancı başlarsa açılma hızlanır tabi ama başlamazsa da sakın panik yapma suni sancı verirler yine hızlı doğurursun

Sen sürece odaklan sonucunda bebeğine kavuşma anına odaklan boşver sonradan neye dönüştüğünü zaten yaşayıp bitiyor unutuyorsun sonucunda bebişi düşün
bugün doktor ilk açıklık 4-5 cm bakalım sancı çıkarsa yatıralım seni dediğinde nstden çıkana kadar kalp krizi gecirecektim neredeyse hazırım sanıyordum ama korkuyorum bayağı

bugün doktor ilk açıklık 4-5 cm bakalım sancı çıkarsa yatıralım seni dediğinde nstden çıkana kadar kalp krizi gecirecektim neredeyse hazırım sanıyordum ama korkuyorum bayağı
E normal ne yaşayacağını bilmiyorsun ama korkma doğum çok doğal bir süreç öyle ya da böyle doğuyor o bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…