2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

maşallah sana hayalimdeki doğuma geçişi yaşamışsın ben de hep inşallah sancısız açılma olur, hastaneye giderim diye hayaller kuruyordum. şu an 41 haftaya gireceğim ne sancı ne açılma yok 1-2 cm bile olsa açılmam olması için neler vermezdim Herkesin doğum hikayesi ve vücudu kendine özel hiç korkma. Bence vücuduna teşekkür et şükret hep İnan şükredilecek durumdasın allah tamamına erdirsin

Allah sana da bana da kolaylık versin. pırt diye çıkaralım insallah bugün ben o kadar korktum ki esim diyor biz ikinci cocuğu yapmayalım

Allah sana da bana da kolaylık versin. pırt diye çıkaralım insallah bugün ben o kadar korktum ki esim diyor biz ikinci cocuğu yapmayalım
benim de hamileliğim çok iyi geçmişti hiçbir şikayetim olmadı ağrım bile o yüzden çok sıcak bakıyordum ama doğuramayınca ben de artık düşünmem sanırım son günler beni çok yıprattı gelmiyor diye psikolojik. bebeği taşıyabiliyorum da doğuramıyorum haha

GÜNCELLEME: bu saatte karın ağrısına uyandım. afedersiniz ishal olmusum. midem çok ağrıyor kramp var sanki. hafif sancı da gelip gidiyor gibi ama emin olmak için beklicem.

hala kan geliyor kücük kücük

GÜNCELLEME: bu saatte karın ağrısına uyandım. afedersiniz ishal olmusum. midem çok ağrıyor kramp var sanki. hafif sancı da gelip gidiyor gibi ama emin olmak için beklicem.

Aslı ishal değilde doğum öncesi genelde vücut bağırsakları boşaltır. Sancı sıklığını sayaçla felan kontrol et ona göre hastaneye yol alırsınız

Aslı ishal değilde doğum öncesi genelde vücut bağırsakları boşaltır. Sancı sıklığını sayaçla felan kontrol et ona göre hastaneye yol alırsınız
bilmiyorum ki kuzum ya bildiğin idrar gibi çıktı ama. kusura bakmayın böyle açık açık yazıyorum ama saat 6dan beri 2 kez sancı geldi gitti. normal regl sancım gibi oluyor belime de vuruyor.

bi kahvaltı yapıcam bakalım ne olacak. bebek hareketli. dk falan da tutmadım sancı için. acaba ben mi psikolojik yapıyorum diyorum veya gaz sancısı olabilir mi diyorum. ama sanırım ne olursa olsun hastaneye gidicem.

Doğumla ishal olmanın bağlantılı olduğunu okumuştum
Geliyo kızzzzz istediği zaman gelsin artık kocan gelmiştir dimi

Kuzum senin doğum başlamış hadi hayırlı olsun :) sağlıkla kolaylıkla al kucağına

Kaç gündür bu konunun takipçisiyim bildirimleri açtım sanki ben doğuruyorum gibi bir heyecan var Senin doğum başlamak üzere acele etmeden hastaneye git istersen. Bizi de haberdar etmeyi unutma. Bir avazda kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…